Για να μην μπαίνεις στο FRIENDZONE

gia na min mpaineis sto friendzone

Το λεγόμενο friendzone, ή αλλιώς το “σε βλέπω φιλικά”, είναι κάτι που όλοι οι άντρες μισούμε και πασχίζουμε να αποφύγουμε. Παρακάτω θα μάθεις εξαιρετικούς και δοκιμασμένους τρόπους για να μην ακούσεις ποτέ ξανά “μόνο φίλοι”.

Αλλά ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. Επειδή, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, είναι κοινωνικά όντα, όσο περισσότερους φίλους έχουν τόσο ωραιότερα νιώθουν. Απ’ την στιγμή που μια γυναίκα θα αποφασίσει ότι δεν σε θέλει για σύντροφο ή για μια ακόμα σεξουαλική της περιπέτεια, αυτόματα σε κατατάσσει στην κατηγορία που γράφει πάνω με μεγάλα, ανεξίτηλα γράμματα “ΦΙΛΟΣ”. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; 98%!!!

Ακριβώς φίλε μας. Αν δεν πάρει την απόφαση ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να κάνει κάτι ερωτικό μαζί σου, τότε είναι πολύ δύσκολο να την πάρει αργότερα. Ίσως και ακατόρθωτο σε μερικές περιπτώσεις.

Μάθε τι θέλει μια γυναίκα για να μην σε δει ποτέ ως φίλο της μπαίνοντας εδώ.

Για να μην μείνετε πάντα “μόνο φίλοι”… παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τα πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις.

Νο1: Να έχεις preselection.

Ο πάντα καλός σου φίλος ονόματι preselection (προεπιλογή) σου εξασφαλίζει ότι η πρώτη της εντύπωση θα περιλαμβάνει και την λέξη “ερωτικά” και όχι μόνο την λέξη “φιλικά”. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το preselection και πως σε βοηθάει δες εδώ).

Νο2: Σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σταμάτα να το παίζεις το αθώο αγοράκι που δεν μιλάει στις γυναίκες για το σεξ, αλλά μόνο για τον καιρό και τα θέματα που αυτές θέλουν. Είναι ξενέρωτο και τους θυμίζεις τον αδερφό τους. Φρόντισε να γεμίσεις τις συζητήσεις σας με σεξουαλικά υπονοούμενα που δεν θα την προσβάλλουν μεν, αλλά θα της δείχνουν ότι έχεις στο μυαλό σου το σεξ και δεν την βλέπεις μόνο ως φίλη.

Νο3: Kino.

Το λεγόμενο kino είναι το πόσο συχνά και σε ποια σημεία την αγγίζεις. Αν καθώς μιλάτε αποφεύγεις να την αγγίξεις, τότε είναι πολύ πιθανό να σε βάλει στο friendzone, καθώς αυτοί που δεν την αγγίζουν είναι οι άντρες φίλοι της (τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της φιλία τους). Καθώς μιλάτε, παίξε με το σώμα της με τρόπο που δεν είχε φανταστεί ποτέ της. Άγγιξε το χέρι της, το μάγουλο της (και καλά για να της βγάλεις κάτι που είχε), το πόδι της κοκ. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το kino πάτα εδώ.)

Νο4: Να την παίρνεις εσύ πρώτος τηλέφωνο και να την καλείς συνέχεια σε εξόδους.

Είτε μόνοι είτε με τους φίλους σου, με μικρές ή μεγάλες παρέες, για καφέ ή για κλαμπ. Παίρνε την τηλέφωνο και λέγε της να έρθει. Αν βγαίνετε μαζί δύο φορές την εβδομάδα, της γνωρίζεις τον κοινωνικό σου κύκλο και την παίρνεις μαζί σου στις εξόδους με τις παρέες σου, στο μυαλό της θα καταγραφεί ότι πρώτον, την θες στην ζωή σου (περισσότερο απ’ ότι θα ήθελες μια απλή φίλη), και δεύτερον, ότι είναι η γυναίκα που ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να παρουσιάζεις στον κόσμο και στους φίλους σου. Και τα δύο είναι τρανταχτά ερωτικά σημάδια.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter