Τα κοπλιμέντα που θα σε κάνουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Compliments

Στις γυναίκες αρέσουν τα λαμπερά και κομψά κομπλιμέντα. Γι’ αυτές, η εμφάνισή τους είναι πολύ σημαντική, και γι’ αυτό τους αρέσει να επαναλαμβάνεις και να τους υπενθυμίζεις το πόσο όμορφες είναι.

Όλες οι γυναίκες απολαμβάνουν τα ωραία, προσεγμένα κοπλιμέντα. Ακόμα και αν δείχνουν ότι είναι ντροπαλές, θέλουν να ακούν πόσο όμορφες είναι και το επιδιώκουν.

Ο κανόνας με τα κοπλιμέντα είναι ένας: The more the better. Όσα περισσότερα της κάνεις, τόσο πιο ευτυχισμένη και ήρεμη θα είναι. Όσο περισσότερο επιβεβαιώνεις την ομορφιά της τόσο περισσότερο νιώθει αυτοπεποίθηση και μειώνει τις σκηνές ζήλιας που σου κάνει κατά καιρούς.

Ο τρόπος που θα της κάνεις το κάθε κομπλιμέντο παίζει μεγάλο ρόλο στις αντιδράσεις που θα σου εξασφαλίσουν. Ο σκοπός σου θα πρέπει να είναι να μην φανεί ότι της το λες για να την κολακεύσεις, ούτε επειδή περιμένεις κάτι από αυτήν σε αντάλλαγμα (για παράδειγμα την προσοχή της). Πρέπει να δείχνεις ότι όντως εννοείς αυτό που της λες. Για παράδειγμα, όταν της λες πόσο ωραία έχει φτιάξει τα μαλλιά της, προϋποθέτει ότι όντως έχεις προσέξει τα μαλλιά της και σ’ αρέσουν. Αν της το πεις απλά για να το πεις, το καταλαβαίνει και νομίζει ότι την κοροϊδεύεις. Πρόσεξε, γιατί αν αντιληφθεί πάνω από 3 φορές ότι το κομπλιμέντο που της κάνεις δεν είναι ειλικρινές, τότε σταματάει να σε εμπιστεύεται και στα υπόλοιπα θέματα. (Μπες εδώ).

Τα σημεία στα οποία θα της κάνεις κομπλιμέντο παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Μπορεί οι κοπέλες να χαίρονται και να απολαμβάνουν κάθε είδους κομπλιμέντο που λαμβάνουν, υπάρχουν όμως κάποιες κατηγορίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα σε κάνουν να φαίνεσαι θεός.

Πες της κομπλιμέντο για:

  • Τα μαλλιά της.
  • Το χτένισμά της (και όμως έχει διαφορά).
  • Τα μάτια της.
  • Το χαμόγελό της
  • Το σώμα της (ειδικά κατά την διάρκεια του σεξ).
  • Τα ρούχα της.
  • Τα παπούτσια της (πολύ σημαντικό!)
  • Τα νύχια της και το βάψιμο των ματιών της.

Τα παραπάνω θα ενισχύσουν το προφίλ σου ως ένας άντρας που ξέρει να δίνει τα κατάλληλα κομπλιμέντα και να κάνει την κοπέλα του να νιώθει βασίλισσα. Κάθε φορά που την βλέπεις ντυμένη καλά, είναι η ευκαιρία σου να σχολιάσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ένα ή και περισσότερα από τα παραπάνω. Της αρέσει να βλέπει ότι έχεις παρατηρήσει τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνιση της και ότι τις ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ. Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, και το να επισημαίνεις συγκεκριμένα σημεία της εμφάνισής τους τις κάνεις να νιώθουν πραγματικά ξεχωριστές.

Επίσης, φρόντισε κάθε φορά που την βλέπεις, αλλά και όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, να της υπενθυμίζεις πόσο όμορφη είναι και πόσο πολύ σου αρέσει. Δώσε μεγάλη έμφαση στο σώμα της όταν είστε στο κρεβάτι. Πες της πόσο σε ανάβει και χάιδεψε την με πάθος στα επίμαχα σημεία. Εκτός απ’ το ότι θα χάσει τα λόγια της με τις κινήσεις σου, θα σκέφτεται πόσο καταπληκτικός άντρας είσαι.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter