Γίνε ο Θεός του ΣΕΞ

Men and Sex

Όταν είστε στο κρεβάτι υπάρχουν φορές που μπορεί να προσποιείται και να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς της αρέσει και τι κάνει ότι της αρέσει. Μπορεί να την αγγίζεις κάπου και δείχνει ότι τρελαίνεται, ενώ παράλληλα να σκέφτεται “φύγε από εδώ, πήγαινε πιο κάτω, πιο πέρα, πιο ήρεμα”. Επειδή όμως οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι αρκετά συνεσταλμένες και δεν θέλουν να σε προσβάλλουν, στις περισσότερες περιπτώσεις απλά κάνουν ότι τους αρέσει κάτι. Ακόμα και όταν σου ορκίζονται ότι τους αρέσουν όλα και ότι αν δεν τις άναβε κάτι θα στο έλεγαν, την στιγμή που κάνετε σεξ μπορεί να υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που εύχονται να ήταν διαφορετικά.

Φυσικά, υπάρχουν σημεία που τις αγγίζεις και τρελαίνονται, αλλά πως ξεχωρίζεις ποια είναι;

Υπάρχουν πολλές κινήσεις που κάνει κατά την διάρκεια του σεξ, οι οποίες προδίδουν το αν κάτι της αρέσει πολύ ή μέτρια.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα 3 πιο τρανταχτά σημάδια, που συμβαίνουν αυτόματα στο σώμα μιας γυναίκας που είναι πολύ ερεθισμένη.

1: Διαστολή της κόρης των ματιών της.

Όταν μας αρέσει κάτι ή κάποιος, οι κόρες μας διαστέλλονται πολύ για να απορροφήσουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο όταν βλέπουμε κάτι ωραίο, αλλά και όταν νιώθουμε ευχάριστα με κάποιον ή κάτι. Αν παρατηρήσεις πριν, κατά την διάρκεια, ή μετά το σεξ οι κόρες των ματιών της να είναι μεγάλες, τότε αυτό δείχνει πόσο της αρέσει. Αυτήν την ένδειξη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο πρώτο σας ραντεβού, όταν θες να δεις αν της αρέσεις και να καταλάβεις αν θέλει να προχωρήσετε παρακάτω.

2: Έντονο κοκκίνισμα στα μάγουλα και το στήθος.

Όταν μια γυναίκα ερεθίζεται πολύ, συγκεντρώνεται αίμα στο στήθος και τα μάγουλά της, με αποτέλεσμα να κοκκινίζουν. Το ίδιο θα συμβεί και στην κλειτορίδα της, η οποία επίσης θα φουσκώσει.

3: Συνεχόμενοι και μακριάς διάρκειας οργασμοί.

Παρόλο που όλες οι γυναίκες έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους, αποκλείεται να προσποιηθούν πάνω από έναν το ίδιο βράδυ ή στον ίδιο γύρο. Όταν στην γυναίκα αρέσει πραγματικά κάποιος και ανάβει τρελά μαζί του, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της. Υγραίνεται συνέχεια, ακόμα και αν απλά της μιλάς χωρίς να την αγγίζεις, και έρχεται σε οργασμό πάρα πολύ εύκολα.

Αν βλέπεις ότι οι οργασμοί της είναι πολλαπλοί και έχουν μεγάλη διάρκεια, τότε σίγουρα αυτό δείχνει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί και να ελέγξει τον εαυτό της. Σημασία δεν έχει να βρεις την τέλεια κίνηση, αλλά να την ανάβεις γενικότερα. Χρησιμοποίησε βρώμικα λόγια πριν ξεκινήσετε και κατά την διάρκεια της ημέρας και τρέλανε της το μυαλό. Θα σε ευχαριστεί και θα παρακαλάει για συνέχεια.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter