Η Ωμή Αλήθεια για τα Λεφτά και τις Γυναίκες

i omi alitheia gia ta lefta kai tis gynaikes new


«Μετά από κάποιο σημείο, τα λεφτά δεν έχουν πια σημασία. Παύουν να είναι ο σκοπός. Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει.»
— Αριστοτέλης Ωνάσης


Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε σχόλια που λένε ότι οι γκόμενες ψάχνουν μόνο για άντρες με λεφτά, με χοντρό πορτοφόλι και με πλούτο.

Τέτοιες πίπες καλό είναι να μην ακούγονται –ας αφήσουμε τις πίπες για τις γυναίκες.

Ωστόσο, αυτά τα σχόλια και αυτή η νοοτροπία μας φωτογραφίζει ένα συχνό φαινόμενο στον αντρικό πληθυσμό.

Οι περισσότεροι άντρες συχνά πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία πραγματική αξία εκτός αν έχουν πολλά λεφτά ή στάτους.

Και είναι και λογικό, αφού τέτοια πλύση εγκεφάλου τρώμε από μικρά παιδάκια.

Κοινωνικός προγραμματισμός λέγεται το φαινόμενο και είμαστε όλοι θύμα του, όπως λέμε στο βιβλίο μας.

Αν κοιτάξεις γύρω σου, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί οι περισσότεροι άντρες αισθάνονται έτσι, ειδικά σε έναν κόσμο που έχει τέτοια εμμονή με τη φήμη και την περιουσία.

Ο κόσμος μπορεί να ρηχός και δεν είναι μυστικό ότι η πλειοψηφία των πολιτισμών και των χωρών εκτιμούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους με πλούτο και στάτους.

Οι άντρες που έχουν χρήματα και κύρος συχνά θεωρούνται «κελεπούρια», σε σύγκριση με τους άντρες που είναι λιγότερο εύποροι.

Αν εμβαθύνουμε, όμως, στο φαινόμενο του πλούτου και του στάτους, θα δεις κάτι παράξενο.

Αυτό που οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικό απ’ όλα είναι το στοιχείο του «κύρους» και όχι το στοιχείο του «πλούτου».

Μια επιστημονική μελέτη1Elder, G. H. (1969). Appearance and Education in Marriage Mobility. American Sociological Review, 34(4), 519. doi:10.2307/2091961 που δημοσιεύθηκε από ερευνητές του “University of North Carolina” έδειξε ότι οι πλούσιοι άντρες και οι ελκυστικές γυναίκες είναι πιο πιθανό να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους.

Αλλά αυτές οι σχέσεις συχνά μαστίζονται από αμφιβολίες και ανασφάλεια.

Κατά καιρούς, στα σεμινάριά μας, έχουμε συναντήσει κάμποσους εύπορους άντρες που ζουν σε μια κατάσταση συνεχούς φόβου και άγχους, καθώς αγωνίζονται να κρατήσουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες.

Παρά το γεγονός ότι ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σαν μαλάκες, αυτοί οι άντρες συχνά ανακαλύπτουν ότι τα χρήματα από μόνα τους δεν αρκούν για να διατηρήσουν την ερωτική έλξη που νιώθει μια γυναίκα για εκείνους.

Πολλές φορές, καταλήγουν να τις παρακαλάνε, χωρίς αποτέλεσμα.

i omi alitheia gia ta lefta kai tis gynaikes 2


Τα χρήματα, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι πανάκεια ή θεραπεία για την απουσία ερωτικής έλξης.

Πέρα από την περιστασιακή χρυσοθήρα γκόμενα, τα χρήματα από μόνα τους δεν κάνουν έναν άντρα πιο ελκυστικό και επιθυμητό.

Οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα που κάνουν έναν άντρα πλούσιο, και όχι τα ίδια τα χρήματα.

Αυτές οι θετικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στους αυτοδημιούργητους άντρες.

Και εκτός αν ένας άντρας κληρονομήσει τον πλούτο του, ένας πλούσιος άντρας είναι πιο πιθανό να είναι έξυπνος, αποφασισμένος, συγκεντρωμένος, δυνατός και με αυτοπεποίθηση, διότι χωρίς αυτές τις ιδιότητες είναι απίθανο να είχε γίνει πλούσιος εξαρχής.

Ο πλούτος του άντρα, σε αυτή την περίπτωση, είναι μια μορφή κοινωνικής απόδειξης.

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι γυναίκες δεν έλκονται μόνο από άντρες υψηλού κύρους, αλλά και από άντρες που έχουν δείχνουν να έχουν φοβερές δυνατότητες και φιλοδοξίες.

Με άλλα λόγια, ένας φιλόδοξος φτωχός άντρας είναι απείρως πιο ελκυστικός από έναν τεμπέλη πλούσιο άντρα.

Σε έναν κόσμο που όλοι μιλάνε, ο άντρας που αναλαμβάνει δράση ξεχωρίζει απ’ τη μάζα της μετριότητας.

Η δράση, όμως, πρέπει να είναι στοχευμένη και όχι τυχαία.

Και για να είναι στοχευμένη, πρέπει να συνοδεύεται με τις κατάλληλες γνώσεις.

Δεν μπορούμε να σε πάρουμε απ’ το χέρι με το ζόρι και να σε βάλουμε να λάβεις δράση, αλλά μπορούμε να σου παρέχουμε τις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις σωστά.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο, θα λατρέψεις τις γνώσεις που κρύβονται στο βιβλίο μας «Τα Μυστικά της Έλξης».

Τι λέμε στο βιβλίο; Μιλάμε για όλα τα μυστικά των γυναικών που μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι στο φλερτ και να πολλαπλασιάσουμε τις επιτυχίες μας με τις γυναίκες.

Έχει ήδη βοηθήσει εκατοντάδες –για να μην πω χιλιάδες– άντρες να τριπλασιάσουν, τετραπλασιάσουν ή πενταπλασιάσουν τα αποτελέσματά τους με τις γυναίκες.

Στο βιβλίο αναλύουμε τα μυστικά των γυναικών και της ερωτικής έλξης, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου στον ερωτικό τομέα της ζωής σου:

  • Θα μάθεις τα 12 πράγματα που θα σε κάνουν Θεό με τις γυναίκες! (Αυτά δεν στα έχει πει κανένας «γκουρού» εκεί έξω) – Σελίδα 186
  • Θα μάθεις ένα φοβερό τρόπο συμπεριφοράς που θα ανάψει τις γυναίκες… (αυτή η στρατηγική θα σε ξεχωρίσει από όλους τους άλλους άντρες) – Σελίδα 93
  • Θα μάθεις την τρομερή νοοτροπία που θα σε κάνει πανίσχυρο ψυχικά (με αυτήν θα επιλέγεις ΕΣΥ όποια γυναίκα θες!) – Σελίδα 97
  • Θα μάθεις τους 15 κυριότερους μύθους γύρω από το φλερτ που έχει φυτέψει η κοινωνία στο μυαλό μας – Σελίδα 9
  • Θα μάθεις πώς οι γυναίκες καταλαβαίνουν σε δευτερόλεπτα τι είδους άντρας είσαι (έτσι κρίνεται το αν θα σε δουν ερωτικά ή όχι!) – Σελίδα 101
  • Και πολλά ακόμη μυστικά…

Μην αργείς, λοιπόν, γιατί οι γυναίκες εκεί έξω σε περιμένουν.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter