Ρε, γιατί φοβάσαι τις γυναίκες;

αυτοβελτιωση συμβουλες

Ξέρουμε μερικούς τύπους που έχουν περάσει από την κοινότητα του Gentlemen Only που είναι σχεδόν ατρόμητοι. Μιλάμε για πραγματικά σκληρούς καριόληδες, από αυτούς που δεν υποχωρούν σχεδόν σε καμία κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι. Αλλά για κάποιο λόγο, το μόνο πράγμα που τους κάνει να διστάζουν είναι η σκέψη να πλησιάσουν μια όμορφη γυναίκα.

Χωρίς να γίνουμε πολύ γραφικοί, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση νέων αντρών που δεν έχουν τη ρομαντική ζωή που θα ήθελαν. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι στις διαδικτυακές κοινότητες και στα online παιχνίδια είναι το να είσαι «για πάντα μόνος» και να μην έχεις κοπέλα. Και αυτό συμβαίνει επειδή φοβόμαστε. Φοβόμαστε μήπως φανούμε ηλίθιοι, φοβόμαστε μήπως γελάσουμε ή γελοιοποιηθούμε, αλλά κυρίως φοβόμαστε μήπως μας απορρίψουν. Με αυτό το σκεπτικό δεν θα σκοράρεις ποτέ των ποτών.

Και αναρωτιόμαστε γιατί! Γιατί είμαστε τόσο προστατευτικοί με τον εαυτό μας; Προτιμούμε να παίζουμε εκ του ασφαλούς και να νιώθουμε ανικανοποίητοι από το να πάρουμε το ρίσκο και να κυνηγήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε οι μόνοι που καταλήγουμε να χάνουμε σε αυτές τις καταστάσεις. Όπως είπε ο Γουέιν Γκρέτσκι, χάνουμε το 100% των βολών που δεν κάνουμε.

Να μιλήσω για μένα, που γράφω αυτό το κείμενο, πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισα να αναπτύξω τον τρόπο ζωής που ονειρευόμουν, να γίνω πιο κοινωνικός και να γνωρίσω περισσότερες γυναίκες. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες και ταυτόχρονα πιο ικανοποιητικές επιλογές που έχω κάνει ποτέ. Αλλά αναπτύχθηκα περισσότερο από ποτέ ως άνθρωπος και έγινα ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Είναι ο λόγος που γράφω αυτή τη στιγμή ακόμα και αυτό το post.

Σου προτείνουμε λοιπόν να ρίξεις τις άμυνές σου και να αγκαλιάσεις τις όποιες προκλήσεις μπορείς να αντιμετωπίσεις. Θα μας βρεις συχνά να λέμε ότι το φλερτ είναι ένα παιχνίδι αριθμών και αυτό γιατί είναι η αλήθεια. Αν γνωρίζεις μια νέα κοπέλα το μήνα, έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να κάνεις μια σύνδεση. Αν γνωρίζεις δέκα νέες κοπέλες το μήνα, έχεις αυξήσει δραματικά τις πιθανότητές σου. Τσάκισε την ανασφάλεια και απέκτησε αυτοπεποίθηση.

Πίεσε τον εαυτό σου να μιλήσεις σε όλους. Ξεκίνα απλά κάνοντας μια μικρή συζήτηση με τους ανθρώπους που συναντάς καθημερινά –ταμίες, μπαρίστες, ακόμα και με έναν άγνωστο που σου κρατάει την πόρτα. Το να έχεις κοινωνική αυτοπεποίθηση είναι σαν να χτίζεις έναν μυ στο σώμα σου. Όσο περισσότερο τον γυμνάζεις, τόσο πιο καθορισμένος, ευέλικτος και φυσικός είναι στη χρήση του.

Σύντομα θα δεις πόσο εύκολο και φαινομενικά συνηθισμένο είναι να πιάνεις κουβέντα. Θα είσαι ενθουσιασμένος να μιλάς και να συναντάς νέες προσωπικότητες αντί να τις αποφεύγεις. Και τότε, σε μια απροσδόκητη στιγμή, θα την προσέξεις.

Ίσως να πίνει ήσυχα τον καφέ της. Ίσως να διαλέγει φρέσκα λαχανικά στην αγορά. Ίσως να στέκεται στην ουρά πίσω σας έτοιμη να αγοράσει ένα iPhone. Τι είδους άντρας θα γίνεις;

Ο τύπος που εύχεται να είχε κάνει κάτι; Ή αυτός που πήρε την ευκαιρία και έβαλε τον εαυτό του στη γραμμή;

(Συμβουλή: Μόνο η δεύτερη διαδρομή οδηγεί στην κοπέλα των ονείρων σου).
Οπότε, σταμάτα να τις φοβάσαι και OMG σταμάτα να είσαι παρακαλιάρης και να στάζεις νιντίλα.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter