Μην Πιστεύεις Ποτέ τα Λόγια μιας Γυναίκας…

andrey zvyagintsev RdUrPp0SmOQ unsplash

Ποτέ μην πιστεύεις τα λόγια μιας γυναίκας. Ποτέ, μα ποτέ μην πιστεύεις τα λόγια της. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τα λόγια μιας γυναίκας. Το εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λέει. Μπορεί όσα λέει να βγάζουν νόημα και να ακούγονται λογικά, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Αυτά ήταν τα λόγια ενός μπάρμαν με τον οποίο είχαμε βγει για μια μπυρίτσα και, όλως τυχαίως, η κουβέντα πήγε στις γυναίκες και στον ερωτικό τομέα. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτό είναι κάτι που έχω ακούσει από πολλούς άντρες που το έχουν με τις γυναίκες και καταλαβαίνουν τις σεξουαλικές δυναμικές.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μιλήσω για μερικά πράγματα που έχω ακούσει επανειλημμένα από πολλούς τέτοιους άντρες. Οι περισσότεροι μου έχουν πει όλα τα παρακάτω.

Μια θεμελιώδης διαφορά

Μην πιστέψεις ποτέ πως θα κάνει αυτό που λέει πως θα κάνει – να πιστεύεις μόνο τις πράξεις της. Είναι φοβερά σημαντικό αυτό. Πρέπει να καταλάβεις τη φύση της γλώσσας γιατί οι άντρες και οι γυναίκες τη χρησιμοποιούν με διαφορετικούς τρόπους.

Ένας άντρας τη χρησιμοποιεί για να πει στους άλλους άντρες τι θα κάνει. Τους λέει, πάω να κυνηγήσω το Μαμούθ, είστε μαζί μου. Τέλεια, πάμε να κυνηγήσουμε το τέρας. Εσύ θα κάτσεις εκεί, εγώ εδώ και εσύ παραπέρα, και έτσι θα το περικυκλώσουμε. Έτσι χρησιμοποιούν τη γλώσσα οι άντρες: τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν τις πράξεις τους και το τι θα κάνουν.

How to Catch the Woolly Mammoth | History of Yesterday
Τι κάναμε πριν 60.000 χρόνια…

Οι γυναίκες όμως δεν την χρησιμοποιούν έτσι. Δεν τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν τι πρόκειται να κάνουν. Αντιθέτως, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη λεκτική επικοινωνία για λόγους κοινωνικής συνοχής, για να λειάνουν την κοινωνική τριβή.

Έχεις δει ποτέ 2 γυναίκες να μαλώνουν; Είναι λες και παίζουν αγώνα τένις με λέξεις. Ξεκινάνε να μιλάνε και δεν σταματάνε. Λέει η μία κάτι, μετά λέει και η άλλη. Λέει η μία κάτι, απαντάει η άλλη. Βάζει τα κλάματα η μία, τα βάζει και η άλλη. Γελάει η μία, γελάει και η άλλη. Και συνεχίζουν να μιλάνε… ασταμάτητα. Και από εκεί που μαλώνανε, ξαφνικά καταλήξανε κολλητές. Αλλά, δεν λύσανε ποτέ το πραγματικό πρόβλημα μεταξύ τους.

beautiful and stylish girls on the tennis court 2021 04 04 20 12 05 utc
Λίγο πριν αρχίσει το μαλλιοτράβηγμα…

Μήπως τρως τους δράκους αμάσητους;

Απλά χρησιμοποιούν λέξεις για να απαλύνουν τις διαφορές. Οπότε, όταν μια γυναίκα αλληλεπιδρά με έναν άντρα, απλά του λέει οτιδήποτε νομίζει πως πρέπει να του πει για να πετύχει αυτό που θέλει.

Πραγματικά… μια γυναίκα θα πει οτιδήποτε χρειάζεται. Και εμείς θα φάμε τον δράκο γιατί η εξέλιξη μας έκανε αρκετά πιο χαζούς κοινωνικά. Βλέπεις, εμείς επικεντρωνόμαστε στην εξωτερική της ομορφιά: τα μάτια, το πρόσωπο, τον κώλο της και το στήθος της. Και καταλήγουμε να τις πιστεύουμε επειδή απλά μας αρέσουν εμφανισιακά.

Πιστεύουμε ό,τι μαλακία μας πει. Έχει συμβεί άπειρες φορές και το ακούμε όλο και περισσότερο. Και το αστείο είναι πως οι εξυπνότεροι άντρες – οι επιστήμονες και τα συναφή – είναι κι αυτοί που την πατάνε περισσότερο απ’ όλους. Τους πετάνε κάτι δράκους οι γυναίκες και αυτοί τους τρώνε αμάσητους.

Μην είσαι αυτός ο τύπος. Μην την πατάς έτσι σα βλάκας. Μην αφήνεις τις γυναίκες να σε κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα σου.

Πρέπει να καταλάβεις την ψυχολογία της γυναίκας. Όπως είπαμε και πριν, η γυναικεία επικοινωνία αποσκοπεί στο να λειάνει την επικοινωνία και να μειώσει την κοινωνική τριβή μεταξύ σας. Αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε λέξεις θεωρεί πως θα σε κάνουν να τη συμπαθήσεις.

Αυτό βέβαια αν θέλει να κάνει κάτι μαζί σου. Γιατί αν δεν θέλει απλά δεν θα σου πει τίποτα και θα σου γυρίσει την πλάτη. Αν σε έχει ανάγκη όμως, θα πει ό,τι χρειαστεί για να σε πείσει… για οτιδήποτε.

Έτσι είναι γιατί έτσι τις έφτιαξε η εξέλιξη. Τους έδωσε την ικανότητα να χρησιμοποιούν τις λέξεις για να ξεπλύνουν οποιαδήποτε κοινωνική διαφορά ή πρόβλημα με ένα άλλο άτομο. Για να πετύχει τους στόχους της, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Πρέπει να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις των γυναικών.

Photos for Course
Φίδια και γυναίκες…

Τις περισσότερες φορές σου λένε ψέματα, αλλά το θέμα ποιο είναι; Πως μπορεί μέχρι και οι ίδιες να πιστεύουν πως λένε αλήθεια, οπότε να μην καταλαβαίνουν καν πως σου λένε ψέματα. Πιστεύουν πως απλά προσπαθούν να λύσουν ένα κοινωνικό πρόβλημα και να πετύχουν οποιονδήποτε στόχο έχουν εκείνη τη στιγμή.

Εκεί είναι που θα σου πετάξουν λέξεις που θα ακούγονται ωραίες και τρυφερές και θα σου φαίνονται όλο και πιο όμορφες. Με αποτέλεσμα να σε πείθουν για οτιδήποτε λένε καθώς εσύ τυφλώνεσαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά τους. Μην το κάνεις ποτέ αυτό… ποτέ όμως. Αν την πιστέψεις την έχεις πατήσει.

Η γυνακεία γλώσσα είναι ωφελιμιστική. Την χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο που εμείς οι άντρες χρησιμοποιούμε τα εργαλεία. Όλα εξυπηρετούν έναν σκοπό. Γι’ αυτό λοιπόν, να προσέχεις το τι ΚΑΝΕΙ μια γυναίκα και όχι το τι λέει. Μπορεί να σου πει πως έχει πάει με 3 αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτός ο αριθμός είναι η απάντηση που δίνουν όλες οι γυναίκες, λες και το έχουν συμφωνήσει ρε παιδί μου.

Η εξέλιξη έδωσε τις κοινωνικές δεξιότητες στις γυναίκες γιατί αυτές ήταν που μένανε πίσω στο χωριό και κρατάγανε τη συνοχή μεταξύ των μελών της φυλής. Χωρίς τις γυναίκες, θα υπήρχε μόνο ξύλο και μάχες – θα τις πέζαμε μονίμως για το ποιος είναι ο δυνατότερος, ο καλύτερος, ο εξυπνότερος και πάει λέγοντας.

Edition U.S. International Arabic Español Africa Americas Asia Australia  China Europe India Middle East United Kingdom Search Live TV Edition U.S.  International Arabic Español US Crime + Justice Energy + Environment  Extreme Weather Space + Science ...
Όταν όλοι έχετε γκόμενες που σας περιμένουν σπίτι…

Τα σημαντικά για το τέλος

Δεν κράζουμε τις γυναίκες – δεν είναι αυτός ο σκοπός. Το πρόβλημα των περισσότερων αντρών είναι ότι θέλουν οι γυναίκες να είναι κάτι που δεν μπορούν να είναι. Το νόημα δεν είναι να κράζεις τις γυναίκες για κάτι που δεν μπορούν να είναι, αλλά να τις αποδέχεσαι για αυτο που είναι.

Το νόημα είναι να μάθεις πως παίζεται το παιχνίδι των κοινωνικών και σεξουαλικών δυναμικών και να γίνεις καλός σε αυτό. Οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και δεν αλλάζουν γιατί πολύ απλά βασίζονται στην ανθρώπινη φύση.

Η γλώσσα λοιπόν των γυναικών και των αντρών διαφέρει. Αποδέξου το και παίξε το παιχνίδι. Μάθε τη γυναικεία φύση και μάθε να μιλάς τη γλώσσα τους. Έτσι όχι μόνο δεν θα απογοητεύεσαι με τις γυναίκες αλλά θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί τους πολύ καλύτερα, μιας και θα καταλαβαίνεις τον τρόπο επικοινωνίας τους.

Όσο πιο νωρίς μάθεις πως το τι λέει μια γυναίκα είναι αδιάφορο, τόσο πιο νωρίς θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό που έχει σημασία είναι οι πράξεις της, και θα επικεντρωθείς σε αυτές.

Έτσι, θα είσαι πολύ πιο χαρούμενος γιατί θα καταλαβαίνεις τις γυναίκες. Θα έχεις υπερβεί ένα από τα συχνότερα προβλήματα των αντρών, το οποίο είναι πως θέλουν τις γυναίκες να είναι και να συμπεριφέρονται σαν άντρες – κάτι που δε γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ.

Οι γυναίκες είναι ξεχωριστές. Είναι πανέμορφα, συναισθηματικά πλάσματα. Αρκεί, βέβαια, να μπορείς να τις δεις γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελες να είναι. Οι γυναίκες είναι καταπληκτικές. Είναι αιθέριες παρουσίες που σε γεμίζουν. Αρκεί, όμως, να τις αποδέχεσαι γι’ αυτό που είναι.

Το αποδέχεσαι εδώ δεν σημαίνει να πέφτεις στα πόδια τους να τις προσκυνάς, ούτε να κάνεις τα πάντα για εκείνες και να ανέχεσαι τοξικές συμπεριφορές. Το αποδέχεσαι σημαίνει να κατανοείς τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν χωρίς να τις κράζεις για κάτι που δεν μπορούν ποτέ να γίνουν. Και μετά απ’ όλα αυτά, πρέπει να μάθεις το παιχνίδι και τη γυναικεία φύση… και να πράττεις ανάλογα.

Όσο περισσότερο μάθεις τη γυναικεία φύση, τόσο πιο πολλές επιτυχίες θα έχεις με τις γυναίκες… και τόσο πιο χαρούμενος θα είσαι με την ερωτική σου ζωή.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter