Έχεις τα χαρακτηριστικά ενός Alpha Male άνδρα;

Alpha Male

Αν διαβάζεις τα άρθρα μας θα έχεις σίγουρα συναντήσει τον όρο “Alpha Male”, και θα έχεις αναρωτηθεί “ποιος είναι αυτός ο φοβερός τυπάς που τις ρίχνει όλες;” Θες να μάθεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται με έναν άντρα; Τότε συνέχισε να διαβάζεις και θα τα βρεις παρακάτω.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και διαρκούς αναζήτησης του πως λειτουργεί το γυναικείο φύλο, συγκεντρώσαμε όλα τα χαρακτηριστικά που κοιτάνε οι γυναίκες σε έναν άντρα και τα οποία τον κάνουν να ξεχωρίζει απ’ τους υπόλοιπους. Τα στοιχεία αυτά του χαρακτήρα είναι δικές μας παρατηρήσεις μετά από χρόνια έρευνας, και επίσης συμπίπτουν με αυτά που οι επιστήμονες ορίζουν ως στοιχεία του αρσενικού-ηγέτη. Το site μας είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέρος που μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα και να λύσεις τον γρίφο του “Τι θέλουν οι γυναίκες;”

Αρχικά, να πούμε ότι όσο περισσότερα χαρακτηριστικά από τα παρακάτω έχεις τόσο αυξάνεις τις πιθανότητές σου να είσαι το αρσενικό που όλες θέλουν. Κανένα θηλυκό δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον του οποίου η προσωπικότητα έχει αυτά τα στοιχεία. Πρόσεξε, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν τα δημιουργήσεις όλα αυτά στον χαρακτήρα σου θα τις ρίχνεις όλες στο κρεβάτι σου. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που ΚΡΑΤΑΝΕ μια γυναίκα από το τελευταίο, όπως για παράδειγμα το αν έχει σχέση ή αν γενικά είναι “εύκολη”. Αυτό που σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν είναι μεγαλύτερη απήχηση στο αντίθετο φύλο και περισσότερες ερωτικές επιτυχίες.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του Alpha Male;

Ένα πραγματικό Alpha Male έχει αυτό που λέμε ισχυρή προσωπικότητα. Έχει δυναμισμό και μια αύρα που λέει “ξέρω που πάω, ακολουθείστε με”. Απ’ τα πιο σημαντικά στοιχεία, και κάτι που σίγουρα κοιτάει μια γυναίκα, είναι το πόσο αποφασιστικός είσαι. Αν παίρνεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις τότε σίγουρα της κάνεις εντύπωση. Επίσης, στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν ένα πλάνο για την ζωή τους και ξέρουν που πηγαίνουν. Υποσυνείδητα έλκονται όταν βλέπουν ότι ξέρεις που θες να βρίσκεσαι σε πέντε ή δέκα χρόνια και κινείσαι με βάση αυτό. Θέλουν δίπλα τους έναν άντρα που να είναι κοινωνικός, ώριμος, έξυπνος, συνειδητοποιημένος, με χιούμορ, ο οποίος να τις σέβεται και να λαμβάνει υπόψιν του την γνώμη τους. Τους αρέσει να νιώθουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ μαζί σου, γι’ αυτό όσο πιο σταθερός είσαι στις αποφάσεις σου και σε αυτά που λες τόσο το καλύτερο. Επίσης, οι γυναίκες θέλουν κάποιον που να είναι άνετος με τα λεφτά, πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους, ο οποίος συνεργάζεται με κάθε έναν που ξέρει, είναι θετικός και αισιόδοξος για την ζωή και βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Ανάβουν όταν ο άντρας να έχει ψυχραιμία, είναι κοινωνικός, δικτυωμένος, ευχάριστος στον κόσμο, έχει φίλους, διατηρεί μια προσωπική ζωή ανεξάρτητα απ’ την σχέση του και δεν φοβάται να πει την άποψή του και να την υποστηρίξει. Το πιο σημαντικό είναι να είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΣ και να μπορεί να χειριστεί τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαμόγελο και εξυπνάδα.

Αυτό που σίγουρα απωθεί τις γυναίκες είναι ο άντρας-James Bond. Τι εννοούμε με αυτό; Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι άντρες που το παίζουν άντρες. Τους καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα και τις ξενερώνουν αμέσως. Υποσυνείδητα τις ξενερώνουν αυτοί που μπλέκονται σε καυγάδες για να λύσουν τις διαφωνίες τους, που είναι αγενείς και τις φέρνουν σε δύσκολη θέση, είναι σπάταλοι ή τσιγκούνηδες, τεμπέληδες, δεν έχουν σταθερή δουλειά και κοιτάνε μόνο πως να επιζήσουν τις επόμενες μέρες. Επίσης, δώσε μεγάλη βάση σε αυτό: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ. Αντίθετα, τις ξενερώνουν. Αν νομίζεις ότι με το να είσαι ευγενικός και με το να έχεις τους καλούς τρόπους που έμαθες απ’ την μαμά σου την ελκύεις ερωτικά, έχασες, κόφτο! Εννοείται ότι τους αρέσουν οι εκπλήξεις και οι πρωτοβουλίες, αλλά απεχθάνονται να νιώθουν ότι έχουν τα ινία και κάνουν ότι θέλουν.

Αν κι εσύ έχεις κάποια απ’ τα παραπάνω χαρακτηριστικά που θέλουν οι γυναίκες, τότε επικεντρώσου στο πως να τα τονίσεις, να τα αυξήσεις, και να μειώσεις αυτά που τις απωθούν. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα, και τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να τις καταλάβεις καλύτερα και να τις κάνεις να μην σου αντιστέκονται.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter