Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ

The Game

Αναμφίβολα ο Νιλ Στράους (Neil Strauss) ήταν ένας πολύ επιτυχημένος άνδρας: είναι γνωστός δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας New York Times και συγγραφέας δύο μπεστ-σέλλερς. Όμως, παρά τη μεγάλη του επαγγελματική του επιτυχία, ο Νιλ δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τις γυναίκες. Για την ακρίβεια δεν τα πήγαινε καθόλου καλά καθώς η γυναικεία απόρριψη ήταν η καθημερινότητα του. Όλα αυτά επρόκειτο να αλλάξουν άρδην όμως όταν κατά τύχη, κάνοντας έρευνα για ένα άρθρο, ήρθε σε επαφή με την μυστική κοινότητα των Pick Up Artists.

Πρόκειται για μια κοινότητα ανθρώπων με μόνο τους ενδιαφέρον το να κατακτούν εντυπωσιακές γυναίκες κάτι που μεταξύ τους ονόμαζαν “παιχνίδι”. Δεδομένου ότι ο ίδιος μόνο ελκυστικός άνδρας δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί (κοντός, καραφλός και με με μεγάλη μύτη), αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να εντρυφήσει στην τέχνη του Pick Up.

Κάθε μέρα, ο  Νιλ επισκεπτόταν τα φόρουμ της κοινότητας και έστελνε τις απορίες του: «Τι κάνεις όταν την πέφτεις σε μια γυναίκα και σου λέει ότι έχει δεσμό;» ή «Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα βάζει κραγιόν μπροστά σου;» Τα μέλη της κοινότητας του απαντούσαν αμέσως, και τελικά ο Νιλ συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για κάποιο “παιχνίδι” ούτε μια περαστική μόδα αλλά διαφορετικός τρόπος ζωής. Υπήρχαν ομάδες pick up artists σε πάρα πολλές πόλεις των ΗΠΑ αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (όπως και στην Αθήνα φυσικά) των οποίων τα μέλη συνεργάζονταν στενά μεταξύ τους προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις επιτυχίες τους με τις γυναίκες.

Κάποια στιγμή, ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της κοινότητας αυτής, ο Mystery αποφάσισε να διοργανώσει ένα τετραήμερο μαθημάτων PUA με μάλλον υψηλό κόστος: 500 δολάρια το άτομο τα οποία περιλάμβαναν  είσοδο σε δύο κλαμπ, χρήση λιμουζίνας,  μερικές ώρες διάλεξης, τρεισήμισι ώρες πρακτική εξάσκηση, και 30 λεπτά feedback στο τέλος κάθε ημέρας σεμιναρίου. Με αφορμή τα μαθήματα αυτά ο Νιλ κατέληξε μέσα στην επόμενη διετία να αποτελέσει όχι απλώς μέλος της κοινότητας των Pick Up Artists αλλά να μετατραπεί και ο ίδιος σε ηγετικό της στέλεχος με αμέτρητες επιτυχίες.

Παρά την κακή εξωτερική του εμφάνιση εντρυφώντας στις μεθόδους προσέγγισης των γυναικών αφοσιώθηκε στην αναζήτηση του μυστικού κώδικα που ξεκλειδώνει γρήγορα και εγγυημένα τη γυναικεία επιθυμία.

Έχοντας διδαχτεί τα μυστικά της τέχνης του φλερτ από τους καλύτερους pick up artists και σε συνεργασία με μια ομάδα ανδρών με κοινούς στόχους και φιλοδοξίες και οπλισμένος με τις σωστές ατάκες, τα πιο έξυπνα ανέκδοτα και τα πιο αποτελεσματικά τεχνάσματα, κατάφερε να κατακτήσει δεκάδες γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ συγχρόνως κατάφερε να γίνει στενός φίλος διασημοτήτων, όπως ο Tομ Κρουζ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κόρτνεϊ Λαβ.

Αν και αυτή η γνώση ήταν μέχρι πρότινος μυστική, ο Neil Strauss την αποτύπωσε σε μορφή ημερολογίου σ’ ένα πρωτότυπο βιβλίο που αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για κάθε άντρα που θέλει να βελτιώσει κάθε τομέα της ερωτικής του ζωής. Πρόκειται για Το Παιχνίδι (The Game) το οποίο έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter