Περι ΕΛΞΗΣ

Man and Woman

«Στις γυναίκες αρέσουν μόνο οι άνδρες που έχουν λεφτά»

«Είναι σκύλες και θέλουν να ρίχνουν χυλόπιτες για να νιώθουν καλύτερα»

«Η εμφάνιση παίζει τρομερό ρόλο, ειδικά το ύψος»

«Ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν»

Τέτοιου είδους εκφράσεις μπορεί να συναντήσει κανείς συχνά σε κάθε αντροπαρέα. Είναι ας πούμε η άποψη του μέσου άνδρα για τις γυναίκες. Γκρίνια, δικαιολογίες, γενικεύσεις και υποθέσεις. Από τον παλικαράκι που μόλις κλείνει τα 20 του και ξεκινά το ταξίδι του, μέχρι τον 50άρη ταρίφα με το άσπρο μαλλί και το μισόκλειστο πουκάμισο, όλοι, μα όλοι, γνωρίζουν ή προσπαθούν να μάθουν τι θέλουν επιτέλους αυτές οι ρημάδες οι γυναίκες.

Έχουν όμως δίκιο;

Εξαρτάται, είναι η απάντηση. Η αλήθεια είναι πως αρκετές γυναίκες γοητεύονται από το χρήμα. Ή την εξουσία. Ή την καλή εμφάνιση. Όπως υπάρχουν και γυναίκες που αρέσκονται στο να μοιράζουν απορρίψεις με το κιλό για να αυτοεπιβεβαιώνονται και να καλύπτουν την όποια ματαιοδοξία τους.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ΕΝΑ χαρακτηριστικό ή ΕΝΑΣ τρόπος προσέγγισης που θα σε κάνει να έλξεις μια γυναίκα. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσες να νοικιάσεις μια φεράρι και να λυθούν όλα σου τα προβλήματα! Η πραγματικότητα, και για καλή μας τύχη, μοιάζει λίγο με ένα video game. Σαν αυτά που ο χαρακτήρας ανεβαίνει level σε διάφορα skills, και όλα μαζί συνθέτουν το συνολικό του επίπεδο. Κανένας δεν είχε επιτυχία με τις γυναίκες επειδή ήταν μόνο πλούσιος ας πούμε, ή μόνο ντυνόταν καλά. Αντιθέτως, ο καθένας μας μαζεύει πόντους από πολλά πράγματα.

Με άλλα λόγια, η έλξη δημιουργείται μέσα από πολλές συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά.

Σε αυτές τις συμπεριφορές ανταποκρίνονται όλες, μα όλες οι γυναίκες.

Αυτές τις συμπεριφορές μπορείς να τις εξασκήσεις και να μάθεις, ενώ τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα αναπτύξεις.

WOW, δηλαδή αρκεί να διαβάσω 5 πράγματα και να βγω έξω 2-3 φορές και μετ..

Όχι! ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Παρότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και διαπιστωμένο χιλιάδες φορές από την εμπειρία πολλών ανδρών, αν περιμένεις τη μαγική λύση, δεν υπάρχει. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Και λίγο κόπο.

Επειδή όμως δεν μας αρέσει να αφήνουμε τους αναγνώστες μας παραπονεμένους, ορίστε 6 βασικοί κανόνες που αφορούν την έλξη, τους οποίους μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου με τις γυναίκες:

1) Δεν είναι διακόπτης, είναι ροοστάτης

Η γοητεία που μπορεί να έχει ένας άντρας σε μια γυναίκα μοιάζει περισσότερο με ροοστάτη. Δεν υφίσταται μόνο το «αδιάφορος» ή το «γουστάρω απίστευτα» στο μυαλό της αλλά και όλα τα ενδιάμεσα, από το «ενδιαφέρουσα περίπτωση, θα δούμε», «κάτι πάει να γίνει», μέχρι το «αν δεν κάνω κάτι τώρα μαζί του θα λιποθυμήσω». Και μένα τι με νοιάζει, θα αναρωτηθείς..

Είναι απλό: Αρχικά, μην περιμένεις η άλλη να λιώνει για σένα για να σιγουρευτείς ότι ενδιαφέρεται. Ακόμη και με ένα μικρό ενδιαφέρον γίνονται θαύματα. Αρκεί να ξέρεις πώς να το εκμεταλλευτείς και πώς να κλιμακώσεις την ένταση μεταξύ σας.

2) Το χαμόγελο παίζει μεγάλο ρόλο στην γοητεία

Χαμογέλα όμως. Συνέχεια όμως. Έχεις βγει έξω να διασκεδάσεις. Μην το κάνεις μηχανικά όμως, σαν τον υπάλληλο ρούχων που υποδέχεται τον πελάτη.

Αντιθέτως, χαμογέλα σαν τον πιτσιρικά που ετοιμάζεται για μια νέα σκανταλιά. Στο κάτω κάτω της γραφής, ένα παιχνίδι είναι όλο, και έτσι πρέπει να το βλέπεις.

3) Αν δεν γουστάρει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.

Ίσως να σε στεναχωρεί αυτό, ειδικά αν σκέφτεσαι τις άπειρες ώρες που μπορεί να πέρασες προσπαθώντας να μεταπείσεις κάποιο κοράσιο.. Όμως, να ξέρεις, πως η επιστήμη έχει αποδείξει οτι αν μια γυναίκα δεν νιώθει έλξη για έναν άντρα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις.

Ο κανόνας όμως λειτουργεί και ανάποδα: Αν μια γυναίκα νιώθει έλξη για ένα αρσενικό, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Σκέψου πόσο χρήσιμο είναι αυτό σαν γνώση..

4) Το πολύ το μπλα-μπλα είναι ανώφελο

Γιατί; Πες μου απλά, αγαπητέ αναγνώστη, γιατί πολλές φορές περνάς ώρες ολόκληρες να μιλάς σε ένα κοράσιο, αναλύοντας ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, με σκοπό να το ρίξεις. Δεν είπαμε να είσαι αμίλητος, αλλά θέλει λίγο μέτρο. Σκέψου λίγο, αν εσύ γουστάρεις μια κοπέλα, πόσες κουβέντες χρειάζεται να ανταλλάξετε πριν συμβεί κάτι; Νομίζεις είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη; Για ξανασκέψου

5) Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν θα ελκύεις γυναίκες

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τους προκαλούν θαυμασμό. Πώς νομίζεις ότι θα κάνεις μια γυναίκα να σε γουστάρει, όταν ο ίδιος πρώτα απ΄όλα δεν γουστάρεις και σέβεσαι τον εαυτό σου;

6) It’s all about emotions

Τα συναισθήματα παίζουν μέγιστο, αν όχι πρωταρχικό ρόλο τόσο στην έλξη, όσο και στην αλληλεπίδραση με το άλλο φύλο. Μπορεί να σου φαντάζει δύσκολο ή βαρετό, αλλά όλο το παιχνίδι με τις γυναίκες παίζεται στο γήπεδο των συναισθημάτων. Το να της προκαλεσεις συναισθήματα χαράς, λύπης, θυμού, ενθουσιασμού είναι από τα μεγαλύτερα ατού που μπορεί να έχεις. Και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους!

Αυτά για σήμερα, αγαπητέ αγανώστη. Να ξέρεις πως αυτά τα παραπάνω είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που αφορούν την έλξη. Αν έχεις περαιτέρω απορίες ή θες να μάθεις ακόμα περισσότερα θα σου πρότεινα να εξερευνήσεις άρθρα όπως αυτό ή να περιμένεις το επόμενο δωρεάν σεμινάριο. Μέχρι τότε, καλή τύχη.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter