Γίνε το Alpha Male που όλες θέλουν

Διαβάστηκε από: 52 άτομα
Τελευταία ενημέρωση: 3 Αυγούστου, 2020
Βασισμένο σε Επιστημονικές Έρευνες
Alpha Male2

Θέλεις να γίνεις το απόλυτο αρσενικό; Θέλεις να γίνεις ο άντρας που ΟΛΕΣ θέλουν; Θέλεις να μπαίνεις σε ένα κλαμπ και να σε κοιτάνε όλα τα θυληκά; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο για να το πετύχεις.

Η πικρή αλήθεια φίλε μας είναι η εξής: ό, τι και να κάνεις, όσες ατάκες και να πεις, όσα κόλπα και να προσπαθήσεις να κάνεις για να την ρίξεις στο κρεβάτι σου ή να καταφέρεις να την κοντρολάρεις, τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει αν δεν δει σε σένα χαρακτηριστικά Alpha Male.

Τι είναι το Alpha Male;

Alpha Male είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. Είναι ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες και που καμία δεν μπορεί να του αντισταθεί. Είναι αυτός που αναρωτιέσαι τι κάνει και ρίχνει τις γυναίκες ενώ δεν είναι και τόσο όμορφος. Πάρε παράδειγμα τον Donald Trump. Τον έχεις δει με τι γυναικάρα κυκλοφορεί δίπλα του; Έχεις δει πως είναι αυτός; Γιατί  σίγουρα και ο πιο όμορφος άντρας που υπάρχει. Είναι 70 χρονων και κυκλοφορεί με τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη! Τυχαίο;

Μα τι έχει αυτός που δεν έχω εγώ;

Το θέμα με τον Donald Trump, όπως και με τους περισσότερους άντρες σε παρόμοιες περιπτώσεις, είναι ότι απ’ την φύση τους έχουν κάποια χαρακτηριστικά που ελκύουν τις γυναίκες. Πρόσεχε, δεν μιλαμε για χαρακτηριστικά εμφάνισης. Μιλάμε για στοιχεία χαρακτήρα και προσωπικότητας, που αν τα συνδυάσεις δημιουργείς το απόλυτο αρσενικό, το Alpha Male. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν παρατηρηθεί από τους επιστήμονες σε όλους τους αρχηγούς-ηγέτες τόσο των ανθρώπων όσο και των αγελών των ζώων. Τί κοινό έχουν ο Διευθυντής μια Πολυεθνικής με τον Πρωθυπουργό; Εκτός από τις όμορφες γυναίκες που τους περιτρυγυρίζουν, έχουν τέτοια προσωπικότητα που κάνει κάθε θυληκό να τους θέλει! Στον υποσυνείδητο εγκέφαλο των γυναικών περνάνε ως “πραγματικοί άντρες”, όπως τους λένε.

Πόσες φορές έχεις ακούσει τις γυναίκες να λένε “Δεν υπάρχουν άντρες πια”; Το πρόβλημα με αυτήν την ατάκα είναι ότι το λένε σοβαρά, και στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει. Λυπόμαστε που στο λέμε, αλλά οι άντρες στις μέρες μας, λόγω κοινωνικού προγραμματισμού και αλλοιωμένων προτύπων, έχουν χάσει την προσωπικότητα που τους ξεχώριζε και έκανε τις γυναίκες να τους θέλουν. Έχουν σταματήσει να αντιπροσωπεύουν το ισχυρό αρσενικό που ξέρει τι θέλει. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι γυναίκες έχουν τόσο πολύ συνηθίσει να βλέπουν άντρες με χαμηλή αυτοπεποίθεση και φοβιτσιάριδες, που όταν δουν κάποιον λίγο διαφορετικό αμέσως τον ξεχωρίζουν! Γι’ αυτό μην αναρωτιέσαι όταν βλέπεις δέκα γυναίκες να μιλάνε σε έναν άντρα, και τους υπόλοιπους από γύρω να κοιτάνε. Μάλλον έχει τα κατάλληλα Alpha Male χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν απ’ τους υπόλοιπους.

Μπορώ να τα αποκτήσω κι εγώ αυτά τα χαρακτηριστικά;

Φυσικά! Το καλό με αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητας είναι ότι είναι και επίκτητα. Δηλαδή απλοί άνθρωποι. όπως εμείς, μπορούμε με πολύ δουλειά και σταθερή καθοδήγηση να γίνουμε ο άντρας που όλες επιθυμούν! Σίγουρα όμως δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και δεν μπορείς να το κάνεις αμέσως. Χρειάζεσαι εξειδικευμένους ανθρώπους γύρω σου που θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σου πουν την αλήθεια. Μια τέτοια ομάδα υπάρχει και στο Athens Lair, την κοινότητα pu που εδώ και 6 χρόνια έχει βοηθήσει πολλούς άντρες να λύσουν τα προβλήματα που είχαν στην ερωτική τους ζωή και να χτίσουν μια παρέα αλληλοβοήθειας. Είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο ταξίδι;