Η πάθηση που ΘΕΡΙΖΕΙ στους άνδρες 18-45, το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Sexy Girl at Sea

Φτάσαμε στο peak του καλοκαιριού ! Οι καυτές μέρες διαδέχονται η μία την άλλη, κάνοντας τα θερμόμετρα να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, τα air-condition δουλεύουν υπερωρίες κάνοντας την ΔΕΗ λίγο πιο πλούσια, ενώ το θηλυκό φύλο έχει προσαρμόσει τις ενδυματολογικές του επιλογές στα απολύτως απαραίτητα, χαροποιώντας το ανδρικό φύλο λίγο πιο πολύ!

Ο συνδυασμός όμως των τριών ανωτέρω παραγόντων, αποτελεί την γενεσιουργό αιτία, για μια από τις ευρεία διαδεδομένες εγκεφαλικές παθήσεις που θερίζει τους άνδρες, ηλικίας κυρίως 18-45 και ονομάζεται “Summer Κώλing”!

Η δημιουργία του συγκεκριμένου εγκεφαλικού επεισοδίου, συμβαίνει συνήθως τις μέρες που το θερμόμετρο ξεπερνά τους 32οC, αν και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά και σε μέρες με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Αποτελεί γεγονός ότι η θερμοκρασία και η γυναικεία ένδυση είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα. Δηλαδή, όσο περισσότερο μεγαλώνει η θερμοκρασία, τόσο πιο πολύ μειώνονται τα γυναικεία ρούχα, με ελαχιστοποίηση στα απολύτως απαραίτητα την περίοδο του καλοκαιριού. Εξού και το πρώτο συνθετικό της πάθησης, “Summer”.

Βασική προϋπόθεση όμως για να εκδηλωθεί, είναι το οπτικό ερέθισμα που λαμβάνεται από τα θηλυκά που συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος με τον πάσχοντα. Έχει παρατηρηθεί ότι την μεγαλύτερη επίδραση έχει η πίσω όψη του γυναικείου σώματος, με τον πάσχοντα να επικεντρώνεται στις καμπυλώσεις που διαμορφώνουν οι γλουτοί, με έμφαση στην χαράδρα που σχηματίζουν τα δύο ημισφαίρια! Εξού και το δεύτερο συνθετικό της πάθησης, “Κώλing”.

Καθώς ο ασθενής επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στο επίμαχο σημείο, ο εγκέφαλος λειτουργεί σε υπερυψηλές συχνότητες, προσπαθώντας να μαντέψει το είδος του εσώρουχου που φορά το κοράσιο. Οι ήχοι από τον περίγυρο ξαφνικά χαμηλώνουν, ενώ υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι ο χρόνος διαστέλλεται σημαντικά, ώστε να επιτρέψει στον πάσχοντα να διακρίνει ακόμα και την μικρότερη ένδειξη πτυχώσεων, για να προσδιορίσει με σαφήνεια αν το εσώρουχο πρόκειται για string, tanga ή Brazilian.

Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, όταν ο πάσχων δεν μπορεί να παρατηρήσει καμία πτύχωση, με τον εγκέφαλο να αναλαμβάνει τα ηνία και να δημιουργεί την ιδεατή εικόνα παντελούς έλλειψης εσωρούχων, η οποία συνοδεύεται συνήθως και από λεκτικά σήματα απορίας, όπως “Ξεβράκωτη βγήκε έξω;” ή “Κυκλοφοράμε cabrio σήμερα;”.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, μια ριπή δροσερού αέρα από το air-condition, χαϊδεύει το πίσω μέρος του αυχένα του πάσχοντα, δημιουργώντας μια ισχυρή αίσθηση χαλάρωσης. Ξαφνικά μικροί κοκοφοίνικες ξεπετάγονται πίσω από τις καρέκλες, ενώ το πάτωμα αποκτά μια πιο κοκκώδη υφή. Ο πάσχων κοιτά τα πόδια του και αντί για παπούτσι φορά σαγιονάρα δίχαλη, ενώ ένα cocktail Cuba Libre τοποθετημένο μέσα σε ανανά, εμφανίζεται στα χέρια του. Η γυναικεία πίσω όψη απελευθερώνεται από τα ρούχα της, ενώ το ανοιχτό γαλάζιο μαγιό που φορά ταιριάζει απόλυτα με τα κρυστάλλινα νερά που απλώνονται μπροστά τους. Καθώς ο πάσχων κάνει να απλώσει το ελεύθερο χέρι του για να αγγίξει την οπτασία, μια γυναικεία φωνή τον επαναφέρει στην πραγματικότητα:

«Τι κοιτάς ρε ανώμαλε!»

Ξαφνικά ξυπνά και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει, παρά τον όμορφο κόσμο στον οποίο ταξίδεψε, ότι το να παρατηρείς σαν χάνος γυναικεία οπίσθια αγγίζει τα όρια του creepy!

Ας μην γελιόμαστε! Summer Κωλing έχει κάνει κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του. Για την ακρίβεια, εμείς οι άντρες δεν το κάνουμε μόνο το καλοκαίρι, αλλά κυριολεκτικά όλο τον χρόνο. Το κάνουμε σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές με τους φίλους μας αντί να πούμε “Πάμε για έναν καφέ”, λέμε “Πάμε να δούμε κανένα κώλο”. Αποβλακωνόμαστε σε σημείο αηδίας, κεντράρουμε σαν να μην υπάρχει αύριο και σχολιάζουμε πιστεύοντας ότι οι άλλοι δεν θα το καταλάβουν!

Λοιπόν σου έχω κακά νέα! Οι γυναίκες το οσμίζονται, το καταλαβαίνουν και απωθούνται από αυτό. Κοιτώντας σαν λιγούρι γυναικεία οπίσθια το μόνο που επικοινωνείς υποσυνείδητα, όχι μόνο στην συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και σε όλες τις άλλες γύρω σου, είναι η σεξουαλική σου πείνα. Και επικοινωνώντας την πείνα σου, ο γυναικείος εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι για να μην γ@μάς, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με σένα!

Κάνοντας Κώλing, στην καλύτερη περίπτωση θα αποτυπωθείς στο υποσυνείδητο των θηλυκών γύρω σου ως «λιγούρι», ενώ στην χειρότερη θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου, δημιουργώντας στιγμιαία έλξη και το μόνο που θα κεράσεις στο τέλος, είναι τα ποτά!

Για να μην είναι λοιπόν, μόνο τα κύματα που θα πηδήξεις φέτος, σταμάτα όσο μπορείς να κοζάρεις οπίσθια και ανέβασε το βλέμμα σου κάμποσα εκατοστά. Τα μάτια και οι εκφράσεις του προσώπου θα σου πουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις, για το αν μια γυναίκα σε γουστάρει. Αρκεί να ξέρεις να τα διαβάσεις! Υπάρχουν ορισμένα εξαιρετικά άρθρα σχετικά με την γλώσσα του σώματος και την μη λεκτική επικοινωνία στο …. http://www.athenslair.gr/! Τα παιδιά του athenslair έχουν κάνει φοβερή δουλειά! Όρεξη να έχεις να διαβάζεις!

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω, δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση ότι ξαφνικά θα πρέπει να κόψουμε μαχαίρι το Κώλing… Μπανιστήρι κάνουν και οι γυναίκες! Αρκεί ένα search στο youtube για τις λέξεις “Men Cortch” για να σε πείσει. Αλλά το κάνουν πολύ πιο συγκεκαλλυμένα και αποτελεσματικά. Γι’ αυτό παίξε έξυπνα!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter