Πώς να Ερεθίσεις μια Κοπέλα Σεξουαλικά: 3 Φοβεροί Τρόποι

Orgasm

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να ερεθίσεις μια κοπέλα σεξουαλικά και να την κάνεις να ανάψει, με 3 τρομερές και αποτελεσματικές τεχνικές.

Πριν από αυτό, όμως, άκου κάτι σημαντικό.

Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι ήταν κάποτε.

Από τη μία υπάρχει μια ψεύτικη αίσθηση ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ πιο γρήγορα από ποτέ και ότι το σεξ έχει γίνει πλέον κάτι πολύ άμεσο γι’ αυτές.

Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πιάνουν οι παλιές «μέθοδοι πεσίματος», καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να μπουν κατευθείαν στο ψητό.

Απ’ την άλλη, αν είσαι όπως ο μέσος άντρας, θα σκέφτεσαι το κορίτσι των ονείρων σου ως «άγγελο» ή το «καλό κορίτσι» που δεν βιάζεται να κάνει σεξ και ονειρεύεται μόνο την αγάπη, αφού δεν έχει καθόλου πονηρές σκέψεις και είναι αθώα μέχρι το κόκκαλο.

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα απ’ τα παραπάνω δεν ισχύει και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα εκεί έξω.

Οι γυναίκες είναι σεξουαλικά πλάσματα ακριβώς όπως και οι άντρες.

Και για πρώτη φορά στον ανθρώπινο πολιτισμό είναι κοινωνικά αποδεκτό για τις γυναίκες να κοιμούνται με έναν άντρα λίγο μετά τη γνωριμία τους.

Πρόσφατες μελέτες από το Ινστιτούτο Guttmacher και το Kinsey Institute διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα είναι πιο πιθανό (κατά 90%) να κοιμηθεί με κάποιον στο πρώτο ραντεβού, σε σχέση με πριν από μερικές δεκαετίες.

Κουφό έτσι;

Ο «κανόνας των τριών ραντεβού» και άλλες τέτοιες πίπες, για μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, ανήκει στο παρελθόν.

Γιατί πλέον αν περάσουν 7 ώρες (ο χρόνος τριών ραντεβού), το 95% του γυναικείου πληθυσμού θα χάσει το ενδιαφέρον του ή απλά θα σε θεωρήσει φίλο.

H συμπεριφορά όσων αντρών το έχουν με τις γυναίκες είναι ότι προβάλλουν μια σεξουαλική αύρα σε κάθε γυναίκα που γνωρίζουν, από την πρώτη κιόλας στιγμή της επικοινωνίας μαζί τους.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεσαι περίεργος και να χρησιμοποιείς συνέχεια σεξουαλικά υπονοούμενα και αποτυχημένες ατάκες.

Θα μοιραστούμε μαζί σου μερικές τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ερεθίσεις σεξουαλικά μια κοπέλα.

Αλλά, τα περισσότερα από αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω γίνονται «κάτω από το ραντάρ», μόνο τη γλώσσα του σώματος.

Και όταν μάθεις πώς να προβάλεις αυτή τη σεξουαλική αύρα σε κάθε κοπέλα που γνωρίζεις, τότε δεν θα σπαταλάς ώρες, ημέρες ή μήνες της ζωής σου προσπαθώντας να τη «ρίξεις».

Αντιθέτως, αυτή θα προσπαθεί να κερδίσει εσένα, γιατί θα αρχίσει να αισθάνεται απίστευτα ερεθισμένη κάθε φορά που θα είναι κοντά σου.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσεις την σεξουαλική σου αύρα και να ερεθίσεις σεξουαλικά κάθε κοπέλα απέναντί σου:

  1. Σεξουαλικές υπονοούμενα και αγγίγματα.
  2. Σεξουαλική επαφή με τα μάτια και τονικότητα.
  3. Σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης.

Ας τους δούμε λοιπόν αναλυτικά.

1. Ερέθισέ την με σεξουαλικά υπονοούμενα και αγγίγματα

Πολλοί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να κάνουν κομπλιμέντα για την εμφάνιση μιας κοπέλας.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι αυτά τα κομπλιμέντα, στην κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Για παράδειγμα, μπορείς να πεις κάτι τέτοιο με παιχνιδιάρικο και χαμογελαστό ύφος: «Κοίτα Μαρία, απλά επειδή είσαι σέξι και όμορφη, μη νομίζεις ότι ο καθένας θα σε αντιμετωπίζει σα βασίλισσα.»

Ή κάτι τέτοιο: «Πάλι καλά… γιατί νόμιζα ότι ήσουν ο δεύτερος τύπος όμορφης γυναίκας, στον οποίο αρέσουν μόνο τα ψώνια και το Ιnstagram, αλλά εσύ είσαι και έξυπνη.»

Μην ξεχνάς πως το πόσο άμεσος θα είσαι εξαρτάται απ’ την κάθε κοπέλα.

Με μερικά κορίτσια μπορείς απλά να τις κοιτάξεις βαθιά στα μάτια και να τις ερεθίσεις σεξουαλικά λέγοντας κάτι τέτοιο: «Νομίζω ότι… είσαι… πραγματικά… όμορφη.»

Και όσο η αλληλεπίδραση προχωράει, μπορείς να το πας ακόμα πιο σεξουαλικά κατηγορώντας την ταυτόχρονα: «Μην με κοιτάς έτσι. Με τρελαίνεις. Σταμάτα, βρε Σατανά.»

Ή κάτι του στυλ: «Δεν ξέρεις πόσο κρατιέμαι να μην σε φιλήσω τώρα.»

Αν θες να την ερεθίσεις ακόμα περισσότερο, τότε όλα αυτά τα σεξουαλικά υπονοούμενα θα πρέπει να συνοδεύονται από κλιμακωτά αγγίγματα.

Το πόσο και πού μπορείς να αγγίξεις θα εξαρτάται απ’ το πώς έχει πάει μέχρι τώρα η αλληλεπίδραση μεταξύ σας, αλλά κι από τον χώρο και το μέρος που βρίσκεστε.

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ελαφρύ άγγιγμα στο εξωτερικό του αγκώνα της και από εκεί και πέρα να κλιμακώνεις όλο και περισσότερο.

Αλλά, μην κάνεις τσάμπα τα αγγίγματα αλλά ως ανταμοιβές –δηλαδή, κάν’ την να αισθάνεται ότι έχει κερδίσει τα αγγίγματά σου.

Στη συνέχεια έχουμε…

2. Ερέθισέ την με σεξουαλική οπτική επικοινωνία και τονικότητα φωνής

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε γι’ αυτά, εκτός απ’ το να σου δώσουμε ένα μεγάλο παράδειγμα για τη σωστή οπτική επαφή και τονικότητα (είτε σεξουαλική είτε όχι).

Το παράδειγμα είναι ο Tom Cruise στο Top Gun.

Υπάρχουν 3 σκηνές στην ταινία που γαμάνε:

  1. Στο μπαρ και στην τουαλέτα των γυναικών
  2. Στην τάξη όταν τον ρωτάει για δείπνο
  3. Στο σπίτι της και στο ασανσέρ

Για σωστή τονικότητα φωνής, κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το πιο χαλαρωτικό μέρος στον κόσμο.

Στην συνέχεια φαντάσου ότι είσαι εκεί με την κοπέλα απέναντι σου.

Μόνο τότε μίλα… αργά… αισθησιακά.

Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό…

3. Ερέθισέ την με σεξουαλική κατάσταση μετάβασης

Η ευκολότερη και πιο ακίνδυνη τεχνική για να ερεθίσεις μια κοπέλα ονομάζεται «σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης».

Αξιοποιείς τη δύναμη της ψυχολογίας που ονομάζεται «συναισθηματική μετάδοση», για να μεταφέρεις τη σεξουαλική σου κατάσταση σε μια κοπέλα και να την ερεθίσεις σεξουαλικά.

Βασικά, αυτό περιλαμβάνει το μικρό τέχνασμα του να θέσεις τον εαυτό σου σε μια σεξουαλική κατάσταση, την οποία να μεταφέρεις υποσυνείδητα στην κοπέλα που διεκδικείς.

Με απλά λόγια: όλη σου η αύρα γίνεται σεξουαλική και η γυναίκα απέναντί σου αρχίζει να το νιώθει και να μπαίνει κι αυτή στο ίδιο μουντ.

Συνοπτικά

  1. Σεξουαλικά υπονοούμενα και αγγίγματα.
  2. Σεξουαλική οπτική επικοινωνία και τονικότητα.
  3. Σεξουαλική κατάσταση μετάβασης.

Αυτές είναι 3 βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσεις τη σεξουαλική σου αύρα και να ερεθίσεις σεξουαλικά και επικοινωνιακά μια κοπέλα που σου αρέσει.

Αλλά, μην ξεχνάς πως καμία τεχνική και κανένας τρόπος δεν είναι μαγικά κουμπάκια.

Μην περιμένεις, δηλαδή, να κάνεις ένα απ’ τα τρία και δια μαγίας να σου ανοίξει μια κοπέλα τα πόδια –αυτό δεν πρόκεται να συμβεί ποτέ.

Να θυμάσαι πως όλα αυτά είναι εργαλεία στο παιχνίδι του φλερτ.

Και όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς και αποκτάς εμπειρίες με διαφορετικές κοπέλες, τόσο περισσότερο θα μαθαίνεις πως παίζεται το παιχνίδι και θα βελτιώνεις τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου.

Θες να μάθεις πως να ερεθίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει;

Πρέπει να βγεις έξω, να προσπαθήσεις, να αποτύχεις και βήμα-βήμα να γίνεις καλύτερος στο φλερτ.

Και είσαι πιο τυχερός από ποτέ, γιατί έχουμε τον καλύτερο οδηγό για σένα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Κατέβασε τώρα το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο «Ερωτική Έλξη» και μάθε πως σκέφτονται οι γυναίκες, τι γουστάρουν σε έναν άντρα, ποια είναι τα συχνότερα λάθη των αντρών στο παιχνίδι και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις. Μην το χάσεις!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter