Πως να Ξεπεράσεις Αυτή την «Ξεχωριστή» Κοπέλα

atikh bana zPFws4toKhg unsplash

Βάλε αυτό καλά στο μυαλό σου: Το να κατανοήσεις την έννοια της αφθονίας είναι θεμελιώδες για την επιτυχία σου με τις γυναίκες. Όταν το έκανα, τα αποτελέσματά μου εκτοξεύτηκαν, και το ίδιο θα συμβεί και σε σένα.

Πάθηση που αρχίζει από Ξ

Υπάρχει μια πάθηση εκεί έξω που πλήττει πάρα πολλούς άντρες. Αυτή η ασθένεια λέγεται ‘ξεχωριστήτιδα’. Για την ακρίβεια, έχει γίνει και εσωτερικό αστείο εδώ στην παρέα μας γιατί το φαινόμενο της ‘ξεχωριστήτιδας’ είναι φοβερά συχνό.

Η ‘ξεχωριστήτιδα’, με απλά λόγια, είναι ο μύθος της “ξεχωριστής”. Είναι το πιστεύω που έχουν πολλοί άντρες για το ότι υπάρχει μια “ξεχωριστή κοπέλα” που θα τους γεμίσει πραγματικά, και πως η ζωή τους δεν θα έχει νόημα χωρίς αυτήν.

Συχνά, η ‘ξεχωριστήτιδα’ ενός άντρα θα είναι μια κοπέλα που γουστάρει αλλά δεν έχει κάνει σεξ μαζί της ακόμα. Μπορεί να είναι μια συνάδελφος στη δουλειά που δεν έχει το θάρρος να προσεγγίσει ερωτικά. Μπορεί να είναι μια κοπέλα που έχει γνωρίσει, της τα έχει πει, και εκείνη τον ακύρωσε με το γνωστό, “Ας μείνουμε φίλοι καλύτερα.”

Αυτή, λοιπόν, είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις για έναν άντρα. Είναι αυτό που λένε ‘ανεκπλήρωτο έρωτα’: μια απαίσια, καταστροφική επιθυμία για μια ξεχωριστή κοπέλα. Αν είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκοπείς από τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις και να την ξεχάσεις. Άμεσα.

giphy 6

Φιλίες – Ξεφιλίες

Διέγραψε από τη μνήμη σου όλες αυτές τις ρομαντικές ταινίες που έχεις δει όπου ο ντροπαλός σπασίκλας αλλά καλόκαρδος τύπος καταλήγει με την παντοτινή, πανέμορφη καψούρα του. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Η αλήθεια είναι πως οι κοπέλες (όπως και εμείς) κατηγοροποιούν άμεσα τους δυνητικά ρομαντικούς και σεξουαλικούς συντρόφους, συνήθως μέσα σε μερικά λεπτά μετά την πρώτη γνωριμία. Αν είσαι στη λάθος ομάδα (π.χ. στην ομάδα των “φίλων”), τότε θα σου είναι πανδύσκολο να βγεις από αυτήν, και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αδύνατο.

Είναι πολύ καλύτερο να φύγεις από αυτή την κοπέλα και να στοχεύσεις αλλού, όπου θα παρουσιάσεις τον εαυτό σου με διαφορετικό τρόπο: ως δυνητικός σεξουαλικός σύντροφος. Έπειτα, όταν η πρώτη κοπέλα δει ότι έχεις επιτυχίες αλλού και δει τις αλλαγές στο ‘είναι’ σου, μπορεί να το ξανασκεφτεί. Μικρή πιθανότητα, αλλά γίνεται. Ωστόσο, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και απλά προχώρα παρακάτω.

Σε καμία περίπτωση μην μπεις στο πλαίσιο του “είμαστε φίλοι”. Οι γυναίκες γουστάρουν να κρατάνε αυτές τις υποτιθέμενες φιλίες για μήνες ή ακόμα και χρόνια, όσο παίρνουν επιβεβαίωση από αυτές με ελάχιστη συναισθηματική επένδυση από μεριά τους.

Αλλά, η αλήθεια είναι πως δεν είστε πραγματικοί φίλοι. Κι αυτό γιατί υπάρχει μια ανισορροπία στη σχέση: εσύ θες κάτι παραπάνω από αυτό που είναι πρόθυμη εκείνη να σου δώσει, και το ξέρετε και οι δυο σας.

Δεν γίνεται να υπάρξει πραγματική φιλία υπό τέτοιους όρους. Μην νιώθεις πως της χρωστάς κάτι επειδή απλά είναι “καλή” μαζί σου (τουλάχιστον επιφανειακά).

Η ζωή είναι μικρή, και πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο.

Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τις σεξουαλικές δυναμικές πρέπει να είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος: είτε αυτό οδηγεί σε σεξ ή απλά φεύγω.

giphy 1 1

Όχι άλλο κάρβουνο

Αν σε αυτό το σημείο σκέφτεσαι κάτι του στυλ “μα αυτή η κοπέλα είναι διαφορετική… είναι ξεχωριστή και θέλω να την γνωρίσω καλά πριν κάνω σεξ μαζί της,” τότε πρέπει να δώσεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου, να ξυπνήσεις καλά, και να καταλάβεις πως δουλεύουν τα πράγματα.

Το σεξ έρχεται πάντα πρώτο ενώ η “σχέση” έρχεται πιο μετά.

Σκέψου πως δεν είναι καν απαραίτητο να αρέσεις σε μια κοπέλα για να κάνεις σεξ μαζί της. Αυτό θα το έχεις δει άπειρες φορές σε όλα τα περιστατικά με τα λεγόμενα “κακά” παιδιά. Το μόνο, λοιπόν, που χρειάζεται για να κάνετε σεξ είναι ερωτική έλξη.

Αν ήρθες σε αυτό το άρθρο με την ελπίδα να μάθεις πως θα κάνεις την “ξεχωριστή” κοπέλα να σε γουστάρει, τότε ήρθες σε λάθος μέρος. Πρέπει να βγάλεις το χανζαπλάστ και να προχωρήσεις παρακάτω.

tenor

Οδηγός επιβίωσης

Ορίστε ένας οδηγός με 6 απλά βηματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτή την “ξεχωριστή” κοπέλα:

  1. Αποδέξου πως αυτή τη στιγμή, όπως έχουν τα πράγματα, η κοπέλα δεν σε γουστάρει όσο τη γουστάρεις εσύ.
  2. Σταμάτα κάθε επικοινωνία μαζί της αμέσως: μην της στέλνεις, μην την παίρνεις τηλέφωνο και μην απαντάς αν σε παίρνει εκείνη, μην μιλάς με φίλες της.
  3. Όταν είσαι με κοινούς φίλους, απέφυγε κάθε είδους συζήτηση που την περιλαμβάνει. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να στη θυμίζουν συνέχεια.
  4. Όποτε τη σκεφτείς, έστω και για λίγο, μην κολλάς. Ασχολήσου με κάτι άλλο για να φύγουν οι σκέψεις και προχώρα παρακάτω.
  5. Να έχεις άντρες φίλους με τους οποίους μπορείς να το συζητήσεις, αλλά περιόρισέ το σε 1-2 κολλήτους. Μην μιλάς με κανέναν άλλον για την κατάστασή σου. Και όταν μιλάς για αυτό το θέμα, να το κάνεις για λίγο και όχι για ώρες.
  6. Και τελευταίο, αλλά σημαντικότερο απ’ όλα, πρέπει να βγεις έξω και να μιλάς με άλλες κοπέλες.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter