4 τρόποι για να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση όταν φλερτάρεις

4 Τρόποι για να Δείχνεις ότι έχεις Αυτοπεποίθηση όταν Φλερτάρεις

Η διάσημη φράση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» από τη γνωστή διαφήμιση τσίχλας ταιριάζει τέλεια και στον τρόπο που φλερτάρουμε τις γυναίκες. Όπως έχουμε ξαναπεί το τι λες με το στόμα σου θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτό που λέει και το υπόλοιπο σώμα σου, δηλαδή η γλώσσα του σώματός σου. Ευτυχώς όμως το να δείχνεις αυτοπεποίθηση, μπορεί να χρειάζεται λίγη προσπάθεια, αλλα με την εξάσκηση μπορεί να γίνει μέρος της πραγματικότητάς σου.

Δούλεψε τα τέσσερα παρακάτω σημεία και θα δεις μεγάλη διαφορά στις αντιδράσεις των γυναικών με τις οποίες αλληλεπιδράς καθημερινά.

1. Δείξε το ζεστό σου χαμόγελο

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση από ένα ειλικρινές και ζεστό χαμόγελο. Διαχέει στο χώρο την θετική σου ενέργεια, δείχνει ότι δεν έχεις απειλητική διάθεση και τονίζει ότι είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Είναι ενοχλητικό να υπάρχουν ακόμα άντρες που πλησιάζουν τις γυναίκες για να τις φλερτάρουν και είναι ανέκφραστοι ή έχουν σοβαρό ύφος τύπου James Bond. Μια κοπέλα θέλει να είναι με έναν άνδρα με τον οποίο μπορεί να περνάει ευχάριστα. Δεν μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει την στιγμή αν εσύ είσαι σφιγμένος και αγχωμένος. Πώς περιμένεις να σε θεωρήσει ευχάριστο άνθρωπο αν δεν χαμογελάς.

2. Χρησιμοποίησε την οπτική επαφή και το βλέμμα

Οι άντρες με αυτοπεποίθηση μπορούν να κρατήσουν μια έντονη οπτική επαφή με μια γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν κοιτάς συνεχώς κάτω ή κοιτάς γύρω γύρω χωρίς να έχεις στόχο και το βλέμμα σου είναι γεμάτο άγχος, θα κάνεις και τις γυναίκες να αισθάνονται άβολα. Να είσαι αφοπλιστικά ειλικρινής και να μεταδίδεις το ενδιαφέρον σου για μια γυναίκα μέσα από το δυνατο σου βλέμμα και την οπτική επαφή σου μαζί της. Θα σε θεωρήσει έμπιστο και πολύ ενδιαφέρον τύπο αν καταφέρεις να το κάνεις.

Βάλε στον εαυτό σου μια πρόκληση. Να κοιτάς στα μάτια τους ανθρώπους συχνότερα μέσα στην ημέρα. Πολύ σύντομα θα καταλάβεις πως να κάνεις το ίδιο και με τις γυναίκες δεν είναι και τόσο δύσκολο.

3. Δημιούργησε μια καθαρή και δυναμική φωνή

Μην βιάζεσαι και μίλα αργά. Σχεδόν όλοι μιλάνε πολύ γρήγορα και πιστεύουν ότι αν δεν μιλάνε πολύ γρήγορα η κοπέλα θα βαρεθεί. Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Καμία κοπέλα δεν θα μπορέσει να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί σου αν δεν μπορεί να καταλάβει τι λες. Μίλα για τους στόχους σου, αυτό θα της κρατήσει το ενδιαφέρον και θα κρύψει την όποια αμηχανία μπορεί να νιώθεις.

Θα πρέπει να μάθεις να μιλάς βγάζοντας τον αέρα από το διάφραγμά σου και όχι απλώς χρησιμοποιώντας τον αέρα που βγαίνει από τον λαιμό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια βαθιά, ισχυρή και θελκτική για τις γυναίκες φωνή. Ξεκίνα με μερικές ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής. Θα σου πάρει μερικές μέρες να το συνηθίσεις. Μόλις όμως εξασκηθείς στο να χρησιμοποιείς τους σωστούς μύες για την αναπνοή σου η πραγματική σου φωνή θα έρθει στην επιφάνεια. Μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις αναπνοής παντού, ακόμα και στο αμάξι σου καθώς πηγαίνεις στη δουλειά σου.

4. Δείξε την αυτοπεποίθησή σου μέσω της γλώσσας του σώματος

Έξω οι ώμοι, μην καμπουριάζεις και κράτα ψηλά το κεφάλι, όπως μας μάθαιναν και στο στρατό. Κινήσου με ηρεμία και χάρη μέσα στο χώρο. Αυτό σημαίνει λιγότερες απότομες και νευρικές κινήσεις και όχι ανούσια μπρος πίσω όλη την ώρα.

Όταν έχεις ανοιχτή γλώσσα σώματος δείχνεις φιλικός, γι αυτό μην φοβάσαι να χρησιμοποιείς τα χέρια σου όταν μιλάς. Οι περιγραφικές κινήσεις και οι χειρονομίες κατά την διάρκεια μιας συζήτησης κάνουν τα όσα λες να δείχνουν πιο ενδιαφέροντα, δείχνουν οτι παθιάζεσαι με το θέμα της συζήτησης  και ότι είσαι ευχάριστος άνθρωπος. Επίσης αν χρησιμοποιείς τα χέρια ως προέκταση των όσων λες θα φαίνεται και πιο φυσιολογικό να αγγίζεις στους ώμους ή στην πλάτη μια κοπέλα καθώς της μιλάς. Πρόσεξε όμως να την αγγίζεις σε σημεία που είναι κοινωνικά επιτρεπτά. Εν ολίγοις μην αρχίσεις τα χουφτώματα.

Να θυμάσαι πάντα πως κάθε αρχή και δύσκολη. Μην σε κυριεύει το άγχος και αρχίζεις να τα κάνεις όλα αυτά μαζί σε όποια κοπέλα γνωρίζεις. Αυτό που βοηθάει πολύ είναι να εστιάσεις σε ένα ή δύο από αυτά τα πραγματάκια που είπαμε και πιστευείς πως χρειάζεται να βελτιώσεις. Θα δεις πως βελτιώνοντας σιγά σιγά κάποια από αυτά θα δεις και την πρόοδό σου να αποδίδει καρπούς κανοντας έτσι πιο εύκολο να αρχίσεις να βελτιώνεις και τα υπόλοιπα.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνεις καλύτερος και να βελτιωθείς είναι απλώς να ξεκινήσεις την προσπάθεια.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter