Που πήγαν ΟΛΟΙ οι άνδρες;

Woman Wondering

Το 95% των γυναικών είναι εκεί έξω, στα μπαρ, στα κλαμπ, στις καφετέριες, και ψάχνει τον τέλειο άντρα. Παρόλα αυτά, παρόλο που οι γυναίκες ψάχνονται και είναι ανοιχτές σε νέες γνωριμίες, τις ακούμε συνέχεια να παραπονιούνται και να λένε ότι “δεν υπάρχουν άντρες πια”. Και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, συμφωνούν όλες με αυτήν την δήλωση. Ισχύει ή είναι απλά παραπονιάρες;

Το δυσάρεστο και ανησυχητικό νέο είναι ότι η παραπάνω ατάκα ισχύει. Ο κοινωνικός προγραμματισμός μας και οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες γίνονται πλέον το φλερτ και οι σχέσεις έχουν αλλοιώσει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Ο παλιός άντρας, ο άντρας των προηγούμενων δεκαετιών ή ακόμα και των προηγούμενων αιώνων, ήταν ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ. Διεκδικούσε περισσότερο τόσο τις γυναίκες και την ερωτική επαφή, όσο και έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Ακριβώς επειδή οι γυναίκες της εποχής μας έχουν συνηθίσει το μοτίβο του άντρα-κότα, που περιμένει από εκείνες να κάνουν το πρώτο βήμα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την διαφορά. Αν γίνεις διεκδικητικός, κάθε γυναίκα θα σε θέλει. Θα σκέφτεται “να, επιτέλους βρήκα έναν πραγματικό άντρα”

Βήματα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις πιο διεκδικητικός:

Νο1: Όταν την θέλεις, δείξτης το.

Είσαι στο κλαμπ ή στην καφετέρια. Κοιτάζεστε για ώρα και ξέρεις ότι της αρέσεις. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ, ή να σου δώσει ένα πιο ξεκάθαρο σημάδι. 2-3 ματιές είναι ότι χρειάζεσαι, το πράσινο φως για να πας στο τραπέζι της και να συστηθείς. Οτιδήποτε λιγότερο σε κάνει να φαίνεσαι δειλός. Για τις γυναίκες, κανένας πραγματικός άντρας δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τις πλησιάσει και να τους πιάσει την κουβέντα.

Νο2: Ζήτα της το τηλέφωνό της με την πρώτη ευκαιρία.

Μην διστάσεις και μην φοβηθείς ότι δεν θα στο δώσει. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Δείξε αυτοπεποίθηση και ζήτα της το τηλέφωνό της. Θα της αρέσει και θα το εκτιμήσει.

Νο3: Ζήτα της να βγει μαζί σου.

Μην της πεις να βγείτε ραντεβού, γιατί όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, το να βγείτε οι δυο σας δεν είναι η ιδανική περίπτωση για να την ρίξεις. Ζήτα της τακτικά να βγείτε με την παρέα σου απλά για διασκέδαση.

Νο4: Αποφάσιζε εσύ που θα πηγαίνετε και πότε.

Μην το αφήνεις πάνω της. Οι γυναίκες θέλουν κάποιον που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να νιώθουν ήσυχες ότι θα κανονίζει τις εξόδους τους. Μην περιμένεις από εκείνην να βρει μέρος ή να σου πει πότε μπορεί. Σκέψου εσύ που θες να πάτε και πρότεινε της το.

Νο5: Διεκδίκησε την σεξουαλικά.

Οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να δείξουν ότι θέλουν σεξ, γιατί φοβούνται ότι η κοπέλα τους θα τους πει όχι. Το να μην της δείχνεις ότι την θέλεις σεξουαλικά και να μην το κυνηγάς κάθε φορά που έχεις όρεξη σε καταπιέζει και σε κάνει να νιώθεις ότι εκείνη έχει το πάνω χέρι. Δείξτης ότι την θέλεις ακόμα και αν σου λέει ότι είναι κουρασμένη ή ότι δεν έχει όρεξη. Αν την διεκδικήσεις το πιθανότερο είναι να ενδώσει.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter