5 μύθοι-δράκοι για τις γυναίκες

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση

Είναι απίστευτη η ικανότητα του μυαλού μας στο να κατασκευάζει τεχνητά όρια. Και ενώ αυτές οι πεποιθήσεις ξεκινούν ως φανταστικές, σύντομα εκδηλώνονται σε πραγματικά εμπόδια.

Όταν λες στον εαυτό σου ότι μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις κάτι, στη συνέχεια ενεργείς αναλόγως. Δεν παίρνεις ένα νέο ρίσκο επειδή δεν βλέπεις το νόημα. Γιατί να δοκιμάσεις κάτι που είναι αδύνατο;

Με αυτόν τον τρόπο, καλλιεργείς μια πραγματικότητα μέσα στην οποία αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι έχεις δίκιο. Αυτές οι πρακτικές, όμως, ελέγχουν τις ερωτικές ζωές πολλών αντρών και καταστρέφουν την επιτυχία τους με τις γυναίκες.

Πάμε τώρα να δούμε 5 μύθους για τα ραντεβού που πρέπει να σταματήσεις να διαιωνίζεις, για να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου.

Πρέπει να το παίξω άνετος και να την αφήσω να έρθει σε μένα

Κάθε άντρας εκεί έξω φοβάται μην τυχόν και φανεί ότι έχει ανάγκη μια γυναίκα.

Όταν, και αν, τύχει κάποια γκόμενα να δείξει ενδιαφέρον, αυτός συμπεριφέρεται σκοπίμως πιο «περίεργα» και είναι απόμακρος. Κάνει μέρες να απαντήσει στα μηνύματα. Γενικά δεν πιέζει για ραντεβού και προσπαθεί να δείξει ότι είναι «busy».

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι άντρες περιμένουν από αυτήν να στείλει για ραντεβού. Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Η κατάληξη είναι η αναμενόμενη… περιμένουν στον αιώνα τον άπαντα.

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν οι άντρες να ηγούνται. Και συνήθως δεν πρόκειται να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ειδικά όταν ένας άντρας δεν δείχνει εμφανές ενδιαφέρον προς εκείνη.

Αν δεν ηγείσαι, κάνεις αυτές τις γυναίκες να πιστεύουν ότι δεν σου αρέσουν τόσο πολύ. Αυτό τις βάζει σε αμυντική θέση, οπότε θα συμπεριφέρονται απόμακρα και πάλι απέναντί σου. Επίσης, και μάλλον το πιο πιθανό, πολύ απλά θα προχωρήσουν στον επόμενο.

Το να προσποιείσαι ότι είσαι άνετος, στην πραγματικότητα, δείχνει ότι έχεις τρομερή ανάγκη. Μπορεί να έχεις κάποια αποτελέσματα με πιο χαμηλής αξίας γκόμενες, αλλά ούτε αυτό θα κρατήσει πολύ.

Ρε, αν το κοράσιο σε γουστάρει θα θέλει να περνάει και χρόνο μαζί σου. Δεν θα κάτσει να περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια. Να είσαι άνετος, λοιπόν, αλλά όχι και τόσο.

Δεν θέλω να καταστρέψω ένα ραντεβού ή μια φιλία με ένα φιλί

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση
Just friends!

Τόσοι καρμίρηδες κάνουν παρέα με κοπέλες που γουστάρουν αλλά δεν πάνε να κάνουν την κίνηση. Μετά αναρωτιούνται γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται ποτέ και γιατί χάνουν τις ευκαιρίες τους. 

Πώς νομίζεις ότι θα συμβεί κάτι αν δεν το οδηγήσεις εσύ εκεί;

Οι περισσότερες καταλαβαίνουν αν τις γουστάρεις στο τσακ μπαμ. Ως εκ τούτου, η κίνηση δεν πρόκειται να φτιάξει ή να χαλάσει τη σχέση σας. Απλά θα αποκαλύψει τα αληθινά της αισθήματα για σένα. Κι αν εκείνη ενδιαφέρεται, η αναμονή σου θα καταστρέψει τελείως τις όποιες πιθανότητες είχες.

Επίσης, μια κοπέλα γνωρίζει ότι αν είσαι σε ραντεβού μαζί τους, πιθανότατα θέλεις να τη φιλήσεις. Δεν πρόκειται να τσαντιστεί αν το προσπαθήσεις, επειδή καταλαβαίνει ότι είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να δεις αν υπάρχει έλξη. Θα εκνευριστεί μόνο αν επιμείνεις μετά την άρνησή της, ή αν φέρεσαι σαν βλάκας γι’ αυτό.

Εφόσον μπορείς να δεχτείς την πιθανή απόρριψή της με υγιή τρόπο, μπορείτε να παραμείνετε φίλοι. Δεν πρόκειται να σε μισήσει επειδή της έδειξες το ενδιαφέρον σου.

Αν κυνηγήσω την καριέρα μου και βγάλω περισσότερα χρήματα, αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματα με τα ραντεβού μου.

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση
Τώρα θα ζήσω την ζωούλα μου. Oh, wait…

Βλέπουμε συνεχώς πλούσιους άντρες να βγαίνουν με όμορφες γυναίκες. Είναι εύκολο, λοιπόν, να πιστεύουμε ότι το να έχεις χρήματα είναι η πιο απλή λύση για να κάνεις τις γυναίκες να σε συμπαθήσουν.

Εξαιτίας αυτού, πολλοί αναβάλλουν τη σεξουαλική ζωή τους επειδή δεν έχουν πολλές χιλιάδες στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Για χρόνια, επικεντρώνονται μόνο στην καριέρα τους επειδή νομίζουν ότι χρειάζονται ένα ωραίο αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα και ένα ωραίο μέρος, ή κάποιον άλλον γκομενομαγνήτη, ώστε να τραβάνε τις γυναίκες.

Κούνια που τους κούναγε. Έχουμε δει άντρες να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε μπουκάλια και τραπέζια σε κλαμπ, μπας και ρίξουν καμία, και, εν τέλει, να μένουν με το πουλί στο χέρι.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα χρήματα βοηθούν, η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα συχνά υπερτερούν των πάντων. Το πιο σημαντικό είναι ότι η επίδειξη των χρημάτων μπορεί να προσελκύσει τον λάθος τύπο γυναικών. Σε κάνει αυτό που λέμε provider και όχι ως εραστή για τις γυναίκες που απλώς ψάχνουν για έναν sugar daddy. Μόλις τα χρήματα στερέψουν, το ίδιο συμβαίνει και με το ενδιαφέρον της γυναίκας.

Αν θες να κάνεις μία γυναίκα να μείνει, τότε θα πρέπει να την κάνεις να σε γουστάρει για την προσωπικότητά σου. 

Δεν μπορώ να γνωρίσω γυναίκες μέσω Insta

πωσ να εχω αυτοπεποίθηση
Δεν με θέλει καμιά 🙁

Για κάποιο λόγο, οι άντρες πάντα πίστευαν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να γνωρίσουν γυναίκες.

Στο μυαλό μας, αποδεκτά μέρη για να γνωρίσουμε κορίτσια μπορεί να είναι τα μπαρ, τα κλαμπ, τα πάρτι και οι ιστοσελίδες γνωριμιών.

Όταν λέμε σε άλλους ότι μπορούν να κάνουν  παιχνίδι μέσω social, είναι λίγο διστακτικοί. Οι εικόνες που έρχονται στο μυαλό είναι κάτι ανώμαλοι τύποι που ψάχνουν για το επόμενο θύμα τους και άλλα τέτοια γραφικά. Επίσης, λένε πως αφού έχουν όσο σεξ θέλουν δεν θα ψαχτούν μέσω social και αν φτιάξουν προφίλ θα είναι για επιβεβαίωση.

Το γεγονός ότι αυτές οι γυναίκες δεν περιμένουν να βρουν ρομάντζο στο διαδίκτυο, δεν σημαίνει ότι είναι αντίθετες σε αυτό. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούν να είναι ένα μέσο επικοινωνίας και σύνδεσης με τους ανθρώπους. Εντάξει, δεν συγκρίνεται καθόλου με την πραγματική επικοινωνία, αλλά είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας.

«Δηλαδή, μου λες λέτε ότι πρέπει να περνάω όλο το χρόνο μου στέλνοντας μηνύματα σε κορίτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;» 

Φυσικά και όχι. Αλλά αν είσαι συνέχεια στο τηλέφωνό σου και περιηγείσαι στο Facebook και είσαι ελεύθερος – γιατί να μην το κάνεις λίγο πιο παραγωγικό;

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα και χρειάζομαι να διαβάσω κι άλλο

Βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή, όπου η εκμάθηση οποιουδήποτε θέματος βρίσκεται στα χέρια μας. Όσο εκπληκτικό κι αν είναι αυτό, μπορεί στην πραγματικότητα να εμποδίσει την προσωπική μας ανάπτυξη.

Πολλοί τύποι που έρχονται σε μας έχουν διαβάσει για χρόνια ένα κάρο συμβουλές και κόλπα, αλλά ακόμα δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Όταν τους προτείνουμε ασκήσεις έξω στον πραγματικό κόσμο για εξάσκηση, συνήθως απαντούν: «Εντάξει, αλλά έχεις κάποιο άρθρο να προτείνεις σχετικά με αυτό;»

Έχεις ήδη διαβάσει περισσότερες συμβουλές απ’ όσες χρειάζεσαι στην πραγματικότητα. Είναι εθιστικό και μοιάζει με πραγματική πρόοδο. Αυτό, όμως, πού σε οδηγεί; Σε οδηγεί στο να υπεραναλύεις τα πάντα και να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερη προετοιμασία πριν λάβεις δράση, επειδή δεν είσαι έτοιμος ακόμα.

Τελικά, όλο αυτό σε οδηγεί σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι ήσουν πριν ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις. 

Δεν χρειάζεσαι παραπάνω «διδακτική ύλη» φίλε μου. Χρειάζεσαι άμεσα να αρχίσεις να εφαρμόζεις και να δοκιμάζεις πράγματα. Χωρίς να δοκιμάσεις δεν θα αποκτήσεις εμπειρία.

Ένας άντρας που γνωρίζει θεωρητικά τα πάντα αλλά στην πράξη δεν κάνει τίποτα, είναι σα να μην ξέρει και τίποτα.. Ξέρεις πώς λέγονται αυτοί οι άντρες; Μαλάκες με επίγνωση.

Χρησιμοποίησε μία αναλογία του τύπου 2:1. Για κάθε μία ώρα διαβάσματος θα αφιερώνεις δύο ώρες όσα έμαθες για να το κάνεις. 

Αντί να αφιερώνεις χρόνια στο διάβασμα θα μπορούσες απλά να περάσεις λίγες εβδομάδες εφαρμόζοντας και δοκιμάζοντας πράγματα. Αυτό θα έχει περισσότερα και σίγουρα γρηγορότερα αποτελέσματα.

Πώς θα το κάνεις αυτό, έτσι ξεροσφύρι θα μους πεις. Πολύ απλά, κοίτα εδώ.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter