Πως προβάλλεις τον εαυτό σου

Inner Game

Μπορεί να σ’ αρέσει καιρό. Μπορεί να την βλέπεις στο γραφείο και να εύχεσαι να ήταν μαζί σου. Να την συναντάς κάθε μέρα και να σκέφτεσαι πως θα ήταν αν σε έβλεπε ερωτικά. Ή μπορεί να την γνώρισες τώρα. Να την κοίταξες στο μπαρ, ψηλή και όμορφη, και να σκέφτηκες “αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων μου”. Όποια και να είναι η περίπτωση, θέλεις να την κάνεις να σε προσέξει, σωστά;

Το πρόβλημα με τον έξω από μας κόσμο είναι ότι πάντα, οι πρώτες εντυπώσεις τους για εμάς σχηματίζονται περισσότερο βασισμένες σε αυτό που εκπέμπουμε παρά σε αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα. Ακόμα και αν έχουμε μέσα μας έναν θησαυρό από σκέψεις και συναισθήματα, είναι αδύνατον να τα δείξουμε όλα στις πρώτες στιγμές συναναστροφής μας.

Ακόμα κι αν βγαίνεις με μια κοπέλα για καιρό και νιώθεις ότι πλέον γνωρίζεστε για αρκετό διάστημα, ίσως και για χρόνια, δεν μπορείς παρά να δεις μόνο τα στοιχεία του χαρακτήρα της που εκείνη επιλέγει να προβάλει. Αν αυτή επιλέγει να δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση και το πιστεύει και η ίδια, αυτό θα βγαίνει προς τα έξω. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν μέσα της νιώθει πολύ ανασφαλής.

Το θέμα είναι, εσύ πως προβάλλεις τον εαυτό σου; Πως έχεις επιλέξει να σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι – και ειδικά οι γυναίκες;

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε άρθρο μας, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ Ή ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 6 ΠΡΩΤΑ MILISECONDS ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ. Το πως προβάλλεις τον εαυτό σου, λοιπόν, έχει μεγάλη σημασία, αν θες να σκεφτεί κάτι σαν “να, αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου”.

Γίνε ο άντρας των ονείρων της πατώντας εδώ.

Τι πιστεύεις για σένα;

Αν πιστεύεις ότι είσαι ένας δυνατός, ισχυρός άντρας, που μπορεί να κατακτήσει όποια γυναίκα θέλει και όλες τον κοιτάνε, τότε σίγουρα αυτό θα βγάζεις και προς τα έξω. Αν αντίθετα σκέφτεσαι “εντάξει, καλός είμαι μωρέ. Δεν έχω και κάτι σπουδαίο να προσφέρω, δεν είμαι και πολύ όμορφος και σίγουρα δεν μπορώ να κουμαντάρω καλά τις γυναίκες”, αυτό θα εκπέμπεις και στον κόσμο γύρω σου.

Πρόσεξε, ξεκίνα να σκέφτεσαι θετικά για τον εαυτό σου και να σε προβάλλεις όπως θα ήθελες όντως να είσαι. Το αν θα της κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση εξαρτάται καθαρά από σένα.

Πρόσεξε το ντύσιμό σου (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως να ντύνεσαι για να δείχνεις θεός μπες εδώ), μίλα με αυτοπεποίθηση στις γυναίκες και μην φοβάσαι να κάνεις αυτό που θέλεις. ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΞΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Προέβαλε τον εαυτό σου καλά, και θα αλλάξουν όλα τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter