Ξεκίνησε με $250 – Έφτιαξε μια περιουσία – Και τον έκαναν ΑΓΑΛΜΑ στη Λευκάδα…

ARISTOTELIS ONASSIS

1923: Ένας 23χρονος Έλληνας ταξιδεύει στο αμπάρι ενός πλοίου, με άλλους 300 μετανάστες, από το λιμάνι του Πειραιά για το Μπουένος Άιρες, με μόνο 250 δολάρια (δανεικά) στη τσέπη του τρύπιου σακακιού του…

Στην αρχή κάνει διάφορες δουλειές: πλένει πιάτα σε εστιατόρια, κουβαλάει τούβλα σε οικοδομές, δουλεύει βάρδιες ως τηλεφωνητής. Ό,τι χρήματα βγάζει φτάνουν μόνο για ένα πιάτο φαγητό την ημέρα.

2 χρόνια μετά: Ο ίδιος άνθρωπος βγαίνει απ’ το γραφείο της τοπικής βιομηχανίας καπνεμπόρων. Μόλις έχει κλείσει το μεγαλύτερο deal για καπνά εκείνης της εποχής. O ίδιος θα εισπράξει από αυτό το deal 174.000 δολάρια. 

5 χρόνια αργότερα: Αγοράζει στο 1/4 της αρχικής του τιμής ένα πλοίο που είχε υποστεί ζημιά από φωτιά. Το πρώτο απ’ τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία που ετοιμάζεται να χτίσει…

Το όνομά του; Το έχεις καταλάβει ήδη.

Αριστοτέλης Ωνάσης. 

Ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τον πλούτο, τη μεγάλη ζωή, την επιρροή και με κάποιες από τις ομορφότερες και πιο ποθητές γυναίκες της εποχής του.

Όταν τον ρώτησαν πού αποδίδει την επιτυχία του, είπε:

Αριστοτέλης Ωνάσης

Αλλά και ο J.D. Rockefeller, ένας απ’ τους πλουσιότερους ανθρώπους όλων των εποχών, είχε πει:

Τζον Ντ. Ροκφέλερ

Έχεις ακούσει την φράση: οι άνθρωποι κρίνουν ένα βιβλίο από το εξώφυλλο;

Το ίδιο ισχύει και στις ανθρώπινες επαφές.

Με το που σε δει κάποιος, αυτόματα βγάζει συμπεράσματα για σένα.

Σκέψου το λίγο.

Κι εσύ ο ίδιος θα μιλήσεις διαφορετικά σε έναν άνθρωπο που βγαίνει από μια Ferrari και διαφορετικά σε έναν που βγαίνει από ένα Fiatάκι. Λογικό. Όλοι θα κάναμε το ίδιο.

Αναρωτήσου…

Σου έχει τύχει ποτέ να βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας άντρας και οι περισσότεροι (ειδικά οι γυναίκες) στρέφουν αμέσως το βλέμμα τους πάνω του και σκέφτονται…

«ΚΑΤΙ θα είναι αυτός!»

Μήπως. Λέω, μήπως…

Σου έχει τύχει να γνωρίσεις ποτέ έναν άντρα που να εκπέμπει τόσο έντονη σιγουριά με τον τρόπο που μιλάει και να θες απλά να τον ακούσεις χωρίς αντίρρηση; 

Η ίδια σιγουριά που θα βοηθήσει έναν άνθρωπο στην δουλειά του, στις πωλήσεις, στην επιρροή άλλων ανθρώπων και φυσικά στο να ελκύει το αντίθετο φύλο.

Πολλές φορές όταν οι γυναίκες αντικρίζουν για πρώτη φορά έναν τέτοιο άντρα, το γυναικείο βλέμμα ψιθυρίζει μία από τις δύο παρακάτω φράσεις:

«Έλα να μου μιλήσεις» ή «Δώσε μου και εμένα λίγη σημασία».

Το αστείο είναι πως ακόμα κι όταν ένας άντρας συναντά έναν κυρίαρχο άντρα (Alpha Male), τις περισσότερες φορές απλά θα κάτσει να τον ακούσει, επειδή υποσυνείδητα καταλαβαίνει πως εκείνος έχει τον έλεγχο της συζήτησης.

Όπως καταλαβαίνεις, όλο αυτό το παιχνίδι της επικοινωνίας παίζεται υποσυνείδητα. Και όποιος ξέρει να το παίζει καλά, μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους, επειδή θα είναι σε θέση να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τα λόγια κάποιου/ας.

Ας πούμε, λοιπόν, ότι θέλεις να μάθεις πώς λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς θέλεις να είσαι σε θέση να επηρεάσεις κόσμο.

Το ερώτημα είναι:

Ποιος είναι ο καλύτερος κριτής για να σου δείξει ότι ΌΝΤΩΣ είσαι καλός ή όχι σε αυτό το παιχνίδι;

Η απάντηση (όσο και εάν σε ξαφνιάζει) είναι μία…

Οι γυναίκες!

Ο λόγος;

Η γυναίκα, λόγω της φύσης της, έχει πολύ πιο ανεπτυγμένα συναισθηματικά κέντρα στον εγκέφαλό της και, με απλά λόγια, μπορεί να σε «μυριστεί από χιλιόμετρα».

Δεν το κάνει επίτηδες. Έτσι είναι φτιαγμένη ως οργανισμός, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει σε αυτή τη ζωή και να ζευγαρώσει με το ιδανικό ταίρι.

Η γυναίκα μπορεί να νιώσει τη σιγουριά που βγάζεις, τις αδυναμίες σου, το άγχος που έχεις εκείνη τη στιγμή ή εάν κάτι σε απασχολεί και δεν το λες…

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί. Να είσαι με μια κοπέλα και, πολλές φορές, να σε καταλαβαίνει χωρίς ΚΑΝ να πεις κάτι…

Και, πίστεψέ μας, αυτό δεν συμβαίνει επειδή απλά ήσασταν καιρό μαζί –υπάρχουν βιολογικοί παράγοντες και μας τους αποκαλύπτει η επιστήμη της εξελικτικής βιολογίας.

Εφόσον, λοιπόν, θέλεις να μάθεις το πώς και το γιατί λειτουργεί έτσι η ανθρώπινη φύση και να βελτιωθείς στην ανθρώπινη επιρροή, θα πρέπει να ξεκινήσεις την εκπαίδευσή σου μαθαίνοντας, πρώτα απ’ όλα, το αντίθετο φύλο.

Και δεν αναφερόμαστε στο να πας αύριο με άλλες 20 γυναίκες ή να αφήσεις τη σχέση που έχεις τώρα, αλλά…

Στο να καταλάβεις πώς λειτουργούν και ποιοι είναι οι μηχανισμοί αυτοί που υποσυνείδητα βοηθούν τις γυναίκες να «μυριστούν» διάφορες καταστάσεις.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πόσο θα σε βοηθήσει το να γίνεις καλύτερος στην επιρροή ανθρώπων γιατί αυτό ήδη το καταλαβαίνεις…

Αυτό που μπορούμε να σου πούμε, όμως, είναι ότι έχουμε ετοιμάσει ένα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (διά ζώσης στην Αθήνα) που ονομάζεται:

«ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ».

Το σεμινάριο αυτό διαρκεί 3-4 ώρες, γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να σου δείξουμε επιστημονικά βίντεο για την ανθρώπινη φύση μέσα σε 20 λεπτά.

Σε αυτό το σεμινάριο, δεν θα σου πούμε κάποια δική μας ανακάλυψη ή κοσμοθεωρία για το πώς λειτουργεί το γυναικείο φύλο.

Αντιθέτως, θα μάθεις…

  • Πώς ακριβώς λειτουργεί η ανθρώπινη υποεπικοινωνία (subcommunication), σύμφωνα με την κοινωνική ψυχολογία

  • Πώς παίρνονται οι αποφάσεις και πώς να τις κατευθύνεις προς τα εκεί που θες, σύμφωνα με τη νευροεπιστήμη

  • Ποιο είναι το ψυχολογικό φαινόμενο που αλλάζει στιγμιαία την αντίληψη των άλλων για σένα (ακόμα και για το ύψος σου) και τι χρειάζεται να κάνεις για να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου

  • Τι είναι οι «ψυχολογικοί διακόπτες» και πώς ακριβώς να κάνεις όποια έχεις απέναντί σου να σκεφτεί για σένα αυτό που εσύ θέλεις

  • Πώς ακριβώς θα ξεχωρίζεις, με βάση τη γλώσσα του σώματος, ποιες γυναίκες θέλουν και ποιες δεν θέλουν χωρίς να χρειαστεί να πεις κουβέντα

  • Και πολλά ακόμα…

Μόλις μάθεις τι είναι αυτό που επηρεάζει το γυναικείο φύλο, θα ξέρεις (με ευκολία) τι να κάνεις για να επηρεάζεις τον κόσμο στην καθημερινότητά σου.

Εάν δεν έχεις πειστεί για την αξία αυτού του ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίου, δες τι είπαν κάποιοι από τους 1497+ άντρες που το έχουν παρακολουθήσει:

Free Testi 1
Free Testi 2
Free Testi 8

Κάτι επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που πρέπει να γνωρίζεις γι’ αυτό το δωρεάν σεμινάριο:

  • Γίνεται ΜΟΝΟ διά ζώσης (υπάρχει λόγος γι’ αυτό).
  • Απευθύνεται ΜΟΝΟ σε άντρες (που το θέλουν πολύ).
  • Λόγω του χώρου μας, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε παραπάνω από 20 άτομα.

Αυτό τo δωρεάν σεμινάριο θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην περιοχή Ζωγράφου, Αθήνα.

Πάτα ένα απ’ τα κουμπιά από κάτω για να μας στείλεις σε ένα μήνυμα είτε στο Facebook είτε στο Instagram ότι ενδιαφέρεσαι να το παρακολουθήσεις.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, εμείς θα σε ενημερώσουμε άμεσα αν πρόλαβες διαθέσιμη θέση, ώστε να λάβεις μέρος.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter