Παίζει Ρόλο η Ηλικία στον Άντρα;

paizei rolo i ilikia ston antra new
«Οι άντρες είναι σαν το κρασί: μερικοί ξινίζουν, αλλά οι καλύτεροι ωριμάζουν με τον χρόνο.»
— Πάπας Ιωάννης ΚΓ΄


Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορεί ένας μύθος που λέει πως όταν ένας άντρας γερνάει, τότε η εμφάνιση, ο ανδρισμός και το σώμα του παίρνουν την κάτω βόλτα.

Μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ξανακούσει –αλήθεια λέω.

Η πεποίθηση πως η αξία του άντρα πέφτει όσο η ηλικία του ανεβαίνει είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους εκεί έξω.

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς –το λέει η επιστήμη.

Κι όπως έχεις καταλάβει, ό,τι λέμε εμείς, σε αντίθεση με τους άλλους κατσαπλιάδες που κυκλοφορούν, είναι πάντα βασισμένο στην επιστήμη –όπως και «Τα Μυστικά της Έλξης».

Ό,τι επιστημονική έρευνα κι αν ανοίξεις θα δεις το ίδιο συμπέρασμα: πως όσο μεγαλώνει ένας άντρας, τόσο πιο ελκυστικός γίνεται.

Απ’ την άλλη, όλες οι επιστημονικές έρευνες λένε πως για τις γυναίκες ισχύει το ακριβώς αντίθετο: όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, τόσο πιο άσχημη γίνεται.

Η κορύφωση της γυναικείας ελκυστικότητας έρχεται στα 20-25, ενώ του άντρα στα 35-40. 

Επίσης, οι γυναίκες κρίνονται κυρίως με βάση την εμφάνισή τους, ενώ οι άντρες με βάση έναν συνδυασμό πολλών πραγμάτων: ικανοτήτων, εμφάνισης, αυτοπεποίθησης, στάτους και εμπειρίας.

Οι έρευνες που έχουν μελετήσει τη σχέση της ηλικίας με την σεξουαλική έλξη δείχνουν πως οι γυναίκες, κατά μέσο όρο, βρίσκουν τους μεγαλύτερους άντρες πιο ελκυστικούς απ’ τους νεότερους άντρες.

Αυτό ισχύει και σε περιπτώσεις που μια γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη, το οποίο υποδεικνύει ότι, ακόμα και χωρίς να έχει υπόψη τον οικονομικό παράγοντα, θα επιλέξει έναν μεγαλύτερο άντρα που θα έχει περισσότερη εμπειρία.

Η αξία ενός άντρα κορυφώνεται στα 38, αλλά, δυστυχώς, οι περισσότεροι άντρες θα είναι εκτός φόρμας και θα έχουν παρατήσει τον εαυτό τους μέχρι τότε.

Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω καταχρήσεων όπως: υπερβολικό αλκοόλ, εθισμό στο κάπνισμα και απεριόριστη κατανάλωση κακής τροφής.

Ένας γενικός κανόνας λέει ότι: όσο πιο χοντρός και εκτός φόρμας είναι ένας άντρας, τόσο πιο δύσκολο θα του είναι να έλκει σεξουαλικά και να βγαίνει με όμορφες γυναίκες (εκτός αν έχει τεράστιο στάτους και φοβερό πλούτο, για να αντισταθμίσει την κακή του εμφάνιση).

Αντιθέτως, οι άντρες που γυμνάζονται συχνά και τρώνε υγιεινά μπορούν να μείνουν σε φόρμα και στα 40 και στα 50, μέχρι και στα 60 τους πολλές φορές.

paizei rolo i ilikia ston antra 2


Αν προσέχεις τον εαυτό σου και δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση και την φρεσκάδα σου, τότε θα μπορείς άνετα να βγαίνεις με νέες και όμορφες γυναίκες, ακόμα κι αν είσαι πάνω από 40. 

Συναντάς συχνά άντρες υψηλού στάτους στα 50 ή στα 60 τους που έχουν δίπλα τους πιπινάκια σαν τα κρύα τα νερά μεταξύ 20 και 23 ετών.

Αδερφέ, τον άντρα τον περιορίζουν μόνο τα πιστεύω του και η φαντασία του –τίποτα άλλο.

Το να μεγαλώσεις δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι, αλλά κάτι που πρέπει να αποδεχτείς και να αγκαλιάσεις.

Τώρα, άκου λίγο και κάτι ακόμα (που κανονικά το αναλύουμε στο βιβλίο μας, αλλά θα στο πω από τώρα).

Οι γυναίκες που βγαίνουν με μεγαλύτερους άντρες είναι συνήθως πιο θηλυκές απ’ τις γυναίκες που βγαίνουν με άντρες της ηλικίας τους.

Για την ακρίβεια, όσο μεγαλύτερη η ηλικιακή διαφορά, τόσο πιο θηλυκή θα είναι μια γυναίκα. 

Οι πιο θηλυκές γυναίκες ψάχνουν μεγαλύτερους άντρες για συντρόφους, καθώς αυτή η δυναμική τους φαίνεται πιο φυσιολογική και τις κάνει να νιώθουν πιο άνετα.

Αν θες να σε γουστάρουν νέες γυναίκες, πρέπει να έχεις αρρενωπά χαρακτηριστικά όπως: ηγετικές ικανότητες, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα (και άλλα πολλά που αναφέρουμε επίσης αναφέρουμε στο βιβλίο μας).

Οι περισσότεροι νέοι άντρες είναι γεμάτοι αναποφασιστικότητα, αβεβαιότητα και ψεύτικη αυτοπεποίθηση, ενώ πολλοί μεγαλύτεροι άντρες ξεχωρίζουν λόγω της εμπειρίας τους, της ισχύος τους και της αυτοπεποίθησής τους.

Αν μια γυναίκα νιώσει αβεβαιότητα και αδυναμία, τότε θα σε παρατήσει και θα ψάξει για έναν άντρα που είναι ισχυρότερος και έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει κι όταν επιζητάς επιβεβαίωση από μια γυναίκα για το αν σε αγαπάει ή για το αν σε γουστάρει ερωτικά.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο για έναν έμπειρο άντρα με αυτοπεποίθηση, γύρω στα 38, να γίνει αδύναμος και ανασφαλής με το που μπει σε σχέση με μια νέα κοπέλα.

Τέτοιοι άντρες νιώθουν τρομερή ανασφάλεια για την ηλικία τους και ανησυχούν μήπως τους αφήσει η κοπέλα τους για κάποιο νεότερο και πιο ωραίο άντρα.

Πολλές φορές, νιώθουν ότι η σχέση τους είναι πολύ καλή, για να είναι αληθινή και ότι ο χωρισμός είναι απλά θέμα χρόνου.

Η στιγμή που θα αρχίσεις να αμφισβητείς τον εαυτό σου θα είναι η στιγμή που θα ανοίξεις το «Κουτί της Πανδώρας» και θα φέρεις προβλήματα στη σχέση σου.

Να θυμάσαι το εξής: οι σκέψεις σου δημιουργούν την πραγματικότητά σου.

Η ηλικία είναι πρόβλημα, μόνο αν την κάνεις εσύ να είναι.

Οι μεγάλοι άντρες που βγαίνουν με νέες γυναίκες δεν επικεντρώνονται ποτέ στην ηλικία.

Αντιθέτως, κρατάνε τη σχέση χαλαρή και διασκεδαστική.

Και, το σημαντικότερο απ’ όλα, δεν προσπαθούν ποτέ να «κλειδώσουν» μια γυναίκα σε σχέση, επειδή ξέρουν πως αυτό θα την κάνει να φύγει.

Αν θες να βγαίνεις με μικρότερες γυναίκες, δεν πρέπει να αφήσεις κάτι τόσο ασήμαντο, όπως η ηλικία, να σε επηρεάσει αρνητικά.

Όλα ξεκινάνε απ’ το μυαλό και όλα είναι στο μυαλό.

Όπως και η γνώση που θα χρειαστείς, για να πετύχεις όσα θέλεις στην ερωτική σου ζωή.

ΥΓ. Αν σε ενδιαφέρει η σωστή, επιστημονική γνώση γύρω από το παιχνίδι, τις γυναίκες και την αντιρκή αυτοβελτίωση, τότε κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και τσέκαρε το βιβλίο μας –έχει βοηθήσει πάνω από 1000 άντρες να βελτιώσουν τα ερωτικά τους.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter