Τι προδίδει ότι είσαι αγχωμένος

Anxious Man

Όταν φλερτάρεις, το πιο σημαντικό πράγμα για σένα είναι να είσαι ήρεμος και να μπορείς να αντιδράσεις με τον κατάλληλο τρόπο σε οτιδήποτε σου λέει. Τι γίνεται όμως όταν αγχώνεσαι υποσυνείδητα;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις ποια είναι τα σημάδια που προδίδουν σε μια γυναίκα ότι είσαι αγχωμένος.

Οι γυναίκες, όπως και όλοι οι άνθρωποι, υποσυνείδητα συνειδητοποιούν αμέτρητα πράγματα για σένα, όπως για παράδειγμα το αν είσαι ήρεμος ή αγχωμένος. Αν μια κοπέλα αντιληφθεί ότι είσαι αγχωμένος όταν της μιλάς ενδέχεται να ξενερώσει, να σκεφτεί ότι είσαι δειλός, ή άπειρος με τις γυναίκες.

Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι σε πολλές περιπτώσεις, ο οργανισμός βρίσκεται κάτω από πίεση και άγχος χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε. Πειράματα έχουν δείξει ότι ακόμα και σε στιγμές χαλάρωσης, όπως όταν είσαι με τους φίλους σου για καφέ ή με την κοπέλα σου για ταινία, ενδέχεται υποσυνείδητα να είσαι αγχωμένος.

Η επιστημονική προσέγγιση.

Το φαινόμενου του έντονου άγχους και στρες οι επιστήμονες το αποκαλούν fff. Πρόκειται για τα αρχικά των freeze, flight or flight. Οι όροι αυτοί ανταποκρίνονται στο ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε όταν βρίσκεται μπροστά σε έναν κίνδυνο να αντιδράει είτε παγώνοντας και μένοντας ακίνητος, είτε τρέχοντας για να ξεφύγει, είτε παλεύοντας.

Τα σημάδια του fff – Τι είναι αυτό που σε προδίδει.

Παρακάτω ακολουθούν τα σημάδια που προδίδουν σε μια γυναίκα ότι είσαι αγχωμένος. Σου θυμίζουμε, στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση και θάρρος, γι’ αυτό το άγχος λειτουργεί εναντίον σου.

Νο1: Ιδρώνεις.

Όταν αγχώνεσαι το σώμα σου εκκρίνει ιδρώτα. Ο ιδρώτα σου μπορεί να φανεί όχι μόνο στις μασχάλες, αλλά και στο κεφάλι και τα χέρια σου. Πρόσεχε, γιατί αν τα χέρια σου είναι ιδρωμένα όταν συστήνεσαι σε μια γυναίκα, το πιθανότερο είναι να σκεφτεί ότι είσαι αγχωμένος που την γνωρίζεις.

Νο2: Δεν σκέφτεσαι λογικά.

Όταν βρίσκεσαι σε fff, το σώμα σου νιώθει ότι του επιτίθενται, και απενεργοποιεί κάποιες λειτουργίες του προκειμένου να ενισχύσει αυτές που χρειάζεται για να αμυνθεί. Ένα απ’ τα πρώτα πράγματα που απενεργοποιεί είναι το frontal lobe, το μέρος δηλαδή του εγκεφάλου σου με το οποίο σκέφτεσαι λογικά. Το χρησιμοποιείς είτε για να λύσεις μαθηματικές ασκήσεις και άλλα περίπλοκα προβλήματα, είτε για να σκεφτείς το πως θα απαντήσεις σε κάποιον, και ειδικάστην γυναίκα που φλερτάρεις. Αν αγχωθείς, η λογική σου σκέψη θα σταματήσει να λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τα λόγια σου ή να μην της δίνεις χαζές απαντήσεις.

Νο3: Επιταχύνονται οι παλμοί της καρδιάς σου.

Όταν βρίσκεσαι σε fff η καρδιά σου χτυπάει πολύ πιο γρήγορα απ’ το κανονικό. Αυτή η ταχυπαλμία που σε έπιανε όταν ήσουν μικρός και είχες κάνει μια ζημιά, ή την πρώτη φορά που επρόκειτο να μιλήσεις σε κοπέλα όταν ήσουν 15, ήταν ένδειξη του άγχους που είχες.

Όταν μιλάς με μια γυναίκα προσπάθησε να είσαι χαλαρός και να μην αγχώνεσαι, γιατί ο οργανισμός σου σε προδίδει. Η γυναίκα πρέπει να βλέπει από σένα ότι είσαι ψύχραιμος, και πάνω απ’ όλα ότι δεν έχει επιρροή πάνω σου, δεν σε αγχώνει και δεν σε κάνει νευρικό.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter