Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να ρίξεις μια γυναίκα;

Flirting

Φίλε μας, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ καυτό θέμα το οποίο απασχολεί όλους τους άντρες. Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις μια γυναίκα.

Τις περισσότερες φορές, το καμάκι εξελίσσεται με βάση το κλασσικό σενάριο: Γνωρίζεις μια γυναίκα, την φλερτάρεις, αρχίζετε να μιλάτε και προσπαθείς να κάνεις κίνηση κάποια στιγμή μες στην βραδιά. Αν βλέπεις ότι δεν προχωράει εύκολα η κατάσταση κρατάς μια επαφή απ’ το τηλέφωνο, μέχρι να βρεις την κατάλληλη στιγμή να το προχωρήσεις την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

Ο παραπάνω όμως τρόπος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ πάντα. Πολλές φορές η κατάλληλη στιγμή δεν έρχεται ποτέ, κι εσύ καταλήγεις μόνος σου να ψάχνεις στο μπαρ για την επόμενη γυναίκα που θες να ρίξεις.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε την Νο1 κίνηση-ματ για να ρίξεις όποια γυναίκα θες στον πλανήτη!
Κανένα άλλο site και κανένα περιοδικό δεν μπορεί να σου αποκαλύψει αυτήν την μέθοδο φλερτ, γιατί πολύ απλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που την ξέρουμε.

Η τεχνική αυτή είναι πολύ διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες που έχεις γνωρίσει και δοκιμάσει μέχρι τώρα. Κανένας άντρας δεν μπορεί να την σκεφτεί από μόνος του, και είναι βασισμένη αποκλειστικά σε επιστημονικές έρευνες πάνω στο πως λειτουργούν οι γυναίκες βάση της φύσης και της βιολογίας τους.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις την ριζοσπαστική και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ που λιγότερο απ’ το 5% των αντρών γνωρίζει.

Βασισμένη σε 3 βασικούς κανόνες γυναικείας ψυχολογίας, η μέθοδος αυτή σου δείχνει τον τρόπο να ρίχνεις οποιαδήποτε γυναίκα προσεγγίζεις. Δώσε βάση στο παρακάτω, γιατί θα σου αλλάξει ριζικά τον τρόπο που έβλεπες το καμάκι και την ερωτική σου ζωή μέχρι τώρα.

Το μυστικό είναι: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο τι ελκύει το γυναικείο φύλο, οι γυναίκες ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από άντρες που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ. Οι περισσότεροι πηγαίνουν με την αντίθετη αρχή, και την πέφτουν κατευθείαν σε μια γυναίκα όταν την γνωρίζουν. Αποτέλεσμα είναι φυσικά αυτή να καταλαβαίνει ότι την έχει ανάγκη ο άλλος και ότι την θέλει, κι έτσι αποκτά εκείνη το πάνω χέρι και κάνει ότι θέλει.

Μπορεί η παραπάνω τεχνική να σου φαίνεται περίεργη ή εκτός πραγματικότητας, αλλά όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η γυναικεία ψυχολογία έχει συγκεκριμένα κουμπιά και λειτουργεί με βάση αυτά. Αναλογίσου πόσες φορές έχεις δει μια γυναίκα να τρελαίνεται για κάποιον ο οποίος δεν της δίνει την παραμικρή σημασία ερωτικά και την κρατάει απλώς για φίλη του. Θυμήσου αντίθετα πόσες φορές έχεις δει έναν άντρα να κυνηγάει μια γυναίκα και να προσπαθεί να την ρίξει, και αυτή να τον κρατάει σταθερά σε απόσταση. Νομίζεις ότι είναι τυχαίο που οι άντρες με τις περισσότερες ερωτικές επιτυχίες είναι αυτοί που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ να ρίξουν μια γυναίκα;

Η συμβουλή μας είναι, γνώριζε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς και κράτα τες όλες ΦΙΛΙΚΑ! ΜΗΝ την πέφτεις σε καμία γυναίκα, αντίθετα δείχνε ότι δεν σε πολυνοιάζει το αν θα τους αρέσεις σαν άντρας.

Θες να τις τρελάνεις τελείως και να σε κυνηγάνε για καιρό; Στο επόμενο άρθρο μας ακολουθεί το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΠΛΟ για να τις κάνεις να σε θέλουν χωρίς εσύ να κάνεις απολύτως τίποτα!

Στην συνέχεια σου δίνουμε αναλυτικά τον τρόπο που μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την μέθοδο. Θυμίζουμε ότι ο βασικός της κανόνας και αυτός που την κάνει τόσο αποτελεσματική είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Στάδιο Νο1: Την γνωρίζεις, μιλάτε, γνωρίζεις και τις φίλες που είναι μαζί της. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αλλάζετε τηλέφωνα, και δεν την βγάζεις για ραντεβού, αλλά αντίθετα την καλείς σε μια-δυο εξόδους με την παρέα σου. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα ραντεβού δες εδώ). Από την πρώτη κιόλας φορά που έρχεται μαζί σου της λες ότι περνάς πάρα πολύ ωραία μαζί της και ότι είναι η πρώτη φορά μπορείς να μιλήσεις τόσο άνετα σε μια κοπέλα. Δεν της την πέφτεις ανοιχτά ούτε δείχνεις με ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ότι την θέλεις. Πρόσεχε, γιατί οι γυναίκες είναι κοινωνικά έξυπνα όντα και το μυρίζονται από χιλιόμετρα όταν κάποιος τις θέλει. Εννοείται της κάνεις ένα- δύο κομπλιμέντα για την εμφάνισή της αλλά μέχρι εκεί. Είσαι άνετος μαζί της και δεν της δίνεις παραπάνω προσοχή απ’ ότι δίνεις στις υπόλοιπες κοπέλες του κοινωνικού σου κύκλου.

Στάδιο Νο2: Της λες ότι έχεις έναν πολύ ωραίο φίλο που θέλεις να της γνωρίσεις. Αναφέρεις ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί, και στην ουσία δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει και τόσο ερωτικά. Τους συστήνεις, αλλά φροντίζεις να μην την “ρίξεις” και τελείως πάνω του. Σε κάθε περίπτωση είσαι χαλαρός,και ακόμα και αν δεις ότι προχωράει καλά μεταξύ τους δεν φρικάρεις, αλλά το αφήνεις και προχωράς στην επόμενη.

Τι κερδίζεις;

Με την μέθοδο αυτήν κερδίζεις 3 πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να μαγνητίζεται πάνω σου.

Το πρώτο πλεονέκτημα που κερδίζεις είναι η αφθονία. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι γυναίκες έλκονται από άντρες που νιώθουν ότι δεν τις έχουν ανάγκη. Όταν μια γυναίκα δει ότι την συστήνεις σε κάποιον άλλο με σκοπό να της κάνεις το λεγόμενο κονέ, παίρνει το μήνυμα ότι εσύ έχεις κι άλλες γυναίκες στο προσκήνιο και δεν εξαρτάσαι από αυτήν. Αφθονία=γυναικομαγνήτης! (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αφθονία και την επιρροή που έχει στις γυναίκες δες εδώ).

Το δεύτερο πολύ σημαντικό συστατικό είναι ότι δείχνεις ότι μπορείς ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ και με άλλους άντρες σε σεξουαλικά ζητήματα. Οι άντρες απ’ την φύση τους είναι πιο ανταγωνιστικοί μεταξύ τους όταν πρόκειται για μια γυναίκα. Πολύ δύσκολα θα δώσουν σε κάποιον άλλον μια με την οποία θα μπορούσαν να κάνουν κάτι οι ίδιοι. Σίγουρα κάνεις την διαφορά και ανεβαίνεις στα μάτια της.

Τέλος, της δείχνεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. Οι γυναίκες λατρεύουν να ξέρουν ότι έχουν σεξουαλική επιρροή σε έναν άντρα. Τις κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση και ότι έχουν τον έλεγχο. Όταν το 95% των αντρών που την γνωρίζουν της την πέφτουν και νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι, την ταρακουνάει συναισθηματικά όταν βλέπει ότι υπάρχει κάποιος τον οποίο δεν μπορεί να ελέγξει με την σεξουαλικότητά της.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter