Το Χαμόγελο στο Φλερτ

Smiling

Παρακάτω ακολουθεί η μεγαλύτερη αλήθεια για το τι πραγματικά γοητεύει μια γυναίκα.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο συχνά χαμογελάς; Βγαίνετε έξω με την παρέα σου. Είσαι χαμογελαστός ή θυμίζεις την Μεγάλη Παρασκευή; Παρότι το χαμόγελό μας αποτελεί ένα ισχυρότατο όπλο στο ερωτικό μας παιχνίδι με τις γυναίκες, οι περισσότεροι από εμάς δεν το συμπεριλαμβάνουμε στις καθημερινές μας εκφράσεις. Αντίθετα, επιδιώκουμε να είμαστε ανέκφραστοι, γεγονός που κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα που βγάζουμε έξω κόσμο.

Το σύνδρομο του αγέλαστου άντρα έχει τις ρίζες του στις θρυλικές και αξεπέραστες ταινίες του Hollywood. Ο άλλοτε χαμογελαστός ήρωας του ’60 έχει πλέον αντικατασταθεί από τον σκληρό και αλύγιστο ήρωα του 21ου αιώνα. Το πρότυπο άντρα που προβάλουν οι σύγχρονες ταινίες είναι αυτό που σχεδόν πρώτος ξεκίνησε ο μαχητικός James Bond: Σκληρός, αλύγιστος, άκαμπτος, και ταυτόχρονα με τεράστια επιρροή στις γυναίκες. Ελάχιστα ανθρώπινος, θα λέγαμε, καθώς οι σφαίρες περνάνε και δεν αγγίζουν. Το ίδιο μοτίβο ήρωα ακολουθούν και όλες οι σύγχρονες ταινίες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση στα αρσενικά που τους παρακολουθούν ότι “έτσι είναι ο σωστός άντρας”.

Ως αποτέλεσμα, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι άντρες προσπαθούν να το παίζουν σκληροί και αλύγιστοι, γιατί πιστεύουν ότι αυτό ελκύει τις γυναίκες. Οι προσπάθειες όμως αυτές έχουν μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο άντρας που κάθεται στο μπαρ ή στην καφετέρια και κοιτάει με αυτό το δήθεν αγέρωχο και ψαρωτικό βλέμμα προκαλεί μάλλον γέλιο στο αντίθετο φύλο παρά έλξη.

Το πρόβλημα με την τακτική του James Bond είναι ότι οι γυναίκες, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, είναι κοινωνικά έξυπνες, και καταλαβαίνουν απ’ την πρώτη κιόλας ματιά ποιος το παίζει άντρας και ποιος πραγματικά είναι άντρας. Οι πιο συνηθισμένες αντιδράσεις των γυναικών σε τέτοιους άντρες, οι οποίοι προσπαθούν να δείχνουν σκληροί είναι η απαξίωση και η περιφρόνηση, ή ακόμα και το γέλιο.

Ο άντρας που θέλει μια γυναίκα είναι ο χαμογελαστός. Αυτός που δεν φοβάται να δείξει ότι είναι άνθρωπος και χαμογελάει, και δεν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μια μάσκα. Το χαμόγελο, αντίθετα με τις πεποιθήσεις του κοινωνικού μας προγραμματισμού, δεν είναι αδυναμία. Αντίθετα, είναι μεγάλη δύναμη. Φανερώνει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και θετικότητα, χαρακτηριστικά που ελκύουν αμέσως μια γυναίκα.

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν άντρα με δυναμικό χαμόγελο. Ακόμα και την μεγαλύτερη βλακεία να της πεις, χαμογέλασε της και την έχεις κερδίσει. Μπες στο κλαμπ και χαμογέλα σε όποια γυναίκα κοιτάξεις. Φρόντισε το χαμόγελό σου να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και όχι την απεγνωσμένη ανάγκη σου να σε προσέξουν. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να το εξασκήσεις και στον καθρέφτη.

Όλοι εκτιμάνε έναν άνθρωπο που χαμογελάει. Μην διστάσεις να χαμογελάς παντού, σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Ακόμα και στην σερβιτόρα ή στον περιπτερά. Εκτός του ότι φτιάχνεις την ημέρα των ανθρώπων γύρω σου και τους κάνεις να σε συμπαθήσουν, οι καλύτεροι διάλογοι με γυναίκες ξεκινούν με ένα χαμόγελο. 🙂

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter