Συνεργάσου και βγες ΝΙΚΗΤΗΣ

synergasou kai vges nikitis

Οι περισσότεροι άντρες έχουν έναν- δυο καλούς φίλους, και όλη την υπόλοιπη προσοχή τους την στρέφουν στο πως να γνωρίσουν περισσότερες γυναίκες. Όσο καλό και να φαίνεται αυτό το σενάριο, η συνεργασία με άτομα του ίδιου φίλου μπορούν να σου φέρουν πολλά περισσότερα αποτελέσματα απ’ ότι το μοναχικό κυνήγι για την γυναίκα των ονείρων σου.

Όταν πρόκειται για γυναίκες, οι περισσότεροι άντρες, επειδή πραγματικά τις θέλουν και τις ποθούν, ανταγωνίζονται τα υπόλοιπα αρσενικά που τις διεκδικούν. Όταν βλέπεις μια όμορφη γυναίκα σε ένα κλαμπ ή σε μια καφετέρια, και συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάποιος άντρας που την διεκδικεί και την φλερτάρει, αμέσως βγάζεις τα όπλα και παλεύεις για να την κερδίσεις. Τι θα γινόταν όμως αν συνεργαζόσουν;

Το συντριπτικό 95% των αντρών ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. Οι άντρες είμαστε απ’ την φύση μας ανταγωνιστικοί όταν πρόκειται για γυναίκες. Αμέτρητες χρόνιες φιλίες έχουν χαλάσει για χάρη μιας γυναίκας. Για να κερδίσεις όμως την μάχη με το γυναικείο φύλο το μυστικό είναι η συνεργασία.

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί τρόποι που μπορείς να συνεργαστείς με κάποιον άλλον άντρα, (ανεξάρτητα απ’ το αν είναι ο κολλητός σου ή αν μόλις τον γνώρισες):

1: Βγείτε μαζί έξω για να γνωρίσετε γυναίκες.

Ένας πολύ ωραίος και σίγουρα αποτελεσματικός τρόπος είναι να κάνεις το φίλο σου και wingman σου. (Για να βρεις τον κατάλληλο wingman μπες εδώ). Εκείνος θα πετάει μια ατάκα, εσύ θα συμπληρώνεις. Εσύ θα βάζεις στόχο μια όμορφη γυναίκα, εκείνος θα απασχολεί την φίλη της. Συνεργασία=νίκη.

2: Γνώρισε του κάποια φίλη σου.

Συνήθως, όταν έχουμε μια φίλη που είναι όμορφη ή γνωρίζουμε μια ωραία κοπέλα, την κρατάμε για τον εαυτό μας. Όχι απλά δεν την δίνουμε στον φίλο μας, αλλά ούτε καν του την γνωρίζουμε. Φοβόμαστε μήπως αυτός είναι καλύτερος και διαλέξει αυτόν αντί για εμάς. Όμως, αυτή είναι η αντιμετώπιση ενός Beta Male. Ένα Alpha Male ξέρει την αξία της συνεργασίας και της προσφοράς, και φροντίσει να “βολέψει” πρώτα τους φίλους του και μετά τον εαυτό του. Αν εσύ ξεκινήσεις να “δίνεις” φίλες σου ή γνωστές σου στους υπόλοιπους άντρες, πολύ σύντομα θα κάνουν και αυτοί το ίδιο. Θέλεις να γνωρίσεις περισσότερες γυναίκες; Γνώρισε κοπέλες στον φίλο σου και θα σου γνωρίσουν και εκείνοι.

3: Βοήθα έναν φίλο ή γνωστό σου να αποκτήσει την γυναίκα που θέλει.

Πήγαινε μαζί του στην παρέα της και άφησε να διαρρεύσει πόσο καταπληκτικός είναι και πόσες πολλές τον θέλουν (ή ακόμα καλύτερα με πόσο πολλές έχει κάνει σεξ). Βγείτε οι 4 σας (φέρε και μια φίλη σου μαζί) και βοήθησε τον να την απομονώσει. Βάλε τις φίλες σου να χορεύουν μαζί του όταν αυτή είναι μπροστά. Όχι μόνο θα στο χρωστάει, αλλά θα νιώσεις και πραγματικά σημαντικός άντρας όταν τον βοηθήσεις να πετύχει τον στόχο του.

Το μυστικό για να αποκτήσεις όποια γυναίκα στον πλανήτη θες είναι να συνεργαστείς με τους υπόλοιπους άντρες. Γυναίκες υπάρχουν πολλές και φτάνουν για όλους. Σταμάτα να εποφθαλμιάς την κοπέλα του κολλητού σου και βοήθησε τον να την κάνει να κολλήσει. Έτσι κι αλλιώς, όσο περισσότερο τον βοηθήσεις εσύ τώρα, τόσο περισσότερο θα σε βοηθήσει και αργότερα.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter