Πώς να Καταλάβεις Πότε Θέλει να Κάνεις Κίνηση

Πως να Καταλάβεις πότε Θέλει να κάνεις Κίνηση

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως οι ρομαντικές στιγμές έρχονται μόνες τους και δε μπορούμε να τις ελέγξουμε. Πιστεύουν ότι είναι ένας συνδυασμός τύχης και του να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Η αλήθεια είναι πως ισχύει εν μέρη. Κάποιες φορές η τύχη παίζει ρόλο. Όμως οι άντρες που έχουν συνεχείς επιτυχίες με το άλλο φύλλο έχουν μία έμφυτη ικανότητα που τους ξεχωρίζει:

Διαβάζουν τα μικρά σημάδια και τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν πρόκειται να κάνει την πρώτη κίνηση, είτε μιλάμε για γνωριμία, είτε για φλερτ, είτε για να προχωρήσουν τα πράγματα. Δε θα σου πούνε ‘’Κούκλε θέλω να με φιλήσεις!’’ Οι γυναίκες συνήθως δεν το κάνουν αυτό για να δυσκολέψουν την κατάσταση. Κι αυτές δυσκολεύονται αντίστοιχα με:

 • Ντροπή και άγχος
 • Άγχος απόρριψης
 • Σεξουαλικά στερεότυπα (να φανεί πολύ εύκολη πχ)

Ευχόμαστε να έπαιρναν περισσότερες γυναίκες πρωτοβουλίες αλλά δυστυχώς οι ερωτικές δυναμικές δουλεύουν έτσι εδώ και χιλιάδες χρόνια οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να μάθεις να διαβάσεις τα σημάδια που παίρνεις.

Όταν οι γυναίκες εκφράζουν το ενδιαφέρουν τους και δεν παίρνουν κάποια ανταπόκριση συχνά αισθάνονται απόρριψη, θυμό, ή και ανόητες που έβαλαν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση.

Μία γυναίκα έγραψε:

‘’Τον τελευταίο χρόνο βγαίνω με τύπους που μιλάω στο διαδίκτυο και είναι πραγματικά βάναυσο. Οι άντρες με τους οποίους ένιωθα περισσότερη σύνδεση και ήθελα να προχωρήσει το πράγμα, μου φερόντουσαν λες και είμαι ένα μικρό τριαντάφυλλο, πράγμα που θεωρώ γλυκό αλλά δεν κάνει το αίμα μου να βράζει.

Δεν αναγνωρίζανε κανένα σημάδι που τους έδινα ούτε καν το συνειδητοποιούσαν όταν τους το έλεγα ευθέως. Με ξενέρωναν επειδή ούτε με άκουγαν, ούτε καταλάβαιναν τι ήθελα.’’

Αυτοί είναι οι τρείς βασικοί τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες δείχνουν το ενδιαφέρον τους και πως μπορείς να τους αξιοποιήσεις στον βέλτιστο βαθμό:

Εγγύτητα και κοίταγμα

Οι γυναίκες δείχνουν ότι θέλουν να σου μιλήσουν μέσω σημαδιών που δίνουν σαν ‘’προσκλήσεις’’ για να τις προσεγγίσεις.

 • Αλλάζει θέση μέσα σε ένα μπαρ, κλαμπ, ή πάρτι για να έρθει να σταθεί δίπλα σου.
 • Παρατείνει το κοίταγμα της ή σε κοιτάζει πολλές φορές ενώ χαμογελάει. Πήγαινε ρώτα το όνομα της ή απλά συστήσου. ‘’Γειά, πως σε λένε;’’ ή ‘’Γειά είμαι ο Γιωργάρας’’. Μπορείς να παίξεις και λίγο αν θες, σε φάση ‘’Ξέρεις ότι είναι αγένεια να κοιτάς τον άλλον χωρίς να τον χαιρετήσεις;’’
 • Έρχεται χορεύοντας προς τα εσένα και συνεχίζει να χορεύει δίπλα σου. Ξεκίνα να χορεύεις μαζί της.
 • Σε αγγίζει ενώ περνάει. Μπορεί να περνάει το χέρι της απο τον ώμο ή την πλάτη σου όταν περπατάς. Πες ένα γεία κι εσύ και πέρνα το χέρι σου απο τον ώμο της.
 • Μία τυχαία κοπέλα σε ρωτάει κάτι ή κάνει ένα αναπάντεχο σχόλιο. Μίλα της και ανταλλάξτε αριθμούς πριν σπάσετε.

Αποδέξου το φλερτ της και γύρνα της το πίσω

Φλέρταρε μαζί της, λεκτικά ή και με αγγίγματα. Εάν ανταποδίδει ή δεν το σταματάει συνέχισε το. Και φυσικά, όταν μια κοπέλα σε φλερτάρει, πάντα ανταπέδωσε το.

 • Σε ακουμπάει όταν της μιλάς ή την κάνεις να γελάει. Ανταπέδωσε το άγγιγμα και ανέβασε την ένταση σιγά σιγά. Πλησιάζει το πρόσωπο σου, το αγγίζει ή σε κοιτάει βαθιά στα ματιά για πολλή ώρα; Συνήθως αυτό είναι σημάδι ότι θέλει να τη φιλήσεις. Κάντο.
 • Παίζει με το μαλλί της. Μπορείς να την αγγίξεις απαλά ή να την τραβήξεις ελαφρώς και να την φιλήσεις.
 • Σου επιτρέπει να την αγγίζεις σε πιο προσωπικά σημεία. Δηλαδή στις παλάμες, στα μαλλιά, στα πόδια, στην πλάτη, στο πρόσωπο ή και στην μέση. Ξεκάθαρα φίλα την.

Επένδυση και συνεργασία

Όσο περισσότερο χρόνο και ενέργεια διαθέτει μια γυναίκα για σένα, τόσο περισσότερο είναι πιθανό πως θέλει να προχωρήσετε.

 1. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Σου δίνει τον αριθμό της πρώτη. Σου στέλνει πρώτη. Προτείνει πρώτη να βγείτε. Πιέζει να βρεθείτε το συντομότερο.
 2. Πλησιάζεις μια κοπέλα και κάθεται να μιλήσετε για πάνω από μισό λεπτό. Ανταλλάξτε αριθμούς πριν φύγεις.
 3. Σου λέει πως θα ήθελε πολύ να πάει σε ένα καινούριο μέρος, να βρεθεί σε κάποια συνάθροιση ή σε μία έκθεση μαζί σου. Κανονίστε το εκείνη την ώρα. 
 4. Σου μιλάει για πάνω από 5-15 λεπτά σε ένα μπαρ. Πηγαίντε πάρτε ένα ποτό ή καθίστε μαζί.
 5. Σε ρωτάει τι θα κάνεις μετά. Εάν είσαστε από κοντά, κανονίστε να πάτε κάπου αλλού μαζί μετά από εκεί ή κάλεσε την σπίτι σου. Εάν τα λέτε από μηνύματα, πρότεινε να κάνετε κάτι.
 6. Σου λέει τι έχει κανονίσει για το βράδυ. Όποτε μία γυναίκα σου λέει πως δεν έχει κανονίσει ή σε ρωτάει για τα δικά σου σχέδια, θέλει περάσετε χρόνο μαζί. Κανονίστε κάτι λοιπόν.
 7. Βγαίνει μαζί σου σε πιο απομονωμένα μέρη τη νύχτα. Αυτό δείχνει ότι είναι άνετη μαζί σου επειδή είναι επικίνδυνο να είναι μόνη της με έναν άγνωστο. Πλησίασε την, άγγιξε την και φίλα την.
 8. Σε ρωτάει για το σπίτι σου ή που μένεις. Κάλεσε την εκεί μετά.
 9. Σε καλεί σπίτι της ή σου λέει να πάτε στο κρεβάτι της. Ξεκίνα να την αγγίζεις, φίλα την και δες αν είναι έτοιμη να το πάτε προς το σεξ. Μην κάθεστε αγκαλιά όλο το βράδυ.
 10. Σου ζητάει να την πας στο αμάξι. Περιμένει ή αφήνει μία παύση πριν χαιρετηθείτε. Φίλα την.
 11. Δεν είναι ξεκάθαρο πως θα κλείσει το βράδυ. Αγωνίζεται για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι. Πρότεινε της παιχνιδιάρικα να μείνετε κι άλλο έξω να πιείτε ένα ακόμη ποτό, να ακούσετε μουσική, ή να δείτε κάτι.
 12. Σε ρωτάει ή απαντάει η ίδια σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Ή μιλάει για σεξουαλικά θέματα. Συνέχισε να μιλάς κι εσύ περισσότερο για αυτά ή κάνε κίνηση.

Και τώρα το καλό…

Αναγνώρισε τα σημάδια της αν σου δίνει, αλλά μην εξαρτιέσαι αποκλειστικά από αυτά. Μην περιμένεις την τέλεια ευκαιρία. Πάντα επιδίωκε αυτό που θέλεις και βλέπε πως αντιδράει η άλλη.

Φυσικά τα σημάδια βοηθάνε αλλά ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς είναι να κάνεις κίνηση.

Αν δεν έρθει η ευκαιρία δημιούργησε εσύ μία.

– Μίλτον Μπελ

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter