Έχεις το πάνω ΧΕΡΙ στη σχέση σας;

Man and Woman

Σε κάθε σχέση, είτε είναι φιλική είτε ερωτική, υπάρχει πάντα κάποιος που οδηγεί και κάποιος που ακολουθεί. Υπάρχει αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και αυτός που συμφωνεί με αυτές.

Στην σχέση σου ποιος έχει το πάνω χέρι;

Αν ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα σου νιώθεις ότι κουμάντο κάνει εκείνη, τότε τα πράγματα μεταξύ σας μάλλον δεν έχουν και πολύ λαμπρό μέλλον. Για να λειτουργεί ιδανικά η σχέση σας και να αποφύγεις τις χωρίς λόγο συγκρούσεις πρέπει να μάθεις να την χειρίζεσαι και να φροντίσεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι.

Παρακάτω ακολουθούν 11 πολύ σημαντικές ενδείξεις ότι στην σχέση σου κουμάντο κάνει η κοπέλα σου.

1: Όταν σε ρωτάει που να βγείτε σήμερα, της απαντάς “δεν ξέρω αγάπη μου, όπου θες εσύ”, και το αφήνεις πάνω της.

2: Κανονίζει πάντα αυτή για το που θα πάτε και τι θα κάνετε.

3: Νιώθεις ότι σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θες, και ότι γίνονται όλα με τον δικό της τρόπο.

4: Φλερτάρει, ενώ εσύ της ορκίζεσαι ότι θέλεις μόνο εκείνη.

5: Νιώθεις ότι εσύ την θες πιο πολύ απ’ ότι θέλει εκείνη εσένα.

6: Πολλές φορές, όταν θες να κάνετε σεξ, σου φέρνει αντιρρήσεις και προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες (είμαι κουρασμένη, έχω δουλειά κλπ).

7: Σε παίρνει μόνο εκείνη τηλέφωνο και είναι αυτή που πάντα κλείνει πρώτη.

8: Ξεκινάει και τελειώνει το φιλί σας.

9: Όταν προσπαθείς να υπερισχύσεις και να περάσει η γνώμη σου, αντιδράει και τσακώνεστε.

10: Έχει πάντα δίκιο και έχεις πάντα άδικο, ακόμα και αν σύμφωνα με την κοινή λογική είναι παράλογη.

11: ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ όσο συχνά θα ήθελες.

Τα παραπάνω είναι τρανταχτά σημάδια ότι η κοπέλα σου κουμαντάρει την σχέση σας και αποφασίζει πως θα γίνονται τα πράγματα. Αν, αντίθετα, οι ενδείξεις αυτές περιγράφουν δικές σου συμπεριφορές, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Συνέχισε έτσι, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όταν έχεις εσύ το πάνω χέρι, η ευθύνη για την σχέση σας είναι αποκλειστικά δική σου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σου φέρεται ακριβώς όπως της επιτρέπεις να σου φέρεται.

Αν , αντιθέτως, ξέρεις ότι έχεις το πάνω χέρι και το έχεις διαπιστώσει επανειλημμένα στο παρελθόν, τότε θα πρέπει να μάθεις να βάζεις όρια στην σχέση σας, να της δείξεις με τον τρόπο σου ότι δεν θες να υπερβαίνει στον προσωπικό σου χώρο, να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα και τους φίλους σου, να φροντίζεις να την παίρνεις τηλέφωνο για να δεις τι κάνει, και να κανονίζεις τις εξόδους σας αλλά και εκπλήξεις για εκείνην.

Αν όμως καθώς διάβαζες το άρθρο αυτό συνειδητοποίησες ότι κουμάντο στην σχέση σας κάνει εκείνη, τότε θα ήταν καλύτερα Ή ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ, Ή ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ. Να ξέρεις ότι, αν επιλέξεις να επιχειρήσεις το δεύτερο, θα οδηγηθείτε σε μεγάλους τσακωμούς, απ’ τους οποίους πρέπει να βγεις νικητής. Μην τα παρατήσεις μέχρι να πάρεις το πάνω χέρι, γιατί είναι σίγουρα το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό και για τους δυο σας.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter