Που ΠΗΓΑΝ όλοι οι άνδρες;

Thinking Woman

4 κανόνες για να γίνεις πιο διεκδικητικός στα ραντεβού σου

Θηλυκά κάθε ηλικίας, από ανώριμα 18χρονα μέχρι ζουμερές 45άρες, επιδίδονται συστηματικά στην ανεύρεση του ιδανικού άνδρα. Για την ακρίβεια το κάνουν τόσο συστηματικά που τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση στις βασικές μονάδες αυτό-οργάνωσης της γυναικείας ερωτοτροπίας, τις «γυναικοπαρέες». Είναι εκεί έξω, είναι παντού και είναι πεινασμένες.

Παρόλα αυτά θα τις ακούσεις συνεχώς να λένε μεταξύ τους «Που πήγαν τέλος πάντων, όλοι οι άντρες! Που θα βρω ένα αρσενικό 100%; Θέλω να με κάνει να αισθάνομαι περισσότερο γυναίκα!». Για την ακρίβεια σε ένα γυναικείο τραπέζι, οι παραπάνω φράσεις ξεστομίζονται σε κάθε δεύτερη γουλιά καφέ, ενώ συχνά συνοδεύονται από βαθείς αναστεναγμούς.

Για όσους μπορεί να τύχατε σε μια τέτοια γυναικοκουβέντα, είμαι σίγουρος ότι εξοργιστήκατε. Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ, όταν κάποια στιγμή βρέθηκα να συζητάω με μια παιδική μου φίλη, φρεσκοχωρισμένη. Ο «μακαρίτης» ήταν ένα συμπαθέστατο παιδί με εξαιρετικούς τρόπους και πάντα ευγενικός απέναντι της. Μετά το λογύδριο μου για το πόσο άκαρδα χειραγωγούν οι γυναίκες τα ανδρικά συναισθήματα και για το πώς αφήνουν όλα τα «καλά παιδιά» που βρίσκουν στην ζωή τους, η απάντηση της ήταν αποστομωτική. «Το πρόβλημα του είναι ότι είναι όντως πολύ καλό παιδί».

Και κάπου εκεί έγινε ένα από τα μεγαλύτερα aha moments της ζωής μου. Μην με παρεξηγείς! Δεν πέρασε από το μυαλό μου να γίνω μισογύνης, φαλλοκρατικό γουρούνι ή ο φαλλοφόρος εκδικητής, που θα πάρει πίσω το αίμα όλων των «καλών παιδιών» που θυσιάστηκαν στους γυναικείους ιστούς της λαγνείας. Η έννοια που ήθελε να χρησιμοποιήσει στην πραγματικότητα η φίλη μου δεν ήταν το «καλό παιδί». Αλλά το ότι δεν ήταν αρκετά «διεκδικητικός» απέναντι της!

Ο κοινωνικός προγραμματισμός που τρώμε κατάμουτρα από τότε που ήμασταν στην κούνια της μάνας μας, έχει δημιουργήσει σύγχυση ανάμεσα στους όρους «ευγένεια-δειλία» και «πέφτουλας-διεκδικητικός». Για την ακρίβεια το 99,9% των «καλών παιδιών» με την δικαιολογία της ευγένειας, καλύπτουν την δειλία τους να επικοινωνήσουν τον έρωτα τους για μια γυναίκα, ενώ το 99,9% των γυμνοσάλιαγκων πέφτουλων είναι κατά κανόνα περισσότερο ενοχλητικοί, παρά διεκδικητικοί.

Και σου έχω ακόμα ορισμένα δυσάρεστα νέα! Δεν με νοιάζει αν οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον όρο «καλό παιδί», «καληνυχτάκιας» ή οτιδήποτε άλλο κατεβάσει ο εγκέφαλος τους για να σε περιγράψουν, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι έχουν απόλυτο δίκαιο! Μπορείς να είσαι ευγενικός, καθώς πρέπει και συμπαθής, αλλά το να μην είσαι διεκδικητικός απέναντι στο γυναικείο φύλο, είναι κάτι που δεν συγχωρείται!

Και πριν σπάσεις τα τηλέφωνα, περάσεις με το saxorallo κάτω από το σπίτι της, με τέρμα στα ηχεία Παντελίδη και παρακολουθήσεις με καμπαρτίνα και καπελάκι εποχής όλες τις κινήσεις της, για να τις δείξεις πόσο διεκδικητικός είσαι, πάμε να δούμε παρέα τους 4 βασικούς κανόνες, που θα σε αποτρέψουν από το να γίνεις ερωτικό έκτρωμα, όταν γνωρίσεις μια γυναίκα!

Νο1: Όταν την θέλεις, δείξε το

Είσαι στο κλαμπ ή στην καφετέρια. Έχεις πάρει το βλέμμα του James Bond (όπως εδώ) κοζάρεις το ελεύθερο πεδίο και τσουπ! Κοράσιο σε έχει lockάρει και σου κάνει βλεφαριδισμούς γεμάτους μπρίο και νάζι. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ, ή να σου δώσει ένα πιο ξεκάθαρο σημάδι. 2-3 ματιές είναι ότι χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις το τραπέζι της και να συστηθείς. Οτιδήποτε λιγότερο δεν σε κάνει να φαίνεσαι «ευγενικός» ή «αυτά είναι για τους πέφτουλες», αλλά δειλός. Άλλωστε μια φιλική γνωριμία πας να ξεκινήσεις. Κανένας δεν σου υποσχέθηκε ότι το βλέμμα του James Bond θα την κάνει αυτομάτως να πέσει στα γόνατα και να ξεκινήσει τα κλαρίνα! Για τις γυναίκες, κανένας πραγματικός άντρας δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τις πλησιάσει και να τους πιάσει την κουβέντα.

Νο2: Στην πρώτη ευκαιρία, ζήτα το τηλέφωνο της

Το όλο νόημα της προσέγγισης σου είναι να την ξαναδείς την επόμενη μέρα, δημιουργώντας μια σχέση μεταξύ σας, είτε φιλική, είτε ερωτική. Και χωρίς ανταλλαγή στοιχείων, μην περιμένεις ότι θα την ξαναπετύχεις κάπου, κάποτε, τυχαία!

Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ζητώντας το τηλέφωνο της, ουσιαστικά την προσκαλείς στον δικό σου κόσμο. Αν δεν θέλει να εξερευνήσει το πόσο γαμάτος είναι, αυτό είναι δικό της πρόβλημα! Συνεπώς από μεριάς σου δεν έχεις τίποτα να χάσεις, γι’ αυτό άσε τους δισταγμούς και δείξε αυτοπεποίθηση. Σου εγγυώμαι πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα κολακευτεί μαζί σου και δεν θα το εκτιμήσει, ακόμα και αν επιλέξει να μην σου δώσει το τηλέφωνο της.

Νο3: Προσπάθησε να την δεσμεύσεις σε ένα επόμενο ραντεβού μαζί με παρέα

Στο ξεκαθαρίζω! Τα «Πότε θα τα πούμε οι δυο μας;» και «Πότε ευκαιρείς να σε βγάλω για ποτό;» κομμένα! Γνωρίζοντας μια γυναίκα, αν της ζητάς επίμονα να συναντηθείτε οι δυο σας, το μόνο πράγμα που εκπέμπεις, είναι ότι είναι πεινασμένος για το γουνάκι της https://www.youtube.com/watch?v=z6kKqbB6_J0

Το κλειδί όταν ζητάς σε μια γυναίκα να βγείτε, είναι να φέρεσαι σαν να μην σε νοιάζει καθόλου το γουνάκι της! Για την ακρίβεια θα πρέπει να φέρεσαι σαν να είχες όλα τα γουνάκια του κόσμου και αυτή θα είναι ακόμα μία, αν πρώτα ΕΣΥ το επιλέξεις! Συνεπώς την επόμενη φορά που θα κανονίσεις να βγεις με την παρέα σου, θα την ενημερώσεις για το ωραίο μαγαζί που επιλέξατε να πάτε και για το πόσο καλά θα περάσει αν επιλέξει να έρθει μαζί σας! Το να της ζητήσεις να φέρει και καμία φίλη της επιπλέον, θα λειτουργήσει τόσο θετικά για εκείνη, καθώς θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, όσο και bonus για τα μπακούρια φιλαράκια σου!

Νο4: Εσύ αποφασίζεις για το που και πότε

Γενικά δεν αφήνεις σε καμία γυναίκα να πάρει αποφάσεις, αν μπορείς να το κάνεις εσύ. Δείξε αποφασιστικότητα για το πότε θα βγείτε και δημιουργικότητα για το μέρος που θα πάτε. Πίστεψε με, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να επιλέξεις, πόσο μάλλον να την ρωτήσεις για την γνώμη της, αν το μόνο μέρος που σκέφτηκες να βγείτε είναι το συνοικιακό καφέ της γειτονιάς σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την πας κάπου grande, αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις! Έξυπνες ιδέες και όμορφα μαγαζιά υπάρχουν παντού, αρκεί να ψαχτείς!

Extra Tip: Μπορείς επιπρόσθετα, για να εξάψεις την περιέργεια της, να μην αναφέρεις το μέρος που θα πάτε. Ένα απλό «Θα πάμε κάπου όμορφα» αρκεί! Αυτό θα την ιντριγκάρει περισσότερο και θα σε επιβραβεύσει με έξτρα πόντους συμπάθειας, αν τελικά της αρέσει!

Κλείνοντας να θυμάσαι ότι στην ζωή, τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Μπορείς να κλαίγεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ για τα προβλήματα που σου έτυχαν, αλλά σου εγγυώμαι ότι κανένα δεν θα λυθεί, αν δεν βγεις εκεί έξω και διεκδικήσεις από πού σου αξίζει… Και που ξέρεις! Αν προσπαθήσεις αρκετά να διεκδικήσεις την κοπέλα που σου αρέσει, ίσως βρεις το θάρρος να ζητήσεις την αύξηση που πάντα επιθυμούσες και να ζήσεις την ζωή που πραγματικά αξίζεις!

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter