Mature – 3 συμβουλές για να τις ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

mature milf pws na tis kerdiseis

Το μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών επιλέγει να φλερτάρει με γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με αυτούς. Οι συνάδελφοί, οι φίλοι, ίσως ακόμη και οι γείτονές, είναι οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε περισσότερο και τις περισσότερες φορές είναι άτομα της ίδιας ηλικίας με εμάς.

Κάπου ανάμεσα στους κολλητούς και στις χαζογκόμενες της ηλικίας μας, ξεπετάγεται ένα cougar/milf/mature σε κάποια βεράντα απέναντι πολυκατοικίας, με το κομπινεζόν να απλώσει την μπουγάδα με τα κιλοτάκια της και μας φεύγει το κλαπέτο! Είναι η στιγμή που θες να βγεις στο μπαλκόνι, να πετάξεις έξω τα μούσκουλα και να την χαλβαδιάσεις από το μπαλκόνι σου με το βλέμμα του James Bond! #not

Το φλερτ όμως με μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, τουλάχιστον μιας δεκαετίας, δεν είναι τόσο απλό και απαιτεί περισσότερη προσπάθεια. Πίστεψέ με όμως, αξίζει τον κόπο να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να ερωτοτροπήσεις με ένα από τα χιλιάδες άτακτα και διψασμένα maturάκια αυτού του κόσμου. Άσε που το πιθανότερο είναι ότι αν το παίξεις σωστά, από ένα σημείο και μετά, εκείνη θα σου χωθεί περισσότερο από όσο θα της χωθείς εσύ!

Τα φίλτατα mature, έχουν αναπτύξει μια προστυχιά στο βλέμμα, σε συνδυασμό με μια λεπτότητα στους τρόπου συμπεριφοράς, μέσα από την πολυετή πείρα τους στο χειρισμό διαφορετικών ανδρών. Όταν έχουν lockάρει σε έναν άντρα, παρουσιάζουν μια σιγουριά για τις προθέσεις τους και μια ευθύτητα για τον τρόπο που θα τις εκπληρώσουν, ιδιαίτερα αν το αντικείμενο του πόθου είναι νεαρότερης ηλικίας. Ακόμη και αν είναι παντρεμένη, με τον σύζυγό να κάθεται στο ακριβώς δίπλα κάθισμα, θα εκφράσει τις ενδόμυχες φαντασιώσεις της, με τέτοιο τρόπο και σε εκείνο τον βαθμό, που θα σου δώσει το πράσινο φως, χωρίς να πάρει πρέφα ο συμπαθής τάρανδος δίπλα της!

Μία γυναίκα ανάμεσα στα τελευταία -άντα και τα πρώτα -ήντα, όπως θα έχεις παρατηρήσει και από τον περίγυρο σου, βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης. Αυτό δεν σημαίνει όμως κατ’ ανάγκη ότι θα το εξωτερικεύσει με υστερικό τρόπο, αγοράζοντας μοτοσυκλέτες ή χτυπώντας από πάνω ως κάτω τατουάζ στο σώμα της με κινέζικα ιδεογράμματα.

Ωστόσο, έχει αρχίσει να αποδέχεται πολλά πράγματα σχετικά με το σώμα της. Όπως το ότι ο αγώνας με την βαρύτητα φτάνει στο τέλος του και ότι ο τελευταίος φαίνεται να κερδίζει. Αποδέχεται σιγά, αλλά σταθερά, ότι τα στήθη και οι γλουτοί δεν θα κοιτάνε πλέον τα άστρα, ενώ οι πρώτες γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της και οι πρώτες ρυτίδες θα δεσπόζουν πλέον στο πρόσωπό της.

Παρά την ηλικία τους όμως, τα mature παραμένουν γυναίκες και εξακολουθούν να έχουν τρωτά σημεία και συναισθηματικές διακυμάνσεις, που πρέπει να διακρίνει κανείς, αν θέλει να έχει επιτυχία μαζί τους.

Ακολουθούν 3 πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ευκολότερα τον δρόμο για το κρεβάτι τους!

1) Καρφώσετε την με το βλέμμα σας.

Αρχικά θα αποφύγει να ανταποκριθεί, παίζοντας το ντροπαλή. Πιστέψτε με, όχι μόνο σας έχει παρατηρήσει, αλλά έχει κολακευτεί σφόδρα, όπως θα έλεγε και ο Μάνθος Φουστάνος στον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό. Το να επιλέξετε να δώσετε την προσοχή σας σε αυτή, με τόσα πιπίνια να κυκλοφορούν ξεβράκωτα εκεί έξω, είναι κάτι που θα την κολακεύσει ανυπολόγιστα! Μην πτοηθείτε λοιπόν από την αρχική ντροπή της και συνεχίστε με αυτοπεποίθηση!

2) Δεν ψάχνει για χορηγούς.

Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις ξοδεύοντας λεφτά και παίζοντας το large! Έχει περάσει από πολλά κύματα στην ζωή της και σίγουρα έκανε παρέα με πολλούς “χορηγούς”! Άσε που θα επέλεξε ανάμεσα σε όλους αυτούς, και τον “Μέγα Χορηγό” για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής της! Όπως είπαμε και πριν, είναι πολύ ξεκάθαρη στο τι θέλει από σένα και να είσαι σίγουρος ότι τα χρήματα δεν είναι ένα από αυτά.

3) Δεν ψάχνει για άλλο ένα υποκατάστατο του γιου της.

Ασχέτως τι φαντασιώσεις μπορεί να έχεις φτιάξει στον εγκέφαλο σου, έχε υπόψιν ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να σε νταντέψει, να σου μαγειρέψει και γενικότερα να σε φροντίσει. Είσαι το αντικείμενο το πόθου της, μια διέξοδος για τους οργασμούς της και όχι ένας ακόμα άνθρωπος για να εκφράσει τα μητρικά της ένστικτα. Μην κάνεις συνεπώς το λάθος να το παίξεις το άμαθο σκολιαρούδι που θα μάθει από την έμπειρη δασκάλα! Ξοδεύει αρκετό χρόνο να νταντεύει τα παιδιά της, ώστε να της περισσεύει χρόνος για ‘σένα. Μια γυναίκα της ηλικίας της ξέρει ακριβώς τι θέλει και ξέρει ακριβώς πως θα το πάρει. Γι αυτό άσε τα παιδιαρίσματα, φέρσου σαν άντρας και άλλαξε της τα φώτα στο κρεβάτι!

Κλείνοντας, δεν υπάρχει άντρας που να μην είχε φαντασιώσεις με μια γυναίκα τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν. Στο youporn, η λέξη mature βρίσκεται με διαφορά πρώτη σε searches από οποιαδήποτε άλλη. Αν και σίγουρα υπάρχουν πολλές 40χρονες νάρκες που θα αναγκαστείς να αποφύγεις, είμαι σίγουρος ότι μια σχέση βασισμένη σε κριτήρια καθαρά σεξουαλικά, χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις, με μια γυναίκα εμπειρότερη από σένα, θα σου ανοίξει άλλους πνευματικούς ορίζοντες και θα δικαιώσει την επιλογή σου!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter