Κοίτα κάτω, το πουλί σου είναι μεγαλύτερο! Ναι σοβαρά, αφού είναι καλοκαίρι

πουλί

Ναι καλά διάβασες, δεν κάνουμε πλάκα.  Μπορεί να το έχεις σκεφτεί και εσύ στο παρελθόν για το δικό σου το πουλί. Υπάρχουν όμως μερικές γνώσεις, μερικές αλήθειες και παρατηρήσεις που οι άντρες συχνά δεν μοιράζονται μεταξύ τους.  Είτε επειδή δεν νιώθουν άνετα,  είτε επειδή τον έχουν μικρό,  οι περισσότερες ανδρικές παρέες δεν συζητούν συχνά για το φιλαράκο τους εκεί κάτω. 

Εμείς φυσικά στο Gentlemen Only,  πες ότι είμαστε ακομπλεξάριστοι,  πες ότι τον έχουμε μεγάλο και έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση επί του θέματος, κουβεντιάζουμε για ταμπού ζητήματα. Να πω την αλήθεια κιόλας, όσο πιο ιντριγκαδόρικο, τόσο καλύτερα.  Όχι απαραίτητα για να σου ανοίξουμε τα μάτια, μάτια έχεις και βλέπεις, το ίδιο και η κοπέλα σου, που το μέγεθος είναι και δικό της… πρόβλημα στην τελική. 

Ακομπλεξάριστοι και πολύ περίεργοι (αν ήταν προικισμένοι δεν ξέρω) ήταν μερικοί επιστήμονες που αποφάσισαν να κάνουν έρευνα πάνω στο ζήτημα και να δουν το φως στην άκρη του τούνελ όσον αφορά το ανδρικό πέος και το καλοκαίρι. Όσον αφορά πάντως τα “συνοδευτικά” του,  δεν νομίζω να χωράει αμφιβολία,  η ζέστη κάνει τη διαφορά και μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη μορφή τους.  Καλό, κακό, γούστα είναι και αυτά.

giphy 2

Παραδόξως, η αφορμή εμφανίστηκε από παρατηρήσεις απλών ανδρών, καθημερινών ανθρώπων, που κοιτώντας το πουλί τους έγιναν μικροί επιστήμονες και διαπίστωσαν ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ουρολόγοι παρατήρησαν τα σχόλια στο reddit και αποφάσισαν να εξετάσουν επιστημονικά το θέμα που είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και χρειαζόταν μία έγκυρη και εμπεριστατωμένη γνώμη. Βέβαια, το παράδοξο είναι οτι όλη η φάση έγινε στην Αγγλία. Όχι οτι έχουμε κάτι με τα πουλιά των Βρετανών, αλλά δεν είναι οτι το Λονδίνο και το Λίβερπουλ είναι γνωστά για τους καύσωνές τους.

Χωρίς ενδείξεις, αλλά προσπαθώντας να βρουν αποδείξεις, μία ομάδα ουρολόγων ερωτήθηκε για το ζήτημα και ερμήνευσε τις παρατηρήσεις εκατοντάδων Βρετανών, που επειδή έκανε 30°C (ναι ήταν πολύ μεγάλος καύσωνας) είδαν τα πέη τους να γίνονται από τόσα, άλλα τόσα, με το συμπάθειο.

giphy

Δεν χρειάζεται τώρα να συζητήσουμε και να αποκαλύψουμε πόσο τον έχει ο καθένας, Αφού η Ελλάδα είναι στις χώρες με τον χαμηλότερο μέσο όρο της Ευρώπης, μην πούμε του κόσμου, και με τόσες τσόντες που έχουμε δει τόσα χρόνια θα αρχίσουμε να έχουμε ανασφάλειες πάλι. Μην ξεχνάτε, το μέγεθος δεν μετράει, μετράει η τεχνική. Πω, ελπίζω τώρα με αυτή τη δικαιολογία να μη φάνηκα σαν να τον έχω μικρό.

Πέρα από την πλάκα, μία καλή ιδέα, αν αποφασίσουμε να βγάλουμε το χάρακα να τη μετρήσουμε, είναι να το κάνουμε εκεί κάπου στα μέσα του Αυγούστου, όταν βαράει 40άρια. Ναι σοβαρά, αυτό ήταν το συμπέρασμα που έβγαλαν επιφανείς επιστήμονες και καθηγητές, το καλοκαίρι τον έχουμε μεγαλύτερο. Όχι γιατί μας… ξεχειλώνει από το πολύ σεξ (ούτε καν).

Γιατί το πουλί μας μεγαλώνει το καλοκαίρι

Όταν κάνει ζέστη,  πίνουμε περισσότερο νερό.  Αυτό,  σε συνδυασμό με τον ιδρώτα δείχνει το σώμα μας και το δέρμα μας σαν να πρήζεται και αυτό μπορεί να σου δώσει την οπτική ότι τα “πράγματα” είναι μεγαλύτερα,  επισήμανε ο Dr. Jamin Brahmbhatt. Λες το ίδιο να γίνεται και με τα βυζγιά;;;;;

Από την πλευρά του, ο Dr. Dudley Danoff πιστεύει ότι είναι περισσότερο εσωτερικός παράγοντας και όχι τόσο δερματικός.  Τι σημαίνει αυτό; Οτι η διαστολή των αγγείων, που αντικειμενικά πραγματοποιείται λόγω της ζέστης, επηρεάζει και το “λουκάνικο γεμάτο  αγγεία” που έχουμε εκεί κάτω (ναι έτσι το είπε ο δόκτωρας). 

giphy 1

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι μόνιμο,  αλλά περιμένει τις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού για να εμφανιστεί. Για παράδειγμα, αν θέλεις να τον αποκαλύψεις ή απλά να τον καμαρώσεις στην “Super Saiyan” κατάσταση  ακόμα και 50 βαθμούς να έχει, δεν θα μπορείς να το κάνεις ούτε στο ντους,  ούτε στη θάλασσα, αφού εκεί θα πάρει το… χειμωνιάτικο μέγεθος (και το χειμώνα να θέλεις να το μετρήσεις δηλαδή, ε μην το κάνεις μόλις βγεις από το μπάνιο, θα έχει μέγεθος ρεκόρ, αλλά το…  ελάχιστο δυνατό).

Αυτό που διευκρινίζουν, πάντως, οι επιστήμονες ουρολόγοι, είναι οτι η διαφορά φαίνεται πολύ πιο έντονα στα πέη που δεν είναι σε στύση, αφού έτσι κι αλλιώς, θεωρητικά τουλάχιστον, το πουλί μας θα φτάσει το peak του όταν βρίσκεται σε στύση, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Βέβαια, είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσουμε στο “απόλυτο” το καλοκαίρι, με την διαστολή των αγγείων να ευνοεί το γρήγορο “γέμισμα” με αίμα, ενώ τον χειμώνα μπορεί και να μην είμαστε στο 100%..

giphy 3 1

Πέρα από το μέγεθος,  τόσο η ποιότητα όσο και η συχνότητα της στύσης  φαίνεται ότι επηρεάζονται από το καλοκαίρι. Όχι λόγω της ζέστης,  αλλά επειδή το καλοκαίρι όλοι μας κινούμαστε πολύ περισσότερο, από καλοκαιρινές βόλτες το βράδυ (και ας καταλήγουμε να γινόμαστε κομμάτια από τα ούζα)  μέχρι το απλό κολύμπι στη θάλασσα, αλλά και τα πολλά σπορ που το καλοκαίρι έχει τις ιδανικές συνθήκες για να καταπιαστούμε. Είμαστε πιο κινητικοί,  οπότε έχουμε και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Έδεσε το γλυκό. Ε, Κάνουμε και πιο πολύ σεξ,  να τος  ο φαύλος κύκλος!

Βασικά, ξέρεις τι; Ίσως είναι καλύτερα να λέμε οτι το πουλί μας είναι στη νορμάλ κατάσταση το καλοκαίρι και μικραίνει το χειμώνα. Εμένα καλύτερα μου ακούγεται. Άντε βγάλτε μεζούρες.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter