ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (Μέρος 2ο)

Θα μοιραστώ μαζί σου μερικές τεχνικές, όμως τα περισσότερα από αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω γίνονται “κάτω από το ραντάρ”, χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα και τα μάτια σου. Και όταν μάθεις πώς να προβάλεις αυτήν την “αύρα” στην κάθε γυναίκα που γνωρίζεις… τότε δεν θα σπαταλάς ώρες, ημέρες ή μήνες της ζωής σου προσπαθώντας να την κερδίσεις. Αντίθετα, αυτή θα προσπαθεί να σε κερδίσει, γιατί θα αρχίσει να αισθάνεται απίστευτα ερεθισμένη κάθε φορά που είναι κοντά σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τους τρεις βασικούς τρόπους για να μεταφέρεις την σεξουαλική σου αύρα σε κάθε γυναίκα και να πηγαίνεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

1) Σεξουαλικές φιλοφρονήσεις και αγγίγματα.
2) Σεξουαλική επαφή με τα μάτια και τονικότητα.
3) Σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης.

Ας τα δούμε αναλυτικά…

1)Σεξουαλικές φιλοφρονήσεις και αγγίγματα.

Πολλοί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα για τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά των κοριτσιών. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνοντας αυτά τα κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ισχυρό και χρήσιμο.

Π.χ: “Κοίτα Μαρία, απλά επειδή είσαι σέξι και όμορφη, μη νομίζεις ότι ο καθένας θα σε αντιμετωπίζει σαν βασίλισσα.” Με παιχνιδιάρικο και χαμογελαστό ύφος.

Ή “Πάλι καλά, γιατί νόμιζα ότι ήσουν ο δεύτερος τύπος της όμορφης γυναίκας, που της αρέσουν μόνο τα ψώνια και το να βλέπει τηλεόραση. Αλλά εσύ είσαι και έξυπνη.” Το πόσο άμεσος θα είσαι εξαρτάται από την κάθε κοπέλα. Με μερικά κορίτσια μπορείς απλά τις κοιτάξεις βαθιά στα μάτια και να πεις «Νομίζω ότι… είσαι… πραγματικά… όμορφη.” Παρεμπίπτοντος, αυτό λειτουργεί και ως άνοιγμα, δηλαδή για πρώτη ατάκα που θα πεις σε κάποια, αν το εννοείς πραγματικά.

Και όσο η αλληλεπίδραση προχωράει, μπορείς να το πας ακόμα πιο σεξουαλικά, κλιμακώνοντας με αγγίγματα και κατηγορώντας την ταυτόχρονα, κάτι του στυλ: “Μην με κοιτάς έτσι. Με τρελαίνεις. Σταμάτα.”

ή…

“Δεν ξέρεις πόσο σκληρά προσπαθώ να μην σε φιλήσω τώρα.”

Όλες αυτές οι σεξουαλικές φιλοφρονήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από κλιμακωτά αγγίγματα. Ο βαθμός και το είδος της επαφής εξαρτάται από το είδος της γυναίκας και τον χώρο της αλληλεπίδρασης.

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ελαφρύ άγγιγμα στο εξωτερικό του αγκώνα της, μετά μια μεγάλη αγκαλιά, να χαϊδέψεις το μέρος του σώματος που φιλοφρόνησες κλπ. Αλλά βεβαιώσου ότι αγγίγματα σας είναι ανταμοιβές. Δηλαδή, θα πρέπει να αισθάνεται ότι έχει κερδίσει την σωματική επαφή για τους λόγους που της αναφέρεις στα κομπλιμέντα σου.

Στη συνέχεια έχουμε …

2) Σεξουαλική οπτική επικοινωνία και τονικότητα.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε περιφραστικά γι ‘αυτά, εκτός από το να σου δώσω ένα μεγάλο παράδειγμα για τη σωστή οπτική επαφή και τονικότητα (είτε σεξουαλική είτε όχι). Είναι από τον Tom Cruise στο Top Gun.

Υπάρχουν 3-4 σκηνές που είναι το κλειδί. Στο μπαρ και στη τουαλέτα των γυναικών,
στην τάξη, όταν τον ρωτάει για δείπνο, στο σπίτι της και στο ασανσέρ. Για τονικότητα, κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το πιο χαλαρωτικό μέρος στον κόσμο. Στην συνέχεια φαντάσου ότι είστε εκεί. Μόνο τότε μίλα… αργά… αισθησιακά.

Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό…

3) Σεξουαλική κατάσταση μετάβασης.

Η ευκολότερη και πιο ακίνδυνη τεχνική για να ερεθίσεις μια γυναίκα ονομάζεται «σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης».

Η “Σεξουαλική Κατάσταση Μεταβίβασης” αξιοποιεί τη δύναμη της ψυχολογίας που ονομάζεται “συναισθηματική μετάδοση” για να μεταφέρεις την σεξουαλική σου κατάσταση σε μια γυναίκα. Βασικά, αυτό περιλαμβάνει το μικρό τέχνασμα του να θέσεις τον εαυτό σου σε μια σεξουαλική κατάσταση… την οποία να μεταφέρεις στην γυναίκα που διεκδικείς.

A. TheRider