3 ερωτήματα για να ΛΥΣΕΙΣ το θέμα των γυναικών για ΠΑΝΤΑ

Girls

Πιθανώς εκεί έξω κυκλοφορούν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άρθρα και βιβλία πάνω στο πώς να έχει κανείς περισσότερη επιτυχία με τις γυναίκες. Παρότι οι εποχές που σκληροπυρηνικοί pick up artists κατακλύζαν την ερμού έχουν, ευτυχώς, περάσει προ πολλού, ακόμα ξεφυτρώνουν άρθρα, περιοδικά και blogs σχετικά με το θέμα του mating.

Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να σας υποσχεθεί ένα χαρέμι με γυναίκες διαβάζοντας ένα κείμενο, αφού μάλλον πρόκειται για ζήτημα με αρκετές πτυχές. Παρακάτω όμως θα δούμε τον τρόπο που πρέπει να κανείς προσεγγίσει αυτό το θέμα και να το λύσει μια για πάντα.

Και πάλι, μην περιμένετε κάποιο μαγικό χαπάκι που θα σας κάνει ακαταμάχητους. Εξετάζουμε πως πρέπει κανείς να σκεφτεί, δηλαδή σε ποιά ερωτήματα να απαντήσει ώστε να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί όσο αφορά τις γυναίκες.

1.Γνωρίζεις αρκετές γυναίκες;

Πρώτα απ’ όλα για να έχει κανείς τον αριθμό ή την ποιότητα των συντρόφων που θέλει απαιτούνται… γυναίκες. No shit bro! Αυτονόητο έτσι; Κι όμως όχι. Πολλοί από εσάς ίσως έχετε αρχίσει να κάνετε γυμναστήριο, να βελτιώνετε το grooming σας, ή να αναρωτιέστε πώς να φερθείτε σε μια γυναίκα που σας γουστάρει. Guess what, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία αν δεν γνωρίζεις γυναίκες! Μπορεί να είσαι ο Σάκης Ρουβάς, αλλά αν κάθεσαι όλη μέρα στον υπολογιστή σου μάλλον δεν είναι και πολύ πιθανό να καταλήξεις στο κρεβάτι με κάποια. Και μάλλον αν είσαι ο μέσος άντρας δεν θα καταλήξεις στο κρεβάτι με την πρώτη γυναίκα που θα συναντήσεις. Ούτε με τη δεύτερη. Ούτε με την Τρίτη, μάλλον θα χρειαστούν αρκετές γνωριμίες.

Αναρωτήσου λοιπόν, με πόσες υποψήφιες συντρόφους έρχεσαι σε επικοινωνία; Αν τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά, μάλλον πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο τα τα αυξήσεις, ενδεχομένως και μέσω της συνεργασίας.

2.Πόσες από τις γυναίκες που γνωρίζεις είναι πρόθυμες να βγούνε μαζί σου;

Ας πούμε ότι λύσαμε το πρώτο θέμα. Πλέον γνωρίζουμε αρκετές νέες γυναίκες ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσες από αυτές εν τέλει θέλουν να βγούνε μαζί μου; Και φυσικά αν ο αριθμός είναι πολύ χαμηλός, τότε πρέπει να αναρωτηθείς: “Τι θα έκανε μια γυναίκα να βγει μαζί μου;”

Αυτό μάλλον είναι μια ερώτηση που δεν έχει μονολεκτική απάντηση. Σίγουρα δεν είναι ένα πράγμα, αλλά συνδυασμός πολλών: Η αξία σου, η συμπεριφορά, η εμφάνιση, το preselection, η προσέγγιση, η φωνή και πολλά ακόμη. Το ερώτημα αυτό με έκανε να μπω στο athenslair.gr, να διαβάσω άρθρα και βιβλία ή να παρακολουθήσω σεμινάρια.

3.Πόσες από τις γυναίκες που βγαίνουν μαζί μου καταλήγουν στο κρεβάτι μου;

Όπως και πριν, αν κάποιος γνωρίζει και βγαίνει με ικανοποιητικό αριθμό γυναικών, αλλά με καμία εν τέλει δεν καταλήγει στο κρεβάτι, χρειάζεται να καταλάβει πώς θα προσεγγίσει σωματικά και ερωτικά μια γυναίκα ώστε να κλιμακωθεί η κατάσταση. Εδώ ανήκουν πράγματα όπως το κινο, να αναγνωρίζεις πότε σε γουστάρει, ή πιο πρακτικά πράγματα όπως το… πόσο μακριά είναι το σπίτι σου από το μαγαζί, αν μπορείς να κλιμακώσεις σεξουαλικά το ραντεβού ή αν επιλέγεις σωστά το ραντεβού.

Το να απαντήσει κανείς σε αυτά τα ερωτήματα δεν είναι απλό, θα πάρει αρκετό χρόνο και κόπο. Είναι λογικό στην αρχή να μην ξέρει κανείς από που να ξεκινήσει. Ίσως μάλιστα χρειάζεται κάποιο σεμινάριο που θα του δώσει μια αρχική κατεύθυνση. Σιγά-σιγά όμως, λιθαράκι λιθαράκι, μπορεί να χτίσει όσα χρειάζεται για να αρέσει στις γυναίκες. Και στο τέλος, βήμα βήμα, θα έχει καταφέρει οτιδήποτε επιθυμεί.

Γράψου στο newsletter μας και μπες στο τοπ 10% των αντρών που έχουν επιτυχίες και ζούνε τη ζωή όπως που εκείνοι θέλουν.

Subscribed to Newsletter