Τρία σημάδια για να καταλάβεις αν σε θέλει

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζεις αλλά οι περισσότερες γυναίκες έχουν απίστευτη ενσυναίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίστευτα καλές στο να διαβάζουν τα συναισθήματα. Στην πραγματικότητα, είναι βιολογικά προγραμματισμένες για να το κάνουν αυτό, και ικανοποιούνται συναισθηματικά πάρα πολύ με την όλη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που λατρεύουν τις χαζοστημένες εκπομπές και σειρές στην τηλεόραση, οι οποίες έχουν ισχυρές δόσεις από συναισθηματικά δράματα. Τα συναισθήματα είναι κάτι σαν ναρκωτικό γι’ αυτές.

Αυτή η ενσυναίσθηση που έχουν τις βοηθάει να επικοινωνούν καλύτερα με τον κόσμο γύρω τους, και είναι μια καλή εξήγηση στο γιατί λατρεύουν τα κουτσομπολιά. Επίσης όμως, είναι και το σημείο-κλειδί στο να μπορέσεις να τις ελκύσεις.

Πιθανότατα αυτό να είναι κάτι που θα το έχεις προσέξει αν κάνεις πολύ παρέα με κορίτσια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα συναισθήματά τους αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ έντονα. Νιώθουν πολύ εύκολα θυμό, λύπη, χαρά. Στην ουσία, τα συναισθήματά τους είναι ίδια με τα δικά μας, μόνο που είναι πολύ ισχυρότερα.

Τώρα, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για σένα. Βλέπεις φίλε μου, εξαιτίας αυτής της εκφραστικότητας των συναισθημάτων τους (που όπως είναι φυσικό δημιουργεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα δικά μας παράπονα), μπορείς πολύ εύκολα να διαβάσεις τις αντιδράσεις τους. Και αυτό είναι ένα απ’ τα πλεονεκτήματα της κατάστασης. Όταν σε μια γυναίκα αρέσει ένας άντρας, θα αρχίσει να δείχνει σημάδια που θα το επιβεβαιώνουν, χωρίς η ίδια να καταλαβαίνει ότι το κάνει. Αλλά, αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι άντρες, είναι ότι η συχνότητα των σημαδιών αυτών αυξάνεται όλο και περισσότερο όσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον της για το αντίστοιχο αρσενικό. Στην πραγματικότητα, μπορείς να υπολογίσεις το πόσο την ελκύεις από το αν τα σημάδια που σου στέλνει είναι συχνά και έντονα ή αργά και αραιά. Όσο πιο συχνά και πιο γρήγορα είναι, τόσο πιο πολύ της αρέσεις.

Θα σου δώσουμε τρεις διαφορετικές αντιδράσεις τις οποίες μπορεί να δεις σε γυναίκες, και με τις οποίες θα καταλβαίνεις αν σε θέλει ή όχι.

  1. Σωματική επαφή: Αν νιώθει άνετα με το να σε αγγίξει και το κάνει με κάθε αφορμή, τότε ενδιαφέρεται.
  2. Έχει εκτεθειμένο τον λαιμό της προς το μέρος σου: Ίσως τινάζει ελαφρά το κεφάλι της προς τα πίσω καθώς γελάει, ή μετακινεί ασυνείδητα τα μαλλιά της αφήνοντας τον λαιμό της να φανεί. Αυτό είναι ένα τρανταχτό σημάδι ότι σε εμπιστεύεται, και επομένως ότι της αρέσεις. Το να αφήσουν εκτεθειμένο ένα ευάλωτο σημείο του σώματός τους σε έναν πιθανό σύντροφο είναι κάτι που οι γυναίκες κάνουν ενστικτωδώς, και το καλύτερο για μας είναι ότι οι περισσότερες δεν ξέρουν καν ότι το κάνουν.
  3. Βάζει κραγιόν ή λιποζάν την ώρα που μιλάτε: Αυτό δεν είναι μόνο σημάδι ότι σε θέλει, αλλά ακόμα καλύτερα ότι θέλει να σε φιλήσει. Προχώρα!

Αν δεις μια γυναίκα να κάνει κάποιο απ’ αυτά τα τρία την ώρα που μιλάτε ή κατά την διάρκεια του ραντεβού σας, τότε σίγουρα σε θέλει. Αν τα δεις να συμβαίνουν το ένα αμέσως μετά το άλλο, τότε όχι απλά σε θέλει, αλλά σου δίνει σήμα ότι περιμένει την επόμενη κίνησή.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter