Φλερτ και γυναίκες φίλες

Οι GentlemenOnly είμαστε μια παρέα. Είμαστε μια από τις πρώτες κοινότητες που βοηθάμε άντρες να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε άντρες να βελτιωθούν και να μπορούν να φλερτάρουν πετυχημένα κάθε γυναίκα που θέλουν να κατακτήσουν.

Τα συγκεκριμένα άρθρα του site παρέχουν πάρα πολλούς τρόπους με τους οποίους οι άντρες θα μπορέσουν να βγουν από τη “γυάλα” τους και να καταλάβουν καλύτερα το γυναικείο φύλο.

Και το θέμα αυτού του άρθρου είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να αναλυθούν, και που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άντρες.

Για να καταλάβεις, το άρθρο απευθύνεται σε κάθε αρσενικό και είναι όχι μόνο σημαντικό αλλά και απαραίτητο για όλους τους άντρες εκεί έξω.

Ξεκίνα, όποιος και να’ σαι

Το σημερινό θέμα πρέπει να το γνωρίζεις οπωσδήποτε. Δεν μας αφορά σε καμία περίπτωση η οικονομική και η κοινωνική σου  κατάσταση.

Είτε ψάχνεις μία σοβαρή σχέση είτε θες περιστασιακές κατακτήσεις, είτε έχεις αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου είτε είσαι λίγο “χέστης” σχετικά με το φλερτ.

Όπως και όλα τα άρθρα στη σελίδα μας, το κείμενο δεν λέει παπάτζες και αερολογίες, αλλά σου παρουσιάζει μία σοβαρή λύση έτσι ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα το γυναικείο φύλο.

Μάθε τι ισχύει και τι όχι και σταμάτα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Έχουμε διάφορες εμπειρίες με άτομα που είχαν πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Έχουμε δει άλλα άτομα τα οποία μόνο με το χιούμορ τους μπορούσαν να ρίξουν τις γυναίκες. Και έχουμε δει και άτομα τα οποία δεν θα πήγαιναν να φλερτάρουν γυναίκες ακόμα και αν η γυναίκα έδειχνε πως τους θέλει τρελά.

Το βασικότερο λάθος

Όλα αυτά τα άτομα είχαν ένα κοινό μεταξύ τους. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να πετύχαιναν που και που με τις γυναίκες, όλοι έκαναν αυτό το βασικό λάθος.

Κανείς δεν είχε γυναίκες φίλες.

Με το που ακούς αυτή τη φράση σου έρχονται στο μυαλό όλες οι αποτυχίες σου, και το γνωστό σε όλους friendzone, ή αλλιώς φιλική ζώνη. Όταν μια γυναίκα, δηλαδή, δεν θέλει να σε δει ερωτικά και φυσικά σου λέει ότι θέλει να μείνετε φίλοι και να πηγαίνετε για ψώνια κάθε Σάββατο πρωί, πριν βγει για δείπνο με τον καινούριο της γκόμενο. 

Με την έννοια της γυναίκας ως φίλη δεν εννοούμε απαραίτητα αυτό. Εμείς γράφουμε αυτό το άρθρο για να σου δείξουμε ποιο είναι το λάθος που κάνεις με τον συγκεκριμένο όρο.

Σε μια παρέα αντρών, το μόνο πράγμα που κοιτάτε όλοι μαζί όταν βγείτε είναι να παίξετε τη μπάλα σας. Κακά τα ψέματα, αλλά μαζί με τον φίλο σου μπορείς να κανονίσεις έναν καφέ, μπορείς να μιλήσεις και λίγο στο τηλέφωνο, και γενικά να πείτε τα νέα σας κάποια άλλη στιγμή.

Όταν είναι Σάββατο βράδυ και έχεις βγει έξω ως ένας παρφουμαρισμένος και φρεσκοξυρισμένος ομορφάντρας (που λένε και τα Ημισκούμπρια), κοιτάς να βρεις τη γαζέλα και να κάνεις την επίθεση σου.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, όμως, γιατί βγαίνεις με άλλους έξι μαντράχαλους και δεν βάζεις μία γυναίκα στην παρέα όταν είναι να φλερτάρεις; 

Η απάντηση είναι η εξής: από την φύση μας, οι περισσότεροι δεν θα δώσουμε καθόλου σημασία σε γυναίκες που δεν μας αρέσουν.

Αυτό οδηγεί σε σκηνές Men in Black, όπου σκάνε όλοι οι μαντράχαλοι σε ένα κλαμπ και ακόμα και αν μία γυναίκα τύχει και βρει κάποιον γοητευτικό την παρέα, εκείνοι δεν θα της δώσουν σημασία.

Και σε καμία περίπτωση δεν λέμε να βρεις φίλες μόνο και μόνο για να την σέρνεις μαζί σου χωρίς να ανταλλάσετε κουβέντα. Η σημασία σ’ αυτό είναι να βρεις μία γυναίκα φίλη που θα έχει τα χαρακτηριστικά των θηλυκών που φλερτάρεις αλλά ταυτόχρονα εσύ να μην της την πέφτεις. 

Με πιο απλά λόγια, θα πρέπει να της συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεσαι και με τους φίλους σου.

Δεν συζητάμε καν για τις περιπτώσεις όπου θα σου πει να πάτε να φτιάξετε τα νύχια της ή να σου πει τη λίστα της με πρώην και νυν.  Οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να ξέρουν ότι ούτε θα είσαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης, αλλά ούτε θα είναι και οι μελλοντικές κοπέλες σου.

Όταν προσπαθείς να δεις αυτές τις γυναίκες ως μία ερωτική προοπτική για το μέλλον, αυτές θα καταλάβουν τι ακριβώς θέλεις και η σχέση μεταξύ σας θα γίνει άβολη.

Και θα πεις τώρα εσύ “καλά ρε φίλε, εγώ γιατί να θέλω μία γυναίκα που να είναι ο τύπος μου αλλά να μην μπορώ να τη δω ερωτικά;” 

Το ερώτημα είναι σωστό αλλά παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και εκατομμύρια γυναίκες που θα γουστάρεις, τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης στρατηγικής είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

Βουτιά με τους καρχαρίες

Το πρώτο και το κυριότερο είναι πως θα είσαι πιο ήρεμος όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε γυναίκες. Δε θα πηγαίνεις να μιλήσεις σε μία γυναίκα και θα είσαι λες και μπαίνεις να γράψεις πανελλήνιες.

Οι γυναίκες θέλουν να έρχονται σε επαφή με άντρες που έχουν την εμπειρία και ξέρουν τι να πουν και τι να κάνουν. 

Αυτό θα το πετύχεις μόνο αν μάθεις να είσαι άνετος με τις γυναίκες. Και μπορείς να το κάνεις αυτό με γυναίκες οι οποίες θα καταλάβουν ότι δεν προορίζονται για μελλοντικές σχέσεις μαζί σου.

Χωρίς να έχεις αυτή την εμπειρία, μια γυναίκα μπορεί να σε ξεφτιλίσει. Όχι και με την κυριολεκτική έννοια, αλλά με την έννοια του να σου δείξει πόσο άπειρος και αμαθής είσαι, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμφάνισης ή οικονομικής κατάστασης. 

Αν θες να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, θα πρέπει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που θα σου μαθαίνουν πράγματα για την οικονομική ανάπτυξη. Με τον ίδιο τρόπο, αν θες να “κουμαντάρεις” τις γυναίκες, θα πρέπει να εξασκείς τις κοινωνικές σου δεξιότητες με φίλες που δεν θα σε παρεξηγήσουν.

Ο μόνος τρόπος για να μην είσαι αμήχανος είναι να βρεις τον εαυτό σου ανάμεσα σε γυναίκες και αυτό θα γίνει μόνο όταν έχεις σοβαρές φίλες.

Συνέχισέ το, μάγκα μου

Το δεύτερο σημείο της σημερινής αναλύσης αφορά τον σωστό τρόπο να συνεχίσεις να φλερτάρεις, αφού μια γυναίκα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται. 

Οι πιο συχνές ερωτήσεις είναι οι εξής: πως θα μιλήσεις σε μία κοπέλα, ποια είναι η καλύτερη ατάκα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, και τι θα κάνεις για να πάρεις τον αριθμό της.

Κανείς δε σκέφτεται το μετά και αυτό είναι ένα από τα βασικότερα θέματα. 

Πόσες φορές έχεις ακούσει συζητήσεις να ξεκινάει με το “η πρώτη γνωριμία πήγε καλά και πήρα τον αριθμό της, αλλά μετά σταματήσαμε την επικοινωνία”.

Η απάντηση είναι άπειρες. 

Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι άντρες μπορεί να έχουν κάνει πάρα πολλές πρόβες για την πρώτη ομιλία με μια κοπέλα αλλά στη συνέχεια να μην ξέρουν τι να κάνουν. Να μην έχουν συνηθίσει να καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλει η γυναίκα.

Όταν δεν ξέρεις πως να αυτοσχεδιάσεις και τα μόνα “όπλα” που έχεις είναι ατάκες που έμαθες από διάφορους “γκουρού” του φλερτ, τότε δεν υπάρχει μέλλον – δεν θα μπορείς να συνεχίσεις την αλληλεπίδραση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είδες το παρακάτω βίντεο, καθώς εάν το είχες δει θα ήξερες πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας του να ανταποκρίνεσαι στην πίεση. Δες το βίντεο και δώσε βάση στον τελευταίο τρόπο που επισημάνουμε.

Ως πότε θα βασίζεσαι σε πράγματα που δεν έχουν αποτέλεσμα; Ο σωστός τρόπος για να μάθεις να αυτοσχεδιάζεις είναι με το να έχεις φίλες. 

Κάκως ή καλώς, το φλερτ δεν θα πρέπει να βασίζεται στην αποστήθιση φράσεων. Θα πρέπει να ξέρεις πως να προσεγγίσεις την κάθε κοπέλα διαφορετικά.

Πως να έχεις όντως μέλι

Για εμάς στην GentlemenOnly, το τρίτο είναι και το πιο σημαντικό γιατί βοηθάει όσους φοβούνται να μιλήσουν στην κοπέλα που τους αρέσει.

Όταν μία γυναίκα βλέπει άλλες γυναίκες γύρω από έναν άντρα, θέλει να δει περί τίνος πρόκειται. Θέλει να δει τι είναι αυτό που έλκει τις άλλες γυναίκες σε αυτόν τον άντρα – θέλει να δει αν εκείνος έχει όντως μέλι.

Αν σκάσεις σε βραδινή έξοδο με 9 κάγκουρες, οι πιθανότητες να έχεις θετικό αποτέλεσμα είναι μηδαμινές. 

Το φλερτ με άλλες γυναίκες γίνεται πιο εύκολο αν εκείνες "πείθονται" εξαρχής για την ελκυστικότητά σου.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο επειδή δεν θα ξεχωρίσει κανένας από τους 10 μαντράχαλους. Αλλά έχει να κάνει και με τα στάνταρ της γυναίκας, η οποία θα νομίζει πως δεν έχεις αυτό το “κάτι”, που αν το είχες θα περιτριγυριζόσουν από γυναικείες παρουσίες, όπως ο φίλος στην παραπάνω φωτογραφία. 

Συνοπτικά, το να έχεις στην παρέα περισσότερα θηλυκά σημαίνει ότι θα βρεις έναν τρόπο να αποφύγεις τη ρομποτική προσέγγιση στο φλερτ. Ούτε θα χρειαστεί να ψάχνεις για αστείες ατάκες πριν βγείτε ούτε να ρωτήσεις τους “γκουρού” τι λένε στις γυναίκες και παίρνουν 1 insta μετά από 99 άκυρα, ούτε καν να έχεις στο μυαλό σου ποιο είναι το σωστό και το λάθος πράγμα να πεις όταν φλερτάρεις. 

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι να δουν έναν άντρα που τις βλέπει ως ανθρώπους και έχει μάθει να προσαρμόζεται στις διαφορετικές καταστάσεις. Η ερωτική σου ζωή δεν είναι μαθηματικά. 

Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο το οποίο σου μαθαίνει πως να είσαι φυσιολογικά χαλαρός και πως να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες.

Μπορεί να έχεις κάνει μια συλλογή με τις καλύτερες ατάκες όλων των εποχών από το ίντερνετ, αλλά καμια γυναίκα δεν θέλει να δει τον Ρόμποκοπ να την φλερτάρει. Καμια γυναίκα δεν θέλει να δει ένα μπακούρι, ο οποίος έχει πει την ίδια ατάκα σε άλλες 35 και το μόνο που έχει καταφέρει είναι ένα αμήχανο γελάκι από τη μεριά τους.

Το σωστό φλερτ επιτυγχάνεται μόνο με μία συνεχή προσαρμογή και με το να είσαι άνετος ανάμεσα σε γυναίκες.

Με αυτόν τον τρόπο, όσα προβλήματα έχεις στην επικοινωνία σου θα ανιχνευτούν όσο μιλάς με τις φίλες σου. Και όταν τελικά έρθει η ώρα να φλερτάρεις μια γυναίκα που γουστάρεις, τότε θα ξέρεις τι να κάνεις.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter