ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να ανάψει. Θα σου δείξω τρεις αποδεδειγμένες μεθόδους για το πως να το κατορθώσεις. Ίσως κάποιους από εσάς να σας πειράξουν αυτά που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια.

Επειδή η σημερινή κοινωνία είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι ήταν κάποτε, υπάρχει μια αίσθηση ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ πιο γρήγορα από ποτέ και ότι το σεξ έχει γίνει πλέον κάτι πολύ άμεσο γι’ αυτές. Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πιάνουν οι παλιές «μέθοδοι πεσίματος», καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να μπουν κατευθείαν στο ψητό.

Από την άλλη, αν είσαι όπως ο μέσος άντρας, θα σκέφτεσαι το κορίτσι των ονείρων σου ως “άγγελο” ή το “καλό κορίτσι” που δεν βιάζεται να κάνει σεξ και ονειρεύεται μόνο την αγάπη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα από τα δύο δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Οι γυναίκες είναι σεξουαλικά πλάσματα ακριβώς όπως και οι άντρες. Και για πρώτη φορά στον ανθρώπινο πολιτισμό είναι κοινωνικά αποδεκτό για τις γυναίκες να κοιμούνται με έναν άνδρα λίγο μετά τη γνωριμία τους.

Πρόσφατες μελέτες από το Ινστιτούτο Guttmacher και το Kinsey Institute διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να κοιμηθεί με κάποιον στο πρώτο ραντεβού κατά 90%, σε σχέση με πριν από μερικές δεκαετίες.

Κουφό έτσι;

Ο “κανόνας των τριών ραντεβού” για μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού ανήκει στο παρελθόν. Αν περάσουν 7 ώρες τραγουδώντας και χορεύοντας… το 95% του γυναικείου πληθυσμού θα χάσει το ενδιαφέρον του ή απλά θα σε θεωρήσει φίλο.

H συμπεριφορά που έχω παρατηρήσει σε αυτούς που το έχουν με τις γυναίκες είναι ότι προβάλλουν μια σεξουαλική αύρα σε κάθε γυναίκα που γνωρίζουν από την πρώτη κιόλας στιγμή της λεκτικής συναναστροφής μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεσαι περίεργος και να χρησιμοποιείς σεξουαλικά υπονοούμενα συνέχεια και αποτυχημένες ατάκες. Μακριά από αυτά, πραγματικά.

Θα μοιραστώ μαζί σου μερικές τεχνικές, όμως τα περισσότερα από αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω γίνονται “κάτω από το ραντάρ”, χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα και τα μάτια σου. Και όταν μάθεις πώς να προβάλεις αυτήν την “αύρα” στην κάθε γυναίκα που γνωρίζεις… τότε δεν θα σπαταλάς ώρες, ημέρες ή μήνες της ζωής σου προσπαθώντας να την κερδίσεις. Αντίθετα, αυτή θα προσπαθεί να σε κερδίσει, γιατί θα αρχίσει να αισθάνεται απίστευτα ερεθισμένη κάθε φορά που είναι κοντά σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τους τρεις βασικούς τρόπους για να μεταφέρεις την σεξουαλική σου αύρα σε κάθε γυναίκα και να πηγαίνεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

1) Σεξουαλικές φιλοφρονήσεις και αγγίγματα.
2)Σεξουαλική επαφή με τα μάτια και τονικότητα.
3) Σεξουαλική κατάσταση μεταβίβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρεις παραπάνω μεθόδους δες εδώ.

A. TheRider