Το magic pill που θα σε κάνει AKATANIKHTO

Limitless

Φίλε της παρέας μας, αν είσαι μαζί μας για κάποιον καιρό σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλές τεχνικές για να ρίξεις μια γυναίκα. Το social proof, το preselection και το kino είναι μόνο μερικά από αυτά. Ποιο είναι όμως το magic pill, το μαγικό χαπάκι που θα σε κάνει ακατανίκητο τόσο στις γυναίκες όσο και σε όλους τους τομείς της ζωής σου;

Η απάντηση είναι ότι τέτοιο μαγικό χαπάκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να ρίξεις μια γυναίκα, και ακόμα περισσότεροι για να σε κάνουν τον γυναικοκατακτητή που πάντα ονειρευόσουν. Οι τρόποι αυτοί όμως λειτουργούν πάντοτε συνδυαστικά, και έχουν ως σκοπό να σε κάνουν πρώτα καλύτερο άνθρωπο και μετά καλύτερο άντρα.

Το pu δεν είναι μια σειρά από απρόσωπες τεχνικές και μεθόδους, ούτε ένας τρόπος για να ξεγελάσεις τις γυναίκες και να τις “τυλίξεις” ώστε να κάνουν σεξ μαζί σου. Είναι τρόπος ζωής και αντιμετώπισης των καταστάσεων. Το συχνότερο και το πιο επιζήμιο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες που ξεκινάνε να ασχοληθούν με την τέχνη του pu, είναι ότι ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ η οποία θα κάνει τις γυναίκες να πέφτουν σαν ξερές! Παλεύουν με τις μεθόδους και τις διάφορες ατάκες, καταλήγοντας να είναι αφύσικοι και περίεργοι όταν μιλούν στις κοπελίτσες. Το χειρότερο είναι ότι χάνουν την ουσία των πραγμάτων.

Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά. Πολλοί υποστηριχτές των ξερών ατάκων και μεθόδων προφασίζονται ότι αυτά που κάνουν δουλεύουν. Εμείς, επειδή ασχολούμαστε πολλά χρόνια με την τέχνη του pu και έχουμε δοκιμάσει και τις δυο πλευρές, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής: οι ξερές αυτοματοποιημένες ατάκες του pu δουλεύουν, αλλά τα αποτελέσματά τους κρατάνε μόνο για λίγο. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί ο μέσος gentlemenonly είναι ότι η γυναίκα είναι ένα πανέξυπνο πλάσμα, πολύ ανώτερο σε κοινωνική ευφυΐα απ’ το 95% των αντρών, και ακόμα και αν τσιμπήσει στην αρχή (αν και μια σοβαρή και αξιόλογη γυναίκα ποτέ δεν θα “τσιμπούσε” με τέτοιες τεχνικές), δεν μπορείς να την ξεγελάς για πάντα με φθηνές ατάκες και κολπάκια. Μετά από κάποιο διάστημα θα θέλει να δει ποιος πραγματικά είσαι, και αν αυτό δεν της αρέσει, θα φύγει.

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι την παρουσιάζουν μερικές ιστοσελίδες pu, και το ξέρεις κι εσύ φίλε μου, που μας διαβάζεις συχνά και βλέπεις τα αποτελέσματά σου να έρχονται στην πράξη. Η ζωή δεν ξεγελιέται από εύκολες και γρήγορες λύσεις. Αναλογίσου το παρελθόν σου. Κάθε φορά που ήθελες να πετύχεις κάτι σημαντικό, περνούσες μέσα από διάφορες αντιξοότητες με τις οποίες έπρεπε να παλέψεις για να βγεις νικητής. Επομένως, μην χάνεις την σωστή οπτική γωνία. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. Για να γίνεις καλύτερος άντρας και να έχεις τις επιτυχίες που θες όχι μόνο στο σεξ αλλά και σε όλους τους τομείς, θα πρέπει να περάσεις από πολλά σκαμπανεβάσματα και νικήσεις πολλές μάχες.

Εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να σε βοηθήσουμε να μην περάσεις αυτόν τον δύσκολο δρόμο μόνος σου. Το inbox μας είναι πάντο ανοιχτά για επικοινωνία και εμείς είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σου ερώτηση. Έχουμε τα απαραίτητα βιβλία να σου δώσουμε, τα οποία θα τα χρειαστείς για να μάθεις τα επιστημονικά φαινόμενα που εφαρμόζονται στην ζωή και φυσικά στην γυναικεία ψυχολογία.

Μπορείς να τα καταφέρεις. Οι πετυχημένοι συνάνθρωποι σου σου εγγυώνται την επιτυχία σου γιατί πέρασαν απ’ τον ίδιο δρόμο, άντεξαν, και πέτυχαν.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter