Πώς να γνωρίσεις και να προσεγγίσεις γυναίκες στο εξωτερικό

Πως να Γνωρίσεις και να Προσεγγίσεις Γυναίκες στο Εξωτερικό

Κάποιοι από εμάς εδώ στην παρέα των GentlemenOnly είχαν την τύχη να ζήσουν σε διαφορετικές χώρες του εξωτερικού. Ακόμα περισσότεροι από εμάς έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν σε πολλές και διαφορετικές χώρες. Όλες μας αυτές οι περιπέτειες μας έχουν προσφέρει αρκετούς νέους φίλους και φίλες, επαγγελματικές ευκαιρίες και μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης.

Αυτή η αίσθηση προέρχεται κυρίως από τις ευκαιρίες που είχαμε να βγούμε και να γνωρίσουμε καινούργιες γυναίκες. Για εμάς είναι μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία να βρισκόμαστε στο εξωτερικό και να γνωρίζουμε νέους πολιτισμούς. Επίσης μας γεμίζει με καινούργιες ιστορίες για να διηγούμαστε και αξέχαστες εμπειρίες.

Μια φιλική προειδοποίηση: το να γνωρίζεις και να βγαίνεις με γυναίκες στο εξωτερικό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο κάποιοι μπορεί να νομίζουν. Θα πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να κάνεις μια αλλαγή σχεδίου, να είσαι υπομονετικός και κάποιες φορές να αυτοσχεδιάζεις κάνοντας πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Αν καταφέρεις όμως να τα κάνεις όλα αυτά σωστά, τότε ετοιμάσου να αποκτήσεις πολλές και καταπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Εδώ θα βρεις συμπτιγμένα όλα αυτά που εμείς θεωρούμε βασικά για να ξεκινήσεις και εσύ με σωστές βάσεις τις περιπέτειές σου. Είτε θες να μετακομίσεις σε μια ξένη χώρα, είτε απλώς θες να ταξιδέψεις στο κόσμο , αυτές οι συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες για να έχεις επιτυχία στην αναζήτηση και στις γνωριμιες με γυναικες.

Δώσε στον εαυτό σου το πλεονέκτημα της σωστής τοποθεσίας

Είναι φθηνότερο να ζεις σε πολλές ξένες χώρες απ’ ότι το να ζεις στην Ελλάδα. Δηλαδή το κόστος ζωης, με ότι αυτό συνεπάγεται (σπιτι, αμαξι, παγια εξοδα, κ.λ.π.), είναι πολύ μικρότερο απ’ ότι στην Ελλάδα. Για παράδειγμα σε πολλές χώρες των βαλκανίων είναι πόλυ φθηνότερο να νοικιάσεις ένα σπίτι σε μια καλή περιοχή απ’ ότι το να εχεις στην Αθήνα ένα σπίτι στο Κολωνάκι. Έτσι διαλέγοντας μια χώρα με χαμηλότερο κόστος ζωής μπορεις να δώσεις ένα χαμηλότερο ενοίκιο, απ’ ότι δίνεις στην Ελλάδα, και να μείνεις σε μια από τις καλύτερες και κεντρικότερες περιοχες της πολης.

Η επιλογή όμως θα πρέπει να είναι στρατηγική. Διάλεξε ένα μέρος στο οποίο έχει πολλά μαγαζιά για να βγεις και έχει και αρκετό κόσμο να συναντήσεις. Περιοχές με πολλα εστιατόρια, μπαρ, clubs και γενικότερα έντονη νυχτερινή ζωή είναι ότι πρέπει. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ευκολότερη την γνωριμία σου με γυναίκες αλλά και την μετάβαση, με μια νέα σου γνωριμία, από το μαγαζί στο σπίτι σου. Οι γυναίκες είναι πιο εύκολο να σε ακολουθήσουν στο σπίτι σου αν αυτό βρίσκεται σε κάποιο κεντρικό σημείο και κοντα στο σημείο που γνωριστήκατε, παρά σε κάποιο απομονωμένο προάστιο ή πολύ μακριά από το σημείο γνωριμίας.

 Έχοντας στο νου σου όλα τα προαναφερθέντα μπορείς να καταλάβεις πως το πλεονέκτημα της σωστής τοποθεσίας για την διαμονή σου μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μην ξεχνάς τις οnline εφαρμογές

Το Tinder ή ακόμα και τα social media χρησιμοποιούνται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.  Διάφορες εφαρμογές online dating, όπως το Tinder, είναι ιδανικές για να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους σε ένα περιβάλλον αγνώστων σε μια ξένη χώρα. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το ψάξιμό σου πριν φτάσεις στη χώρα και να κλείσεις τα πρώτα σου ραντεβού για τις μέρες που θα βρίσκεσαι εκει. Στο προτείνουμε αυτό ειδικά για τα ταξίδια που σκοπεύεις να μείνεις σε μια χώρα ή μια πόλη για λίγες ημέρες.

Πρόσεξε μην το παρακάνεις όμως. Μην φας όλο σου τον χρόνο στο κινητό ψάχνοντας να γνωρίσεις κόσμο και γυναίκες. Εμείς στο προτείνουμε και αυτό ως μια ακόμα εναλλακτική λύση και όχι ως την μόνη ή την βασική.

Μάθε τα βασικά της τοπικής γλώσσας

Με το να μάθεις κάποιες βασικές εκφράσεις στην τοπική γλώσσα θα δώσεις στον εαυτό σου ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, σε σχέση με τους υπόλοιπους τουρίστες. Θα δείξεις στους ντόπιους ότι πραγματικά νοιάζεσαι για την χώρα τους και τον πολιτισμό τους και ξόδεψες χρόνο ώστε να μάθεις κάποια βασικά από την γλώσσα. Ακόμα και μόνο λίγες λέξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν σε σένα το πλεονέκτημα μιας πολύ καλής πρώτης εντύπωσης. Σε πάρα πολλές χώρες οι γυναίκες χαίρονται όταν προσπαθείς να μιλήσεις την γλώσσα τους, ακόμα και αν αυτά που λες είναι τα πολύ βασικα και αυτά σπαστά.

Μερικές φράσεις που μπορεί να χρειαστεί να μεταφράσεις στην τοπική γλώσσα είναι:

Τι κάνεις; Πώς σε λένε; Με τι ασχολείσαι; Μιλάς αγγλικά; Σε ποιό μέρος της πόλης μένεις; Έχω έρθει εδώ για λίγες μέρες. Είμαι από την Ελλάδα. Μ’ αρέσουν τα μάτια σου, τα μαλλιά σου κ.λ.π.

Το καλύτερο απ’ όλα και αγαπημένο πολλών από εμάς είναι να μάθεις μια φράση που θα την κάνει να γελάσει και να σε ακολουθήσει στο σπίτι σου. Μια μικρή αστεία φράση που στην τελική μπορεί να σε μάθει κάποιος από’ τους ντόπιους φιλους που έχεις ήδη κάνει στην πόλη.

Ειδικά οι γυναίκες τρελαίνονται για άντρες που δείχνουν ενδιαφέρον για την χώρα τους και τον πολιτισμο της χώρας τους. Πολύ συχνά θα προσφερθούν οι ίδιες να γίνουν οι προσωπικές σου ξεναγοί, να σου δείξουν τα αξιοθέατα και να σου μάθουν την γλώσσα τους καλύτερα. Άλλωστε οι γείτονές μας οι Ιταλοι λένε πως οι ξένες γλώσσες μαθαίνονται στο κρεβάτι. Κάτι θα ξέρουν.

Προσπάθησε να διακρίνεις τις πολιτισμικές διαφορές

Οι γνωριμίες και το φλερτ είναι πολύ διαφορετικό από χώρα σε χώρα. Τα ιδιαίτερα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που τις διακρίνουν παίζουν τεράστιο ρόλο στο φλερτ και τις γνωριμίες με τις γυναίκες. Αν δεν λάβεις υπόψη σου όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θα νιώθεις σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Για παράδειγμα υπάρχουν χώρες που οι γυναίκες είναι πολύ όμορφες και ανοιχτές στις νέες  γνωριμίες , αλλά λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κοινωνίας που ζουν δεν θα σε ακολουθήσουν στο σπίτι σου από το πρώτο ραντεβού. Αν στις συγκεκριμένες χώρες συναντήσεις γυναίκες που επιμένουν να πάτε σπίτι σου θα πρέπει να σκεφτείς αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την επιμονή. Ακόμα και μια απάτη ή κάποια κομπίνα για να σε κλέψουν.

Αν βρεθείς σε μια τέτοια χώρα θα πρέπει όπως είπαμε να προσαρμόσεις το σχέδιο δράσης σου. Οι εξωστρεφείς γυναίκες που θα γνωρίσεις θα είναι σίγουρα πρόθυμες να σου δώσουν το κινητό τους ή κάποιο άλλο στοιχείο επικοινωνίας και θα μπορέσεις έτσι να κανονίσεις μαζί τους τα επόμενα ραντεβού σας. Αν δεν έχεις λάβει υπόψη σου αυτές τις λεπτομέρειες και επιμένεις να πάτε σπίτι σου από την πρώτη γνωριμία σας θα χάσεις ίσως την ευκαιρία. Αν ήσουν λίγο πιο υπομονετικός ίσως θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία αν είχες ακολουθήσει την τακτική των πολλών ραντεβού.

Υπάρχουν χώρες στις οποίες εμείς οι ευρωπαίοι έχουμε το πλεονέκτημα. Συνήθως σε χώρες της Ασίας οι γυναίκες είναι εξαιρετικά πρόθυμες να ακολουθήσουν έναν ευρωπαίο τουρίστα σε κάποιο ραντεβού ή ακόμα να πάνε και σπίτι του από την πρώτη τους γνωριμία. Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζονται βέβαια από εσένα να καθοδηγήσεις την συζήτηση και την ίδια την κοπέλα με τον σωστό τρόπο.

TIP: Συνήθως όσο πιο καλά μιλάνε αγγλικά οι γυναίκες στο εξωτερικό τόσο λιγότερο συντηρητικές είναι στον τρόπο ζωής τους και στις επιλογές τους.

Υπάρχουν και χώρες στις οποίες μπορεί όμως να έχουμε το μειονέκτημα λόγω της καταγωγής μας. Η οικονομική κρίση στην χώρα μας έχει αφήσει μια πολύ κακή εικόνα για εμάς τους Έλληνες στην Ευρώπη. Έτσι μια κοπέλα η οποία έχει στο μυαλό της όλα αυτά τα αρνητικά στερεότυπα για τους Έλληνες, ίσως να είναι απρόθυμη ακόμα και να σε γνωρίσει. Δεν θα έχει σίγουρα και την υπομονή να μιλήσει μαζί σου ή να βγει μαζί σου κάποιο ραντεβού. Το κλειδί σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι να καταρρίψεις τα στερεότυπα. Θα πρέπει μέσα από τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου να της δείξεις πως εσύ είσαι διαφορετικός.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι σε όλες τις χώρες εύκολα τα πράγματα για όλους. Η καταγωγή μας και η άποψη των κατοίκων μιας χώρας για εμάς μπορούν να επηρεάσουν πολύ τις επιτυχίες μας. Μια χώρα στην οποία μπορεί να έχουμε το πλεονέκτημα λόγω της καταγωγής μας ίσως μας φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά άκοπα. Μπορεί σε κάποια άλλη χώρα αυτό να γίνει το μεγαλύτερο μειονέκτημά μας και να χρειαζόμαστε τεράστια προσπάθεια για να καταφέρουμε να επιτύχουμε.

Παρατήρησε τους ντόπιους και μάθε από αυτούς

Όπως είδαμε οι πολιτισμικές διαφορές παίζουν τεράστιο ρόλο. Ένας τρόπος για να αντιληφθούμε αυτές τις διαφορές είναι να παρατηρήσουμε την συμπεριφορά των ντόπιων κατοίκων. Η γνωριμία μας με άλλους ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα στη χώρα στην οποία βρισκόμαστε, θα μας βοηθήσει να μάθουμε γρηγορότερα τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κάτι πολύ απλό όσο το να παρατηρείς την συμπεριφορά επιτυχημένων ανδρών και τον τρόπο που προσεγγίζουν τις γυναίκες θα κάνει την διαφορά. Ποιοί είναι οι επιτυχημένοι; Μα φυσικά αυτοί που περιτριγυρίζονται από πολλές γυναίκες. Παρατήρησέ τους και αναρωτήσου. Γιατί το κάνει αυτό; Πέτυχε αυτό που μόλις έκανε; Τι διαφορετικό έχει το στυλ των ανδρών εδώ από το στυλ μας στην Ελλάδα; Όλα αυτά πώς μπορούν να μου φανούν εμένα χρήσιμα για να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Υπάρχουν χώρες που το να προσεγγίσεις γυναίκα στο δρόμο θεωρείται κοινωνικά μη αποδεκτό. Όσοι επιλέγουν αυτή την στρατηγική αποτυγχάνουν. Αντίθετα όσοι επιλέξουν να κοινωνικοποιηθούν και να φτιάξουν έναν μικρο κύκλο από ντόπιους κατοίκους θα ανταμειφθούν με ένα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Φυσικά η επιλογή κατάλληλης στρατηγικής και τα επακόλουθα καλά αποτελέσματα αυξάνουν κατακόρυφα και την αυτοπεποίθηση σου η οποία σε βοήθα να αυξήσεις κι άλλο τις επιτυχίες σου.

Δεν είναι μόνο όμως τα μεγάλα και τρανταχτά πράγματα όπως μια στρατηγική προσέγγισης ή ο τρόπος που θα επιλέξεις να κοινωνικοποιηθείς. Υπάρχουν και οι μικρές λεπτομέρειες που θα πρέπει να παρατηρήσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γειτονική μας Βουλγαρία. Εκεί ένα καταφατικό κούνημα κεφαλιού προς τα κάτω σημαίνει ΟΧΙ, άρνηση δηλαδή. Στον αντίποδα στην χώρα μας αντανακλά κατάφαση και συναίνεση. Σκεφτείτε πόσο άβολο θα ήταν και τι θα σκεφτόταν μια γυναίκα αν εσείς μπερδεύετε το όχι της για ναι.

 Έχεις ακολουθήσει τις συμβουλές μας και έχεις μάθει σε άπταιστα βουλγάρικα το ‘’θέλεις να χορεψουμε;’’. Πλησιαζεις την ρωτάς και αυτή κουνά το κεφάλι καταφατικα εννοώντας ΟΧΙ. Εσύ καταλαβαίνεις ωραία θέλει η κοπέλα και γίνεσαι αμέσως επιθετικός και την τραβάς προς το μέρος σου. Ποσο θα της αρέσει αυτό; Τι πιθανοτητες εχεις να την γνωρισεις και τι πιθανοτητες εχεις να γίνεις ρεζιλι;

Εν τέλει βλέπουμε πως κάθε χώρα είναι διαφορετική. Το μυστικό είναι να το γνωρίζεις αυτό και να προσπαθείς να προσαρμοστείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν το παιχνίδι στο εξωτερικό πιο εύκολο απ’ ότι στην χώρα μας και δεν αφιερώνουν τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστούν . Αυτό φανερωνεταί και στ’ αποτελέσματά τους που είναι όπως η προετοιμασία τους, ανύπαρκτα.

Οι βασικοί κανόνες ισχύουν πάντα και παντού

Παρά τις όποιες μικροδιαφορές στα πολιτισμικά χαρακτηριστικά ή στις συνήθειες των ανθρώπων σε ξένες χώρες, οι βασικές αρχές του παιχνιδιου που ονομάζουμε φλερτ παραμένουν πάντα και παντού οι ίδιες. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έλκονται από κυρίαρχους άντρες, που ξέρουν να ηγηθούν και να πάρουν αυτό που θέλουν. Τα βασικά θα σου χρειαστούν στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ανέλαβε δράση αμεσα και ξεκίνα να τα βελτιώνεις..

Όλα όσα είπαμε μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την επιτυχία σου με τις γυναίκες σε χώρες του εξωτερικού. Ταξίδεψε, πέρνα όμορφες στιγμές και γέμισε τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες με ιστορίες από ενδιαφέρουσες και όμορφες γυναίκες.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter