Τo νο1 μυστικό για να μην φας ποτέ χυλόπιτα

Couple

Πόσες φορές έχεις κοιτάξει κάποια και το βλέμμα της φωνάζει “σε θέλω”; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση σημασία έχει αυτή η πρώτη σας οπτική επαφή για την συνέχεια του φλερτ σας;

Το πως θα κοιταχτείτε την πρώτη φορά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πως θα εξελιχθεί το βράδυ σας.

Είσαι έξω, βλέπεις μια ωραία γυναίκα, και την κοιτάς για 2 με 5 δευτερόλεπτα, όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο μας. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να ρίξεις μια γυναίκα μόνο με το βλέμμα σου δες εδώ). Απ’ την πρώτη κιόλας αντίδρασης της μπορείς να καταλάβεις αν η συνέχεια της συναναστροφής σας θα πάει καλά, ή αν είναι καλύτερα να πας παρακάτω και να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Μετά από χρόνιες έρευνες στον ανθώπινο εγκέφαλο, οι επιστήμονες συμφωνούν ότι οι περισσότερες αντιδράσεις μας γίνονται ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Επομένως αν ξέρεις να διαβάζεις αυτές τις υποσυνείδητες αντιδράσεις, το πιο πιθανό είναι ότι θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τις γυναίκες εξαιρετικά καλά.

Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας στο κοίταγμα σου γίνεται επίσης υποσυνείδητα. Αν ξέρεις να την αποκωδικοποιείς, θα καταλάβεις από πολύ νωρίς τι άποψη έχει για σένα, και θα γλιτώσεις πολύ κόπο και χρόνο.

Αν μετά το κοίταγμα σας κοιτάξει:

Πάνω: Μην κάνεις κίνηση και μην την πλησιάσεις για να την φλερτάρεις. Το κοίταγμα προς τα πάνω με οποιαδήποτε πρόφαση γίνεται υποσυνείδητα και φανερώνει αγανάκτηση. Αν συνεχίσεις το παιχνίδι είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα φας “Χ”. Το καλύτερο για σένα σε αυτήν την περίπτωση είναι να πας παρακάτω και να ασχοληθείς με κάποια άλλη γυναίκα.

Κάτω: Το καλύτερο σημάδι που μπορείς να πάρεις από το βλέμμα μιας γυναίκας. Το κοίταγμα κάτω φανερώνει υποταγή (submision). Είναι μια ένδειξη ότι στα υποσυνείδητα μάτια της σε βλέπει ως ένα αρκετά ισχυρό αρσενικό και υποτάσσεται σε σένα. Προχώρα.

Δεξιά-αριστερά: Σημαίνει αδιαφορία. Δεν σε αποκλείει, αλλά δεν την έχεις ξετρελάνει ακόμα. Μπορείς να την πλησιάσεις για να ξεκινήσεις να την φλερτάρεις. Αν δεν το χαλάσεις στην πορεία, το πιο πιθανό είναι να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Η καλύτερη κίνηση για σένα είναι αφού την κοιτάξεις για λίγο να κοιτάξεις ΠΡΩΤΟΣ δεξιά ή αριστερά. Το ποιος θα σπάσει την οπτική σας επαφή πρώτος έχει μεγάλη σημασία, γιατί φανερώνει ποιος έχει το πάνω χέρι.

Οι 3 παραπάνω ενδείξεις θα σε σώσουν από πολλά λάθη και από άδοξες προσεγγίσεις. Γίνε παρατηρητικός με τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Άρχισε να παρατηρείς τι υποσυνείδητες κινήσεις κάνει ο κόσμος γύρω σου, και θα εκπλαγείς από τις πόσες χρήσιμες πληροφορίες σου προδίδει ο καθένας με τις κινήσεις τους. Μάθε να τις διαβάζεις και θα βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter