Μήπως μυρίζεις άσχημα;

Bad Smell

Οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι είναι ελάχιστα ενημερωμένοι ως προς το τι σημαίνει σωστή καθαριότητα και υγιεινή. Επειδή η προσωπική καθαριότητα είναι πολύ υποκειμενική, σε πολλούς διαφεύγουν οι βασικοί κανόνες. Για άλλον καθαριότητα είναι να κάνει μπάνιο μια φορά στις δύο μέρες, και για άλλον δύο φορές κάθε μέρα.

Τώρα θα σου δώσουμε την σούπερ πληροφορία της ημέρας.

Όταν το μάθεις αυτό, η αντίληψή σου για την προσωπική υγιεινή θα αλλάξει τελείως.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΑΠ’ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

Αν εσύ μυρίζεις κάτι μια φορά, εκείνη το μυρίζει τέσσερις. Αν η μπλούζα σου έχει μυρωδιές απ’ την χτεσινοβραδινή κάπνα και μυρίζει ιδρώτα απ’ τον πολύ χορό, εσύ μπορεί να μην το μυρίζεις και να νομίζεις ότι είναι εντάξει, αλλά εκείνη τα μυρίζει από τα 10 μέτρα και ξενερώνει.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου αποκαλύψουμε κάτι ακόμα πιο συγκλονιστικό.

Λύσε όλες σου τις απορίες εδώ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΥΡΟΥΔΙΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Ακόμα και αν συνειδητά δεν της μυρίζει δυσάρεστα κάτι, υποσυνείδητα μπορεί να της βρωμάει και να της μένει στο μυαλό ως μια πολύ αρνητική εμπειρία.

Αν την αγκαλιάσεις ή την φιλήσεις και μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σου ή η αναπνοή σου, το κέντρο του εγκεφάλου της που σχετίζεται με τις μυρωδιές το αντιλαμβάνεται και το καταγράφει ως κάτι αρνητικό. Το χτεσινό σου μπλουζάκι ή εσώρουχο μπορεί να μην είναι λερωμένα, έχουν όμως υπολείμματα δυσάρεστων για τις γυναίκες μυρωδιών που σαμποτάρουν την καλή σου σε αυτήν εικόνα.

Τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις.

1: Κάνε μπάνιο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Ακόμα κι αν σου φαίνεται υπερβολικό ή δεν το έχεις συνηθίσει, το μπάνιο ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ (και όχι μόνο με νερό) επιβάλλεται αν δεν θες οι γυναίκες να σκέφτονται ότι βρωμάς.

2: Άλλαζε ρούχα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Και ιδιαίτερα εσώρουχο. Ανεξάρτητα από τις μυρωδιές, είναι και θέμα προσωπικής υγιεινής. Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έμενε με τα ίδια βρώμικα ρούχα κάθε μέρα.

3: Πλένε τα δόντια σου κάθε μέρα.

Τα υπολείμματα μυρουδιών όπως ο καφές ή το φαγητό αφήνουν πολύ άσχημη εντύπωση στις γυναίκες, και σίγουρα θα σε αποφεύγουν για πολύ καιρό αν συνειδητοποιήσουν ότι το στόμα σου μυρίζει άσχημα. Πλένε το στόμα σου κάθε μέρα, και χρησιμοποίησε και οδοντικό νήμα για καλύτερα αποτελέσματα.

4: Πλένε τα χέρια σου.

Εκτός κι αν τα χέρια σου είναι φτιαγμένα από Detol, όλες οι μυρωδιές που έχουν περάσει από εκεί κατά την διάρκεια της ημέρας μένουν και αναδύονται όταν την αγγίζεις ή της χαϊδεύεις το πρόσωπο. Εκτός από αυτό, το να μην πλένεις τα χέρια σου είναι και ανθυγιεινό.

5: Φρόντισε να ξυρίζεσαι.

Μιλάμε κυρίως για το πρόσωπο και το πέος σου. Φαίνεσαι πιο περιποιημένος και καθαρός.

Και τώρα το extra sos, που κάθε άντρας ο οποίος θέλει να ευχαριστιέται άφθονο σεξ στην ζωή του πρέπει να τηρεί σαν ευαγγέλιο:

6: ΠΛΕΝΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

Αν θες να κατεβαίνει εκεί κάτω και να ασχολείται με τις ώρες, πρέπει οπωσδήποτε να είσαι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ. Αλλιώς ο μεγάλος σου φίλος δεν θα δει το στόμα της ούτε με περισκόπιο. Όταν το πέος σου δεν είναι καθαρό, η γυναίκα το μυρίζει από 3 βήματα απόσταση. Σε όλες τις γυναίκες έχει τύχει να μυρίζει άσχημα το πέος ενός άντρα και να το καταλαβαίνουν πριν καν αυτός γδυθεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δέχονται όχι να τον αγγίξουν, αλλά ούτε και να τον κοιτάξουν.

9 στις 10 γυναίκες εξομολογούνται οι άντρες με τους οποίους συναναστρέφονται στην καθημερινή τους ζωή τους ΒΡΩΜΑΝΕ! Εσύ διαφεύγεις τον κανόνα;

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter