Κλαμπ – Πως να ρίξεις μια γυναίκα

Nightclub

Την κοιτάς, σε κοιτάει, την ξανακοιτάς, σε ξανακοιτάει. Αυτή ψηλή, μελαχρινή, όμορφη, εσύ προετοιμασμένος για τα πάντα εκείνο το βράδυ. Κάθεται στο μπαρ και πίνει το ποτό της, και είσαι βέβαιος ότι της αρέσεις. Σου έχει τύχει, παρ’ όλο που όλα τα σημάδια δείχνουν ότι σε θέλει κι εσύ προχωράς κανονικά στο ψητό, τελικά να αντιμετωπίζεις αδιαφορία ή ακόμα και χυλόπιτα;

Συνέχισε να διαβάσεις και θα μάθεις τα 3 μυστικά για το φλερτ που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ άντρες ξέρουν και δουλεύουν σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες.

Είσαι στο κλαμπ με τους φίλους σου. Βλέπεις μια ωραία γυναίκα και σκέφτεσαι να της δείξεις ότι σου αρέσει.

Κανόνας Νο1: Την κοιτάς για 2 με 5 δευτερόλεπτα.

Προσοχή!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. Στο υποσυνείδητο του εγκεφάλου μας, το έντονο κοίταγμα για πάνω πέντε δευτερόλεπτα (staring) είναι απειλητικό. Έχεις δει ποτέ καυγά μεταξύ αντρών που ξεκινάει με την ατάκα “Τι κοιτάς ρε;”; Ε, δεν είναι τυχαίο. Είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι να εκλαμβάνουμε το έντονο, επίμονο κοίταγμα ως απειλή, και όταν μας το κάνει άλλος άντρας αναπόφευκτα αρπαζόμαστε στα χέρια.

Στις γυναίκες, το υπερβολικά έντονο κοίταγμα θα τους προκαλέσει φοβία. Συνήθως το καλύτερο είναι να την κοιτάξεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά να κοιτάξεις κάπου αλλού.

Κανόνας Νο2: Χαμογέλα.

Οι γυναίκες απεχθάνονται τους άντρες που το παίζουν υπερβολικά σκληροί, υπερβολικά “άντρες”, όπως συνηθίζουν να τους λένε μεταξύ τους. Όχι απλά τις ξενερώνουν, αλλά τους κοροϊδεύουν κιόλας. Γι’ αυτό όταν την κοιτάς χαμογέλα. Μην προσπαθείς να το παίξεις υπερβολικά σκληρός ή αδιάφορος, αντίθετα ΧΑΜΟΓΕΛΑ όσο περισσότερο μπορείς.

Κανόνας Νο3: “Σπάσε” την οπτική σου επαφή πρώτος, κοιτώντας δεξιά κι αριστερά.

Την κοίταξες για λίγο. Της χαμογέλασες. Σε είδε και το είδες. Τώρα, μην κάνεις το λάθος να συνεχίσεις να την κοιτάς. Φρόντισε να σπάσεις ΕΣΥ πρώτος την οπτική σας επαφή.

Πρόσεξε προς τα που θα κοιτάξεις μετά. ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΑΦΗ έχει μεγάλη σημασία για την συνέχεια του φλερτ σας.

ΜΗΝ: κοιτάξεις κάτω, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Ούτε πάνω.

ΚΟΙΤΑ: Δεξιά ή αριστερά.

Προτιμότερο είναι να γυρίσεις δεξιά σε έναν φίλο σου και να συνεχίσετε την κουβέντα σας. Έτσι και σπας την οπτική σας επαφή προς την σωστή κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά), και της δείχνεις ότι είσαι κοινωνικός και δεν στέκεσαι μόνος σου μέσα στο κλαμπ σαν τον περίεργο που κάθεται σε μια γωνιά και απλά κοιτάει τον κόσμο.

Το ιδανικό κοίταγμα σε κλαμπ (αλλά και γενικότερα) είναι το ακόλουθο: Την κοιτάς για 2 με 5 δευτερόλεπτα. Καθώς την κοιτάς της χαμογελάς. Σπας την οπτική σας επαφή ΠΡΩΤΟΣ γυρνώντας δεξιά ή αριστερά και μιλώντας σε κάποιον φίλο ή φίλη σου.

Η παραπάνω 3 κινήσεις αν συνδυαστούν σωστά και με τον τρόπο που τις περιγράψαμε θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις κατακόρυφα τις ερωτικές σου επιτυχίες στα κλαμπ και εκτός κλαμπ.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter