5 κύρια σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε ΘΕΛΕΙ

Εάν δεν ζεις κάτω από μία πέτρα, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχες ποτέ είναι να κατανοήσεις τα σημάδια φλερτ που σου παρουσιάζει το αντίθετο φύλο. Το συγκεκριμένο άρθρο θέλει να αμφισβητήσει τον φίλο σου που έχει να σταυρώσει ένα δυνατό κομμάτι από το 2013 και έχει την γνωστή καραμέλα του “όλα είναι θέμα τύχης”.

Το κομμάτι της ελκυστικότητας μεταξύ ανδρικού και γυναικείου φύλου όχι μόνο δεν είναι θέμα τύχης αλλά το γυναικείο φλερτ δεν είναι ένας αστικός μύθος. Ασχέτως αν εμείς έχουμε στο μυαλό μας το ιδανικό γυναικείο φλερτ ως μια κοπέλα να έρχεται δίπλα μας και να μας ψιθυρίζει “πάμε να φύγουμε”. Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά δεν είσαι ούτε ο Will Smith, ούτε ο Leonardo DiCaprio. Το ίδιο το γυναικείο φλερτ αποτελείται από σημάδια τα οποία όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά ποτέ κανένας δεν ήταν αρκετά ξύπνιος να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.

Καθώς βρισκόμουν σε μια συζήτηση μεταξύ των λεγόμενων ‘ανδρών παλαιάς κοπής’, έμαθα κάποιες από τις κυριότερες εκφράσεις ανδρικού φλερτ που υπήρχαν πριν από την δεκαετία του ‘90. Θα μπορούσα να επισημάνω ότι εκτός από τον βαθμό του θάρρους από το τότε αρσενικό φύλο, δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων. Οι άνδρες θα πέσουν με τα μούτρα πάνω στις γυναίκες και οι γυναίκες θα σκεφτούν την κάθε τους λέξη και την κάθε τους κίνηση πριν δείξουν οποιοδήποτε σημείο ελκυστικότητας.

Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτοπεποίθησης που έχουν οι άντρες (δικαίως) αφού όλοι έχουμε μάθει να ακούμε πόσο όμορφοι και ελκυστικοί είμαστε μόνο από την μητέρα μας. Η αλήθεια είναι πως μία γυναίκα δεν θα σου πει ποτέ ότι της αρέσεις ευθέως. 9/10 φορές ισχύει ο κανόνας της έντονης έκφρασης των συναισθημάτων από το αντρικό φύλο συνάμα με μία πιο ήρεμη και προσεκτική προσέγγιση από τις γυναίκες.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό βασίζεται στις βασικές διαφορές μεταξύ των χαρακτήρων ανδρών και γυναικών, και παρά το γεγονός ότι δεν έχεις την δύναμη να αντιστρέψεις την ανθρώπινη φύση, μετά από αυτό το άρθρο να είσαι σίγουρος ότι θα κατέχεις την ικανότητα να καταλάβεις την προσέγγιση του γυναικείου φλερτ.

Σημάδι 1

Ξεκινάμε με το πρώτο σημάδι το οποίο δεν έχει σχέση ούτε με την λεκτική έκφραση της γυναίκας αλλά ούτε και με τον τρόπο που σε κοιτάει ή σε ακουμπάει. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με το που βρίσκεται μία γυναίκα όταν είναι στον ίδιο χώρο με εσένα. Μπορεί πολλές φορές να μην το έχεις καταλάβει και να σου περνάει απαρατήρητο αλλά η εγγύτητα είναι ένα φαινόμενο το οποίο δείχνει εάν η κοπέλα ενδιαφέρεται να βρίσκεται κοντά σου ή δεν θέλει ούτε να σε βλέπει.

Το πιο κοντινό παράδειγμα στη συγκεκριμένη προσέγγιση είναι μια κοπέλα να βρίσκεται δίπλα σου χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Εννοώντας πως μπορεί να μην έχετε ξεκινήσει την συζήτηση καν κι εσύ να μιλάς με τους φίλους σου για το στοίχημα που έχασες στο ντέρμπι της Β’ Γαλλίας. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μία γυναίκα που θέλει να μειώσει την απόσταση μεταξύ σας ούτε θέλει να σε δει να φλερτάρεις με άλλες κοπέλες, ούτε να μάθει γιατί έπαιξες Χ τον αγώνα Σοσό – Τουλούζ. Θέλει πολύ απλά να έχει κάποια επαφή μαζί σου και ελκύεται από την ίδια την παρουσία σου, που αποτελεί από μόνο του ένα καλό πρώτο βήμα.

Σημάδι 2

Ύστερα από την επικοινωνία που πηγάζει από την εγγύτητα, έχουμε και το δεύτερο σημάδι το οποίο είναι το ενδιαφέρον. Μία γυναίκα μπορεί κάλλιστα να θέλει να μειώσει την απόσταση μεταξύ σας και μόλις αρχίσεις να της μιλάς, να απαντάει μονολεκτικά και να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που έφυγε από την παρέα της και από άλλους 10 λιγούρηδες που την περιτριγύριζαν.

Εδώ το δυνατό σου σημείο θα πρέπει να είναι η λεκτική έκφραση, γιατί μία κοπέλα η οποία ελκύεται από τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι θα θέλει να συνεχίσει και να συμμετάσχει ολοένα και πιο ενεργά στην κουβέντα. Είναι πασιφανές πως θα πρέπει να συνεχίσετε σε διαφορετικούς δρόμους της ζωής εάν εσύ είσαι ενθουσιασμένος και της μιλάς για τον εργασιακό σου τομέα και εκείνη βλέπει τα stories του πρώην της.

Όπως όλοι έχουμε περάσει από αυτήν την κατάσταση, οι περισσότεροι έχουμε και μια εμπειρία από μεγάλες φιλοσοφικές συζητήσεις την ώρα που παίζει Ρέμο σε ένα bar στις 3 τα ξημερώματα. Γνωρίζουμε όλοι πως ότι ξέρεις από Ρουσό και Μακιαβέλι στα έχει πει περιληπτικά η μητέρα σου αλλά με το ενδιαφέρον που δείχνει κοπέλα στην δεύτερη περίπτωση, δείχνει πως ελκύεται από τις ‘δήθεν’ γνώσεις σου. Οπότε συνέχισε.

(Καταλαβαίνουμε πως η ανάγνωση μπορεί και να μην είναι το φόρτε σου, ή ακόμα καλύτερα, να είσαι περισσότερο οπτικοακουστικός μαθητής. Για την προκειμένη περίπτωση, στο YouTube κανάλι των GentlemenOnly θα έχεις την ευκαιρία να δεις το αντίστοιχο βίντεο του σημερινού άρθρου, μαζί και πολλά άλλα ολιγολέπτα και ταυτόχρονα σημαντικά βίντεο.)

Σημάδι 3

Η σύνδεση από το δεύτερο σημάδι στο τρίτο είναι η εξής και πολύ απλή: η κοπέλα μπορεί να μην είναι αγενής και να μην απαντάει μονολεκτικά απλά και μόνο γιατί βαριέται και θέλει με κάποιον να μιλήσει. Το ότι έχετε αναλύσει την θεωρία της σχετικότητας ενώ από πίσω παίζει το Gucci φόρεμα, δεν σημαίνει πως η γυναίκα θα φύγει μαζί σου στάνταρ.

Η λεκτική εκφραστικότητα είναι το πρώτο μισό αλλά το δεύτερο μισό είναι το μη-λεκτικό ενδιαφέρον που δείχνει μια γυναίκα. Όταν μια γυναίκα σε κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει όταν μιλάτε, δείχνει ενθουσιασμό και προσπαθεί να έχει μία ζωντανή συζήτηση τότε υπάρχει ελπίδα.

Είναι εμφανές ότι αν μια κοπέλα, καθώς μιλάτε δείξει αμηχανία, αρχίσει να κοιτάει από δω κι από κει ενώ παράλληλα είναι πιο ανέκφραστη και από αλεξιπτωτιστή όταν δίνει αναφορά, δεν υπάρχει σωτηρία. Θα πρέπει εσύ ως σωστός γυπαετός να συνεχίσεις το φλερτ, απλά με κάποιον άλλον αποδέκτη.

Και να θυμάσαι: το σημείο κλειδί είναι το χαμόγελο. Όσο περισσότερο χαμογελάει μια κοπέλα, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις πως κάνεις κάτι σωστά.

Σημάδι 4

Και εφόσον έχουμε επισημάνει τα εκφραστικά αλλά και τα μη-εκφραστικά σημεία που δείχνουν ότι μια κοπέλα έχει αρχίσει να ελκύεται από τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου, ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες είναι το χιούμορ. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό αν δεν ήσουνα χαβαλές από τη φύση σου αλλά κι ακόμα πόσο ψυχοπλακωτικό είναι να υπάρχει μία αμήχανη σιωπή όταν πετάς την χιουμοριστική ατάκα σου.

Προσοχή: το συγκεκριμένο σημάδι δεν αποτελεί πρόβλημα για τα άτομα που έχουν απίστευτες χιουμοριστικές υπερδυνάμεις. Το σημάδι αυτό επισημάνεται για τα άτομα τα οποία ψάχνουν στο Google “πως να γίνεις αστείος σε μια παρέα” ή διαβάζουν ακόμα και ανέκδοτα πριν από την βραδινή έξοδο.

Σίγουρα είναι ένα προτέρημα να έχεις το χιούμορ μέσα σου και να μπορείς να κάνεις μία γυναίκα να γελάσει. Παρόλα αυτά, αν μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την προσωπικότητά σου και το χαρακτήρα σου, μπορεί εσύ να λες καλύτερα αστεία από τον Τσουβέλα αλλά η κοπέλα δεν θα δείξει ούτε με το παραμικρό πως την διασκεδάζεις.

Αυτό είναι και ένα θετικό χαρακτηριστικό για όσους δεν έχουν πολύ χιούμορ και θα πρέπει να θυμάσαι ότι εάν η κοπέλα γελάσει πολύ θερμά στο οτιδήποτε πεις, ελκύεται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.

Σημάδι 5

Με αυτά και μ’αυτά, φτάνουμε στο πιο εκδηλωτικό σημάδι το οποίο μπορεί να δείξει μία κοπέλα: το άγγιγμα. Η αλήθεια είναι πως η κοπέλα στο μπαρ προχθές δεν καθόταν δίπλα σου και σε ακούμπησε στην πλάτη χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Θα θέλαμε να γνωρίζεις πως όταν μια γυναίκα έρχεται σε άμεση επαφή μέσω των αγγιγμάτων, όχι μόνο δεν είναι τυχαίο αλλά δεν θα πρέπει ούτε να πιστεύεις τις δικαιολογίες που σου λέει ίδια.

Αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο που σε αγγίζει μια κοπέλα αλλά αποδεικνύεται και από την αποδοχή της κοπέλας όταν την αγγίζεις εσύ ο ίδιος. Γι’ αυτό θα πρέπει να προχωρήσεις σε άλλο θηλυκό όταν κάνεις κίνηση να της περάσεις το χέρι σαν να είναι παρουσίαση ενδεκάδας σε φιλικό Εθνικής, αλλά εκείνη με το παραμικρό πετάγεται λες και την ηλεκτρίζει το ρεύμα.

Στην ακριβώς αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή η κοπέλα αποδεχτεί την επαφή και στο ανταποδώσει, φυσικά και δεν πρέπει να δείξεις ότι είναι η πρώτη φορά που μια κοπέλα σου ανταποδίδει το φλερτ και θέλει προσοχή για να μην βγάλεις έξω έναν χαρακτήρα λιγούρη. Το γεγονός ότι η γυναίκα σου εκδηλώνει με αγγίγματα το ενδιαφέρον της δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σήμερα θα είναι η τυχερή σου μέρα. Σημαίνει πως πρέπει σταδιακά και κλιμακωτά να καταλάβεις ποια είναι τα όρια της περί φλερτ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται ανάμεσα σου. 

Ανακεφαλαιώνοντας

  • Σημάδι 1: Η σημασία της εγγύτητας. Όσο περισσότερες αφορμές βρίσκει να έρχεται δίπλα σου, τόσο περισσότερο ελκυστικός φαίνεσαι.
  • Σημάδι 2: Ενδιαφέρον να μάθει για εσένα και να καταλάβει την προσωπικότητα σου. Σημαντικό να καταλάβεις αν το κάνει από ενδιαφέρον ή από ευγένεια.
  • Σημάδι 3: Μη λεκτικό ενδιαφέρον. Η κοπέλα δείχνει χαρά, οπτική επαφή, συναισθήματα, ενθουσιασμό. Ξεκάθαρο σημείο-κλειδί: χαμόγελο.
  • Σημάδι 4: Απάντηση στον χιουμοριστικό χαρακτήρα σου. Προσοχή διότι μπορεί να γελάει επειδή είσαι αστείος και όχι απαραίτητα ελκυστικός.
  • Σημάδι 5: Το πιο εκδηλωτικό σημάδι είναι το άγγιγμα. Κάποιες φορές δεν είναι τυχαίο και πρέπει να καταλάβεις τα όρια της στην αποδοχή του δικού σου αγγίγματος.

Ολοκληρώνοντας αυτό το κεφάλαιο που λέγεται γυναικεία εκδήλωση των συναισθημάτων και τρόπος με τον οποίο καταλαβαίνουν οι άντρες ότι η στρατηγική τους πετυχαίνει, θα πρέπει να επισημάνουμε ένα πολύ σημαντικό σημείωμα.

Τα πέντε σημάδια τα οποία αναφέραμε προηγουμένως έχουν μόνο νόημα όταν συνδέονται και όταν υπάρχουν ερεθίσματα από όλες τις κατηγορίες.

Εάν για παράδειγμα μια κοπέλα γέλασε με μία ατάκα που είπες αλλά στη συνέχεια έφυγε από κοντά σου χωρίς να θέλει να ξαναβρεθείτε ποτέ, σίγουρα το γέλιο δεν ήταν φλερτ. Πρέπει να κατανοήσεις την λεπτή γραμμή μεταξύ ευγένειας και φλερτ. Μπορεί να απλώσεις το χέρι σου και η κοπέλα να μην τον βγάλει από πάνω της επειδή δεν θέλει να είναι αγενής αλλά παράλληλα όταν την μιλάς να μην σου δίνει σημασία και να απαντάει μονολεκτικά και λακωνικά.

Δεν σημαίνει πως επειδή κάθεται δίπλα σου δεν ελκύεται από άλλα αγόρια και σε έχει πάνω-πάνω στη λίστα της. Σημαίνει όμως ότι έχεις ελπίδες και πως άπαξ και πάρεις ερεθίσματα από τα άλλα σημάδια, θα πρέπει να κάνεις ένα δυναμικό σπριντ στο τέλος της πίστας για να την διεκδικήσεις. Χωρίς άγχος, το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τα σημάδια που έχουν νόημα, έτσι ώστε είτε να προχωράς στην επόμενη όπου δεν βλέπεις μέλλον, είτε να συνεχίσεις την προσπάθεια όταν η γυναίκα έχει αρχίσει διστακτικά να εκδηλώνει ενδιαφέρον.

+1

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Πως να chatάρεις ΧΩΡΙΣ να φρικάρεις

Είτε είσαι από τους τύπους που γουστάρουν να μιλάνε live στο κόλλημά τους, είτε είσαι από τους τύπους που απολαμβάνεις αφάνταστα το παιχνίδι με τα μηνύματα, ένα είναι σίγουρο: Στη σημερινή εποχή, δεν πρέπει να το έχεις μόνο στο προφορικό, αλλά και στο γραπτό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »
Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑΣ

Η ωμή αλήθεια για τις ανθρώπινες σχέσεις