Πώς να Γίνεις το Αρσενικό που Ανάβει τις Γυναίκες

πως να εχω αυτοπεποιθηση

Έχουμε παρατηρήσει μια τάση ανάμεσα στα παιδιά με τα οποία συνεργαζόμαστε τελευταία. Πηγαίνουν σε φαινομενικά καταπληκτικά ραντεβού μόνο και μόνο για να μην ξανακούσουν ποτέ νέα από την κοπέλα. Ή για να ακούσουν το εξής: «Απλά δεν ένιωσα καμία χημεία».

Δεν μιλάμε καν για απελπισμένα «καλά παιδιά». Αυτοί είναι γνήσιοι, αξιοσέβαστοι άντρες που τους αρέσουν πραγματικά τα κορίτσια με τα οποία βγαίνουν.

Έχουμε επίσης μιλήσει με γυναίκες για το πώς κυνηγούν άντρες που τους φέρονται άσχημα. Τύποι που τις αγνοούν, φέρονται σαν μαλάκες ή έχουν αποδειχθεί κατά ακόμα και απατεώνες. Και μερικές φορές, αυτό κάνει την κοπέλα να προσπαθεί περισσότερο.

Εξαιτίας αυτού, μπορούμε να καταλάβουμε πώς πολλοί άντρες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες βγαίνουν μόνο με μαλάκες. Ο λεγόμενος μαλακομαγνήτης. 

Όταν τις ρωτάνε, λίγες γυναίκες λένε: «Μου αρέσει να μου φέρονται σαν σκατά!» Ποια είναι λοιπόν η πραγματική ψυχολογία πίσω από αυτό;

Περιεχόμενα
  1. Τι γουστάρουν οι γυναίκες σε έναν άντρα
  2. Πώς μπορείς να γίνεις ένας άντρας που οι γυναίκες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν;
  3. 27 τρόποι για να γίνεις αυτός ο προκλητικός άντρας με αυτοπεποίθηση

Τι γουστάρουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

πως να εχω αυτοπεποιθηση 5

Οι γυναίκες έλκονται από τους άντρες που νιώθουν ότι πρέπει να τους κερδίσουν.

Με απλά λόγια, πρέπει να είσαι πρόκληση.

Θέλουν ένα «κελεπούρι». Θέλουν να έχουν κερδίσει την αγάπη ενός άντρα. Αν νιώσουν ότι την πήραν πολύ εύκολα ή ότι εκείνος επενδύει αρχικά περισσότερο από εκείνη, χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. Και ένας άντρας που δεν κερδίζεται τόσο γρήγορα πρέπει α) να έχει επιλογές και β) να μην είναι απελπισμένος. Η απελπισία τρομάζει τις γυναίκες. 

Όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν αυτά τα ευρήματα:

  • Οι γυναίκες έλκονται λιγότερο από τους πρόθυμους άντρες στα πρώτα ραντεβού. Μπορεί να το βλέπουν ως απελπισμένο ή αναξιόπιστο.
  • Οι νεαρές γυναίκες εξισώνουν τους καλούς άντρες που είναι σωματικά ελκυστικοί, αστείοι/πνευματώδεις, δυνατοί, με αυτοπεποίθηση, ρομαντικοί, συναρπαστικοί και κάποιος που θα άρεσε στις φίλες τους με τους «καλούς άντρες». Το να θεωρηθεί κάποιος ως γλυκός/καλός έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τον ίδιο καλό τύπο σε «πολύ καλό», «αποτυχημένο τύπο». 
  • Ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει περισσότερη ντοπαμίνη όταν έχουμε να κάνουμε με απρόβλεπτους συντρόφους, γεγονός που οδηγεί σε υποσυνείδητη έλξη. 
  • Οι γυναίκες έλκονται από τους υψηλού κύρους, προκλητικούς άντρες από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Αλλά δεν είμαστε όλοι μας πλούσιοι διευθύνοντες σύμβουλοι όπως ο Κρίστιαν Γκρέι, οπότε…

Πώς μπορείς να γίνεις ένας άντρας που οι γυναίκες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν;

Πολλοί ρωτάνε: «Πώς μπορώ να της δείξω ότι είμαι γαμάτος; Πώς θα την πείσω ότι είμαι φοβερός τύπος;»

Η απάντηση δεν είναι να προσποιείσαι ότι είσαι πολύ κουλ και να το παίζεις δύσκολος. Η απάντηση δεν είναι να φέρεσαι σαν αλαζόνας μαλάκας και να μοιράζεις προσβολές.

Όταν σκέφτεσαι έτσι, ενισχύεις τις ανασφάλειές σου και την ανάγκη σου, βάζοντας μια βιτρίνα. Και οι γυναίκες τελικά θα καταλάβουν το θέατρο που παίζεις και θα είσαι σε χειρότερη θέση από ό,τι όταν ξεκίνησες.

Επιπλέον, παίζοντας αυτά τα παιχνίδια προσελκύεις μόνο γυναίκες που γουστάρουν την έλλειψη σεβασμού, τη χειραγώγηση και το δράμα. Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει να μειώσεις τα στάνταρ σου.

Αντ’ αυτού, λοιπόν, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση για να προσελκύσουμε γυναίκες υψηλής ποιότητας που επιθυμούν πολύτιμους άντρες;

Για να είσαι ένας πραγματικά πολύτιμος άντρας, πρέπει να γίνεις ένας τέτοιος. Το θέμα δεν είναι να κάνεις μια γυναίκα να αισθάνεται κατώτερη, αλλά να αυξήσεις τη δική σου αξία.

Πρέπει να πιστεύεις ειλικρινά ότι μετράς. Πρέπει να δεις τον εαυτό σου ως άξιο μιας σπουδαίας συντρόφου. Και πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θέλεις από μια γυναίκα και όχι απλώς να έχεις ανάγκη να είσαι με μια γυναίκα που μόλις και μετά βίας γνωρίζεις.

27 τρόποι για να γίνεις αυτός ο προκλητικός άντρας με αυτοπεποίθηση

Για να φτάσεις εκεί, πρέπει να υιοθετήσεις τις συμπεριφορές ενός ανθρώπου που έχει αυτοπεποίθηση και δεν είναι απελπισμένος.

1. Κρατησε τις επιλογές σου ανοιχτές.

Όταν εστιάζεις σε μια ρομαντική προοπτική, προσκολάσαι πολύ σε αυτήν την σχέση. Φοβάσαι μη χάσεις τη μοναδική σου ευκαιρία. Αυτός ο φόβος εκδηλώνεται στη συνέχεια στη συμπεριφορά σου και διώχνει τις γυναίκες. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είσαι συντετριμμένος που πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

2. Μην σταματήσεις να παίζεις.

Δεν πρέπει να σταματήσεις να κυνηγάς άλλες γυναίκες μόνο και μόνο επειδή βγαίνεις μερικά ραντεβού. Δεν είμαστε στη δεκαετία του 1950.

3. Πάρε περισσότερα ρίσκα.

Στείλε μηνύματα σε πολλές γυναίκες στο διαδίκτυο. Μίλα με ανθρώπους παντού. Πηγαίνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ζήτησε από κάθε άτομο με το οποίο μιλάς για περισσότερο από ένα λεπτό τα στοιχεία του.

4. Αναπόφευκτα, θα συνδεθείς με ανθρώπους.

Αυτό δημιουργεί μια νοοτροπία αφθονίας και θα ενεργείς εγγενώς έτσι. Θα είσαι πιο τολμηρός και ειλικρινής με τις ρομαντικές σου προθέσεις. Θα σταματήσεις να είσαι απελπισμένος για οποιαδήποτε σχέση και, αντίθετα, θα αναζητάς τις σωστές συνδέσεις. Οι γυναίκες θα παρατηρήσουν αυτή την αυτοπεποίθηση. Τότε θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν τον χρόνο σας.

5. Μην είσαι τόσο… ευχάριστος.

Μερικοί άντρες πιστεύουν ότι όσο περισσότερα κοινά έχουν με μια κοπέλα, εκείνη θα νιώσει πιο δεμένη. Αυτό απλά σε κάνει να φαίνεσαι σαν να προσπαθείς πολύ να την εντυπωσιάσεις. Ειδικά αν είσαι ανέντιμος. Αντ’ αυτού, γιατί να μην είσαι περίεργος; Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για τα ενδιαφέροντά της.

6. Μην φοβάσαι να διαφωνήσεις.

Δεν σου λέμε να επιτεθείς στα πιστεύω τους ή να τις προσβάλλεις. Αλλά αν αισθάνεσαι διαφορετικά για κάτι, μη φοβάσαι να μιλήσεις. Αυτό δείχνει ότι είσαι σίγουρος για τις πεποιθήσεις σου και πρόθυμος να τις εκφράσεις.

7. Μια γυναίκα δεν χρειάζεται πάντα να συμφωνεί μαζί σου.

Αλλά θα πρέπει να σέβεται τις απόψεις σου. Αν δεν το κάνει, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι δεν είναι το κατάλληλο ταίρι για σένα. (Και αυτό είναι προτιμότερο να το ξέρεις νωρίτερα παρά αργότερα).

8. Κάνε κομπλιμέντα σε κάποια μόνο όταν το έχει κερδίσει.

Τα κομπλιμέντα μπορεί να είναι πολύ ισχυρά. Φαντάσου να λαμβάνεις έπαινο από κάποια που θαυμάζεις. Θα ήταν πολύ ωραίο κάτι τέτοιο, σωστά; Αλλά το να μοιράζεις συνεχώς κομπλιμέντα αποδυναμώνει τον αντίκτυπό τους. Η ψεύτικη κολακεία θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να έχετε απώτερα κίνητρα. Και αν πετάτε αδικαιολόγητα κομπλιμέντα, έχεις!  Τα χρησιμοποιείς ως μέσο για να κερδίσεις την έγκριση κάποιου.

9. Κράτα τους ανθρώπους στα δικά σου (υψηλά) πρότυπα.

Τόσοι πολλοί άντρες επαινούν συνεχώς τις γυναίκες και προσπαθούν να πουλήσουν τον εαυτό τους. Αλλά ποτέ δεν απαιτούν από τις γυναίκες να αποδείξουν τον εαυτό τους. Ποτέ δεν σταματούν να σκέφτονται τι βρίσκουν ελκυστικό και στη συνέχεια βλέπουν αν μια γυναίκα ανταποκρίνεται σε αυτές τις ιδιότητες.

10. Άρχισε να κάνεις βαθύτερες, προσωπικές, οικείες ή αμφιλεγόμενες ερωτήσεις που είναι σημαντικές για σένα.

Δείξτε ότι έχεις πρότυπα. Τότε θα ενθαρρύνεις μια γυναίκα να προσπαθήσει να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα.

11. Μην προσπαθείς να εξαγοράσεις την αγάπη μιας γυναίκας από νωρίς.

Τα πλούσια δώρα, οι σαμπάνιες και τα εστιατόρια 4 αστέρων είναι υπερβολικά, εκτός αν είσαι ματσωμένος. Ακόμα και τότε, κάνουν μια γυναίκα να αμφισβητεί τα κίνητρά σου. Γιατί κάποιος που δούλεψε σκληρά για τα χρήματά του να επενδύσει τόσα πολλά σε κάποιον που μόλις γνωρίζει; 

12. Να θυμάσαι πάντα από τι θέση και πρόθεση κάνεις ένα κέρασμα.

Άλλη αξία έχει πχ. ο κ. Κακομοίρογλου να κεράσει ένα σφηνάκι σε ένα μπαρ και άλλη ο PR του μαγαζιού που κερνάει όλο το μπαρ.

13. Άφησέ την να σηκώσει το βάρος της συζήτησης σε ένα πρώτο ραντεβού. 

Γίνε καλός ακροατής. Απέφυγε να αισθάνθείς την ανάγκη να καλύψεις κάθε κενό στη συζήτηση. Κάνε περισσότερες ερωτήσεις και ενθαρρύνέ την να μιλήσει. Το άτομο που μιλάει λιγότερο σε μια αλληλεπίδραση θεωρείται γενικά ως το πιο σίγουρο.

14. Κόψε ταχύτητα με τους ρομαντισμούς.

Ξέρουμε ότι είσαι ερωτοχτυπημένος όταν πρωτογνωρίζεις μια κοπέλα, αλλά να θυμάσαι ότι ακόμα είστε στην φάση που γνωρίζεστε.

πως να αποκτησω αυτοπεποιθηση με τις γυναικες

15. Σταμάτα να σχεδιάζεις όλο το μέλλον σου στο μυαλό σου.

Σταμάτα να αναρωτιέσαι αν βλέπει κάποιον άλλον. Σταμάτα να αγοράζεις εισιτήρια για συναυλίες των Scorpions ένα μήνα πριν. Πήγαινε σε μερικά ραντεβού με την πρόθεση να είσαι περίεργος, να διασκεδάσεις και ενδεχομένως να τα φτιάξετε. Το άμεσο άλμα στο στάδιο της σχέσης με έναν καινούργιο άντρα τρομάζει τις περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο…

16. Αντιμετώπισε τα κορίτσια σαν να σε ενδιαφέρουν.

Το να λες ότι είστε αδελφές ψυχές στο πρώτο ραντεβού είναι, ολίγον τι, υπερβολικό. Φλερτ, άγγιγμα και δημιουργία σεξουαλικής σύνδεσης από την άλλη είναι εξαιρετικά σημαντικό.

17. Μίλα για όλα όσα κάνεις με πάθος.

Δεν μας νοιάζει αν πιστεύεις ότι η δουλειά σου είναι γτπ ή τα χόμπι σου βαρετά. Το να είσαι ενθουσιασμένος με αυτά τα πράγματα είναι αυτό που προσελκύει τους ανθρώπους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

18. Φτιάξε έναν κοινωνικό τρόπο ζωής που σου αρέσει.

Δεν χρειάζεται να γίνεις ένας σούπερ εξωστρεφής τύπος του κλαμπ που μεθάει κάθε δεύτερη νύχτα. Αλλά θα πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου σε κοινωνικά περιβάλλοντα όπου υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι. Κάνε μαθήματα χορού ή μαγειρικής. Διοργάνωσε ένα πάρτι. Παίξε μπάλα. Κάντε πατινάζ στον πάγο. Γίνε μέλος σε ένα πρωτάθλημα μπιλιάρδου. Πήγαινε σε μια συνάντηση για επιτραπέζια παιχνίδια. Θα γνωρίσεις και θα προσελκύσετε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν μέρος του ελκυστικού τρόπου ζωής σου.

19. Κάνε γυναίκες φίλες και βγες μαζί τους.

Η συναναστροφή με γυναίκες, ακόμα κι αν είναι απλώς φίλες σου, σε κάνει πιο ελκυστικός σε άλλες γυναίκες. Σε βλέπουν ως έναν άντρα με επιλογές, κάποιον που οι άλλοι άνθρωποι απολαμβάνουν να βρίσκονται κοντά του. Αυτό κάνει τις γυναίκες να είναι περίεργες να μάθουν γιατί είσαι τόσο γαμάτος. Θέλουν να μάθουν γιατί οι άνθρωποι εκτιμούν την παρέα σου. Και θα δουλέψουν για να κερδίσουν την προσοχή σου.

πως να εχω αυτοπεποιθηση 3
Άτσα ο Ινδός! Άει φύσσα τον τώρα!

20. Μην καυχιέσαι, αλλά μεταβίβασε την αξία σου με έναν διακριτικό, φυσικό τρόπο.

Όταν επιδεικνύεις το φανταχτερό σου αυτοκίνητο ή καμαρώνεις για μια νέα επαγγελματική συμφωνία, είναι ότι χειρότερο. Οι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και υψηλό κύρος άντρες δεν χρειάζεται να επιδεικνύουν την επιτυχία τους. Φαίνεται από τις πράξεις, τις συμπεριφορές και τη γενικότερη στάση τους. Μπορεί αρχικά να μην μοιράζονται πάντα τα επιτεύγματά τους, επειδή θέλουν οι άνθρωποι να τους συμπαθούν γι’ αυτούς και όχι για αυτά που έχουν να προσφέρουν.

21. Κράτα μυστήριο.

Άφησε μια γυναίκα να ανακαλύψει τα προτερήματά σου μέσα από τις δικές της ερωτήσεις και θα κάνεις πολύ μεγαλύτερη εντύπωση.

22. Να έχεις ανοιχτή, γεμάτη αυτοπεποίθηση γλώσσα του σώματος.

Να γέρνεις προς τα πίσω και να χαλαρώνεις. Αυτό λέει ότι δεν φοβάσε την κρίση της άλλης. Δεν προστατεύεις τον εαυτό σου ή δεν είσαι αμήχανος. Το να αισθάνεσαι άνετα στο χώρο σου δείχνει ότι αισθάνεσαι ότι σου αξίζει αυτός ο χώρος. Αυτός είναι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση που οι γυναίκες θέλουν να κερδίσουν.

23. Βρες τη φόρμα σου και ντύσου καλά.

Όταν μιλάμε για γυμναστική και στυλ, οι άντρες συχνά κρατάνε αμυντική στάση. Το να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό λέει πολλά για την προσωπικότητά σου. Λέει ότι νοιάζεσαι για τον εαυτό σου. Λέει ότι θέλεις να είσαι υγιής και αρρενωπός. Λέει ότι επενδύεις στο να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς να είσαι. Και όλα αυτά δείχνουν ότι περιμένεις τα ίδια χαρακτηριστικά και από τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνεις.

24. Μην δίνεις τελεσίγραφα.

Δεν λειτουργούν και δείχνουν ότι είσαι ένα ανασφαλές, ελεγκτικό άτομο. Το να ασκείς έντονη πίεση σε μια γυναίκα δεν πρόκειται ποτέ να την ενθουσιάσει για να είναι μαζί σου. Απλά κάλεσέ την έξω. Αν δεν εμφανιστεί, επικεντρώσου σε άλλες γυναίκες. Αν δεν θέλεις να βγαίνεις με μια γυναίκα που βγαίνει τυχαία με άλλους άντρες, πες της το. Πες κάτι του στυλ: «Μου αρέσει πραγματικά να περνάω χρόνο μαζί σου. Αλλά αν βγαίνω με μια κοπέλα, θέλω να βγαίνει μόνο με μένα εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις». Είναι δική της επιλογή να επενδύσει σε σένα ή όχι. Δεν την υποχρεώνεις για να είναι μαζί σου. Πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς χειραγώγηση. Και αν αποδειχθεί ότι δεν ενδιαφέρεται, τότε…

25. Σταμάτα να κυνηγάς γυναίκες που δεν επενδύουν σε σένα.

Μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για σένα ερωτικά. Μια γυναίκα που ακυρώνει τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή. Μια γυναίκα που αγνοεί τα μηνύματά σου. Μια γυναίκα που δεν θα δεσμευτεί για ένα ραντεβού. Γιατί συνεχίζεις να προσπαθείς για μια τέτοια γυναίκα; Αυτό θα της αποδείξει ότι δεν έχεις αυτοσεβασμό. Αντ’ αυτού, πήγαινε να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν. Κάνε παρέα με φίλους, πήγαινε στο γυμναστήριο ή πήγαινε να χτίσεις την κοινωνική σου ζωή, όπως επαναλαμβάνουμε. Διασκέδασε και μην κολλάς σε κάποιον που σε απογοητεύει. Μπορείς να προσπαθήσεις δύο ή τρεις φορές να κάνεις σχέδια με την υποψήφια κοπέλα. Μετά από αυτό, απομακρύνσου.

πως να εχω αυτοπεποιθηση 4
Τι κάνεις εκεί ρε φίλε;

26. Μην είσαι τόσο διαθέσιμος.

Δεν λέω ότι πρέπει να προσποιείσαι ότι είσαι απασχολημένος. Αλλά ένας φοβερός άντρας έχει τη δική του ζωή.

Όταν προσπαθείς να κάνεις παρέα με μια κοπέλα, πες της ότι είσαι ελεύθερος το πολύ δύο μέρες. Αν δεν μπορεί να κάνει μία από αυτές, ξαναπροσπάθησε για την επόμενη εβδομάδα. Ή αν ενδιαφέρεται πραγματικά, συνήθως θα σου προτείνει μια καλύτερη ώρα. Ποτέ μην λες πράγματα όπως: «Πες μου όποτε είσαι ελεύθερος» ή «Είμαι διαθέσιμος οποιαδήποτε μέρα αυτής της εβδομάδας, απλά πες μου πότε» κλπ. Οι γυναίκες θέλουν να γίνουν μέρος ενός ήδη ελκυστικού τρόπου ζωής. Δεν θέλουν να είναι η ζωή σου ολόκληρη.

27. Σταμάτα να χρειάζεσαι να αποδείξεις τον εαυτό σου.

Ορισμένες γυναίκες θα προκαλέσουν τους άντρες. Τους βάζουν σε δύσκολη θέση για να δουν αν έχουν πραγματικά αυτοπεποίθηση. Ή θα τους τσακίσουν για να δουν αν μπορούν να το αντέξουν. Έχω δει κορίτσια να με αποκαλούν κοντό. Ή να λένε ότι είμαι πολύ νέος. Ή να με ρωτάνε αν προσπαθώ να μπω στο βρακί τους. Οι χειρότερες απαντήσεις που μπορείς να δώσεις είναι: «Δεν είμαι τόσο κοντός… είμαι περίπου στο μέσο ύψος» «Λοιπόν, αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι είμαι» ή «Ε, όχι… απλά προσπαθώ να σε γνωρίσω καλύτερα».

Να είσαι ο εαυτός σου. Κάνε ένα αστείο με αυτό. Προκάλεσέ την κι εσύ. Ή ακόμα και να την αγνοήσεις με παιχνιδιάρικο τρόπο. Απλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.

Μπορείς να πεις: «Γαμώτο, το ήξερα ότι έπρεπε να είχα φορέσει τακούνια απόψε» ή «Ναι, στην πραγματικότητα είμαι 13, αλλά έχω ψεύτικη ταυτότητα» ή «Είσαι τόσο αξιολάτρευτη όταν προσπαθείς να το παίξεις σκληρή» ή «Στην πραγματικότητα, προσπαθώ περισσότερο να τα βγω παρά να μπω μέσα στο βρακί τους».

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από έναν άντρα που δεν κλονίζεται όταν τον προκαλούν. Αλλά για να λειτουργήσουν όλα αυτά…
Πρέπει να το θέλεις για τον εαυτό σου. Ο κύριος στόχος σου δεν πρέπει να είναι να σε κυνηγούν οι γυναίκες – αυτό είναι απλά ένα υποπροϊόν του να είσαι ένας φοβερός άντρας.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter