Πως να βρεις το θάρρος να τη φιλήσεις

Couple French kiss

Σε προγούμενο άρθρο εξηγήσαμε γιατί το να επιδιώκεις να φιληθείτε όταν βγαίνετε είναι πάντα η σωστή επιλογή. Κάποιοι απο σας μας ευχαριστήσατε για το έναυσμα που σας δώσαμε την κατάλληλη στιγμή. Κάποιοι άλλοι ήδη ξέρατε απο μέσα σας ότι πρέπει να ξεκινήσετε να επιδιώκετε πράγματα στα ραντεβού σας, και ότι με το να μένετε άπραγοι χάνετε ευκαιρίες.

Βέβαια αυτό δε λύνει το πρόβλημα του πως να το κάνεις. Κι αυτό γιατί το άγχος συχνά καθορίζει τις πράξεις μας.

Εμείς όσο και να το θέλουμε, δε μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου όταν βγαίνεις ραντεβού και να σε πιέζουμε να κάνεις κίνηση. Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα το κάνει.

Για να σε βοηθήσουμε, έχουμε επινοήσει κάποιες τακτικές για να σε βοηθήσουμε να βρείς το κουράγιο να φιλήσεις τη γυναίκα που θες.

Μην τραβήξεις μαλακία πριν βγείτε

Δεν είναι κακό να τον παίζουμε. Αλλά για τους περισσότερους απο μας, η μαλακία μας σκοτώνει το κίνητρο. Μόλις τελειώσεις, δεν υπάρχει πια αυτή η θέληση να βγείς έξω και να κάνεις πράγματα. Οι σεξουαλικές σου ορμές για την ώρα έχουν καταλαγιάσει. 

Άρα αν ξέρεις πως θα βγείς ραντεβού σε μερικές μέρες, να απέχεις για λίγο. Με το να το κάνεις αυτό, θα έχεις περισσότερο ενθουσιασμό να ακολουθήσεις την ερωτική σου επιθυμία. 

Αποδέξου ότι είναι φυσιολογικό να της δείξεις το ενδιαφέρον σου

Πριν ξεκινήσουμε με συμβουλές περι ραντεβού, πρέπει πρώτα να χτίσουμε την κατάλληλη νοοτροπία. Κι αυτό γιατί εδώ οι άντρες τα σκατώνουν πριν καν προσπαθήσουν.

Αν δεν είσαι εσύ άνετος με την σεξουαλικότητα σου, είναι αδύνατο και για μια γυναίκα να νιώσει άνετα μαζί σου.

Πρέπει να αποδεχτείς ότι είναι εντάξει να θέλεις να κάνεις σεξάκι με γυναίκες που σου αρέσουν. Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι υγιές…και ξερείς τι; Και οι γυναίκες το γουστάρουν. Κάποιες φορές μάλιστα περισσότερο κι απο σένα.

Ίσως να σκέφτεσαι πως είναι λάθος να κάνεις κίνηση. Ίσως να ανησυχείς μη σε απορρίψει ή την κάνεις να φρικάρει. Ή να μη θες να φανείς σαν ένας ανώμαλος που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το σεξ.

Αν πας να φιλήσεις κάποια και δεν ψήνεται, δεν έχεις να ντραπείς για κάτι. Δεν έκανες κάτι κακό με το να της δείξεις πως ενδιαφέρεσαι. Απλώς δε νιώθει όπως εσύ και το έμαθες απο νωρίς.

Στην πραγματικότητα μόλις έκανες τη σωστή κίνηση. Διότι το να κάνεις κίνηση είναι ο μόνος φως- φανάρι τρόπος να δείς αν σε γουστάρει.

Και δεν υπάρχει περίπτωση να σε περάσει για μαλάκα εκτός κι αν το μόνο πράγμα για το οποίο έχεις δείξει εξ αρχής ενδιαφέρον είναι το σεξ. Αν γνωριστήκατε και μοιραζόσασταν τις εμπειρίες σας, αυτά είναι που αρέσουν σε μια γυναίκα ώστε να νιώσει μια ρομαντική σύνδεση μεταξύ σας. Θέλουν και την συναισθηματική σύνδεση και την επαφή.

Κράτα τις μικρές νίκες σαν έναυσμα για να προχωρήσεις

Πολλοί άντρες πιστεύουν πως χρειάζονται ένα ξεκάθαρο σημάδι για να φιλήσουν μια γυναίκα. Δυστυχώς, όπως έχουμε ξανααναφέρει, αυτό συνήθως δεν πρόκειται να συμβεί. Άρα και δε μπορείς να βασίζεσαι σ’αυτά για να κάνεις κίνηση.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μικρά βηματάκια.

Μπορεί να είναι ένα κοπλιμέντο. Ή ένα παιχνιδιάρικο πείραγμα. Θα μπορούσε να είναι ένα ελαφρύ άγγιγμα στο χέρι ή στην πλάτη. Ή μια πιο προσωπική ερώτηση.

Αν είναι δεκτική στο φλερτ ή ανταποδίδει έστω και λίγο, αυτό είναι το πράσινο φώς. Σκέψου ‘’Με γουστάρει και είναι ανοιχτή στο να τη φιλήσω.’’ Δε θα πάρεις πιο ξεκάθαρα σημάδια απο αυτά.

Γιατί αν μια κοπέλα είναι εντάξει να την φλερτάρεις ενώ είσαστε έξω σε ραντεβού, τότε μάλλον ενδιαφέρεται! Κι αν έχετε βγεί δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και είναι δεκτική ξεκάθαρα ενδιαφέρεται! Διαφορετικά δε θα επένδυε τόσο χρόνο μαζί σου ώστε να φλερτάρετε.

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να φτιαχτεί μαζί της

Εφόσον το άγχος δεν είναι λογικό, δε μπορείς να πείς στον εαυτό σου πως όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι σαν να πατάς ένα κουμπάκι και να κλείνει. Είναι ένα αίσθημα που σε παραλύει και πρέπει να το αντικαταστήσεις με ένα πιο ισχυρό, όπως για παράδειγμα την καύλα.  

Οι περισσότεροι άντρες είναι τόσο νευρικοί απο το άγχος τους, που ξεχνάνε τελείως να νιώσουν ενθουσιασμό για την κοπέλα με την οποία έχουν βγει. Ή σκέφτονται το σεξ σαν κάτι ακατόρθωτο και κάποιοι ακόμη προσπαθούν να αποβάλλουν τέτοιες σκέψεις.

Αυτά είναι τα ακριβώς αντίθετα απο αυτά που πρέπει να κάνεις. Πρέπει συνεχώς να πιέζεις τον εαυτό σου ώστε να μπορεί να φτιάχνεται στα ραντεβού.

Πρέπει να αφήσεις αυτό το ένστικτο να βγεί απο μέσα σου. Σκέψου πως είσαι όταν βγάζεις τα ρούχα της άλλης πριν κάνετε σεξάκι. Ή αυτή την αδρεναλίνη που έχεις όταν βλέπεις τσόντες. Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να βλέπεις τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνεις και με άλλο μάτι.

Προφανώς μην το κάνεις αυτό ξεκάθαρα. Αλλά παρατήρησε πόσο όμορφη και σέξι είναι. Άσε αυτή την καύλα να υπερισχύσει του άγχους σου.

Να σκέφτεσαι τις καμπύλες της. Φαντάσου το δέρμα της και πόσο καύλα είναι κάτω απο αυτά τα ρούχα. Άκου πόσο αισθησιακή είναι η φωνή της και πόσο σέξι αυτό ακούγεται. Τσέκαρε τον κώλο της όταν πάει στο μπάνιο αν χρειαστεί.

Οτιδήποτε είναι αυτό που σε βοηθάει, αυτό πρέπει να κάνεις. Να είσαι τόσο καυλωμένος που αν δε γίνει κάτι να νιώσεις πως θα πας να εκραγείς. Γιατί μόνο έτσι θα βρείς το θάρρος και την επιθυμία να κάνεις κίνηση στο ραντεβού.

Άφησε την επιθυμία να σε οδηγήσει

Να επιδιώκεις σεξ που να είναι απίστευτο και για τους δυο σας.

Αυτός είναι ένας πανίσχυρος τρόπος σκέψης. Πολλοί άντρες σκέφτονται το σεξ μόνο για την πάρτη τους. Αλλά πρέπει να έχεις αυτή την επιθυμία για καυλωτικό, γαμάτο σεξάκι που θα ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Να θες να να την αγγίζεις και να βογγάει. Να σκέφτεσαι πως θα κατέβεις εκεί κάτω και θα την κάνεις να μαγκώσει απο την καύλα της. Να θες να την φτιάξεις παντού μέχρι να σε αρπάξει εκείνη για να τη γαμήσεις.

Να αφήσεις αυτή την επιθυμία σου να οργιάσει στην φαντασία σου και να σου δώσει το θάρρος να τη φιλήσεις. Έτσι θα αρχίσεις να κάνεις πραγματικότητα αυτά που σκέφτεσαι.

Μόλις αφήσεις αυτά τα αισθήματα να κυριαρχήσουν, το άγχος θα πετάξει μακριά. Θα αποδεχτείς τις υγιείς σου ορμές και θα αναλάβεις δράση. Πρέπει να τη θες τόσο που να μην έχεις άλλη επιλογή απο το να τη φιλήσεις.

Οι γυναίκες το μυρίζονται αυτό. Το βλέπουν απο τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Κι απο τον τρόπο που μιλάς. Κι απο τον τρόπο που τις κοιτάς. Και το πρώτο πράγμα που τις φτιάχνει είναι να τις θέλει ο άντρας τον οποίο γουστάρουν.

Έτσι όχι μόνο θα βρεις το θάρρος να τη φιλήσεις, αλλά θα είναι και πολύ πιο πιθανό να σε φιλήσει κι αυτή με πάθος.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter